Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabell1982

spóźniający się okres.. nadzieja? pomóżcie

Polecane posty

Na bete bym oszla ale jestem w Irlandii nie wiem ile to kosztuje jak nastepny test bedzie negatywny w sobote albo znowu jakis niepewny to sobie bete zrobie ale strasznie nie lubie pobierania krwi. Dzis znowu mnie kusilo zeby kupic test ale sie opamietalam:)

dzisiaj mam 39 dc.. Często chodzę siku, trochę mnie pobolewa brzuch jak na okres, trochę bola plecy w krzyży. Najbardziej bola mnie piersi - straaaaaasznie wręcz, nie mogę się do nich dotknąć i mam biały mleczny sluz

a temperature ciala mierzona pod pacha tez masz podwyzszona? ja juz mam podwyzszona napewno od dwóch tygodni i moze paru dni ale mowie o tej mierzonej pod pacha

mierzona pod pacha o niczym nie mówi mozna się sugerować jedynie temperaturą mierzona codziennie przed wstaniem z łóżka w pochwie, tylko i wyłącznie

no to w piatek testujemy jeszcze raz napisz jak bedziesz znac wyniki. A jak u ciebie z checia do seksu bo u mnie zerowa jest nawet mnie to drazni jakas poddenerwowana jestem jak ma dojsc do zblizenia

to ja wiem ale mam stan podgoraczkowy wlasnie mierze temperature pod pacha i jest37.3 i tak mam od dwohc tygodni albo dluzej to tez chyba nie jest normalne. Niktore dziewczyny tez piszą że mialy wysoka temperature albo byly przeziebione a to byla oznaka ciazy. Sama juz nie wiem pozostaje tylko czkec do piatku

z ochota na seks to tez mi spadło libido jakoś ostatnio .. no cóż poczekamy do piatku, chociaż moja beta już jest podwyzszona,ale nie łapie się jszcze w normy ciążowe, które wykazują dopiero 10 dniową ciążę, a jak wiadomo beta zaczyna przyrastac po implantacji, która z kolei następuję około 8 - 12 dni po zapłodnieniu

no ja wlasnei sie ciesze ze mi wrocilo:D:D:d ale chodze do kibla co chwile i sprawdzam a tam ni chu chu o@. heh dobra lece...jeszcze musze aptekie odwiedzic i kupic tescik na jutro:d a potem hcg i sier zobaczy. Pzdr

goodangel ja jednak mysle ze mozesz byc w ciazy dobrze robisz z tym powtorzeniem wynikow bety. w przypadku wantoszki to sama nie wiem - u mnie dopiero trzeci test wyszedl pozytywny.. ale Wantoszka posluchaj: jak jestes w irlandii to pewnie masz te same testy co ja, ja pierwsze dwa robilam te tansze w dwupaku z bootsa (ich wlasnej marki) a trzeci w koncu po tygodniu spozniania sie okresu kupilam ten drozszy clearblue czy cos takiego, od razu wyszedl wieeelki plus! wiec chyba cos w tym jest jaki test robisz, naprawde sama juz nie wiem tralala powodzenia:)

heh ale glupio zrobilam rano test i nic..jedna krecha..a okresu nie ma...a objawy jak na okres sa...w sobo ide do doktora zobaczymy co powie. wczoraj mierzylam temp w pochwi mialam ok 38 dzis mialam ok 37, temp ciala ok 37. nie wiem juz moze mi sie cykl wydluzyl ale na kilka dni przed spodziewana miesiaczka (2-3 dni)mialam brazowe plamienia i bylam juz gotowa na okres:d w zeszly czzwartek zaczely mnie na maxa bolec piersi i bylam w weekend przekonana ze dostane okres bo tak sie czulam:d i nic:D 3tyg spoznienia:D masakra:d Nie chce mi sie juz zastanwaiac:d ide do lekarza w sobo to mi powie co i jak dalej:)

Ja znowu rano tempka 36.8 piersi nadal wrazliwe brzuch boli dzis na pewno @ nie przyjdzie a moze zrobic dzis test?! 46 dzien cyklu. IZABELL nie wiesz moze ile kosztuje test krwi w Irlandii?

