Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIMI2772

NIE MOŻE DOJŚĆ CZY TO MOŻE BYĆ SPOWODOWANE ZDRADĄ

Polecane posty

Gość KIMI2772

JESTEM Z FACETEM OD 2 LAT, OSOTATNIO JUŻ KILKA RAZY NIE MÓGŁ DOKONCZYĆ, NIE WIEM CO MOŻE BYĆ NIE TAK, STARAMY UROZMAICAĆ SOBIE SEX, NIE MAMY JAKIŚ OGRANICZEŃ, WIĘC TO RACZEJ NIE NUDA, OSTATNIO RAZ NA JAKIS CZAS WYJEŻDZA W DELEGACJE, ALE TO NAPRAWDE JEGO PRACA BO PRACUJE PRZY KONCDERTACH, ZASTANAWIAM SIĘ CZY POWINNAM SIĘ MARTWIĆ ŻE MNIE ZDRADZA,?

Gość KIMI2772
DODAM, ŻE JEST PODNIECONY TYLKO NIE MOŻE SKONCZYĆ, NIE MA PROBLEMÓW ZE ZWODEM.

Gość KIMI2772
NIE WIEM, NIE SADZE, KIEDYŚ TAK NIE BYŁO NIE MIAL Z TYM PROBLEMÓW, CZESTO SIĘ KOCHAMY, PRAWIE KAŻDEGO WIECZORU TO NIE JEST NUDA TYLKO NO WŁAŚNIE CO????

Gość e tam zdrada od razu
może stres? zmęczenie?

Gość KIMI2772
MOŻE ZMECZENIE , MA DOŚĆ TRUDNĄ PRACĘ DO NOCY I W NOCY, KIEDYŚ PRACOWAŁ GDZIE INDZIEJ, TĄ ZACZĄŁ OD NIEDAWNA,

Gość KIMI2772
DLATEGO TO NIE MARTWI BO WIEM ŻE NA KONCERTACH JEST DUŻO PIJANYCH LASEK, I CHCE MU UFAĆ ALE NIE WIM CZY MOGE I TERAZ JESZCZE TEN PROBLEM, ON UWAŻA ŻE TO WSZYSTKO OK BO JAKBY ON MIAŁ SIĘ TAK STRESOWAĆ ŻE JA NIE ZAWSZE MOGE TO JUŻ MIAŁBY DEPRESJĘ.

Gość e tam zdrada od razu
wyłącz CapsLocka, to po pierwsze, bo strasznie źle się czyta :O Po drugie, to czy rozmawiałaś z nim o tym? Czy od razu zaczęłaś się doszukiwać przyczyn sama?

Gość mam wrażenie...
że chcesz usłyszeć, że Cię zdradza ;/

Gość KIMI2772
jak z niem rozmawiałam to stwierdził że jest wszystko ok, tylko praca go niby meczy, a i ze jakby ona miał liczyć ile rezy ja nie mogłam to by musiał miec depresje

Gość frufru
no i ma chłopak racje. no. facet nie maszyna, czasem ma prawo nie skończyc. ciesz sie ze Ty kończysz.