Ja znowu rano tempka 36.8 piersi nadal wrazliwe brzuch boli dzis na pewno @ nie przyjdzie a moze zrobic dzis test?! 46 dzien cyklu. IZABELL nie wiesz moze ile kosztuje test krwi w Irlandii?

hm wedlug moich obliczen to ja jestem tez w 46 dniu cyklu, na okres sie nie zapowiada, cycki dziwnie bola, brzuch tez...dziwne dziwne..ale ide do lekarza w sobo zobaczymy

tralalala no to czekamy razem!!!zrobilabym sobie dzis test ale nie chce rozczarowac sie no i troche juz mi zal pieniedzy bo juz ich dosyc stracilam na te testy

no ja tez juz testow nie robie:D chcialam Bhcg ale nie wiem czy jest sens robic...najpierw pojde do gina niech on cos powie...zobaczymy co to za ustrojstwo mi opoznia okres;)

Chyba przestały mnie bolec piersi przypuszczam ze jutro przyjdzie@ :( chyba ze to juz ja wariuje bo co chwile sprawdzam czy mnie bolą.

Gość malaaaaaaaa
Witam , nie chce zanudzac poczatkami dlatego mowie prosto z mostu ;-) 29.06 mialam ostatnia @ z chlopakiem kochalam sie w dni plodne i 13.07 wiec w okresie najwiekszego ryzyka... myslicie ze mam szanse ?

Gość malaaaaaaaa
dodam tez ze @ mam bardzo regularne, mam nadzieje ze za 11dni @ sie nie pojawi ;-) bedzie co ma byc, prawda :) jak nie teraz to trzeba bedzie starac sie dalej ;d

wantoszka naprawdę nie wiem ile kosztuje badanie, ja mieszkam w londku, ale nigdy tu nie robilam

Gość america runs on dunkin
a ja zrobilam test na 3 dni przed spodziewana miesiaczka bo jakos mialam przeczucie ze moge byc w ciazy( nieplanowanej) i kazdy kolejny test wykazywal 2 krechy a zrobilam ich chyba z 15 w ciagu 2 dni o kazdej porze dnia :)

Gość america runs on dunkin
dodam ze nie sikam nie mam apetytu, nie bola mnie piersi zero objawow tylko intuicja

no niezle:) ja juz nie schizuje, brzuch boli w ogole samopoczucie dziwne, ale jutro ide do lekarza i powie mi wszystko:) Wczoraj po poludniu przestalam sobie tyrac glowe :D mielismy z mezem dzis isc na miacho na impre ale wstrzymam sie do jutra:d

Gość wafelkowa
ludzie przestańcie! normalnie jakbym czytała bravo.pl ;/

wefelkowa - to nie czytaj:D Izabelle1982- napisze w poniedzialek bo w weekend nie ruszam kompa;) za duzo tego w pracy mam:D

goodangel jestem ciekawa jak ci testy wyszly napisz ja bedziesz znala wyniki ja zaraz ide do apteki po test bo @ nadal nie mam a sutki bola talko dzis tempetatura spadla 36,6 ale nie wiem moze to ma zwiazek z tym ze dzis w nocy obudzilam sie cala spocona az wlosy mialam mokre.

hEJ DZIEWCZYNY Wczoraj rano temp. spadła mi do 36,6, po pracy zrobiłam betę, wynik miałam dziaij rano,a le w nocy zaczął mi się okres, a wynik bety spadł do 1 :( Pani w laboratorium powiedziała mi, jak ją pytałam o interpretację tej sprzed dwóch dni, ze to może być baaaardzo wczesna ciąża, ale, że dostałam @ to mogło to być mikroporonienie a mój kochany już myślał nad wózkiem. Dobrze,że zabroniłam mu komukolwiek mówić o tym, bp już chciał siostrze i rodzicom powiedzieć, że jestem w ciąży...ehh.... smutno mi jest