Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

dla mnie tez to niewazne jest... w mej pamieci jest jako slodziak z niesmialym usmiechem:) a ten rysunek rysowalam mozna powiedziec na szybko, bo rodzinka zabierala mnie nad wode i musialam sie zwijac:D aa tak wogole ktos tu pytal skad jestesmy, ja z Bielska - Bialej :) wogole ogladam tego Mike i ogladam i sobie mysle jaka ta Presleyka musiala byc glupia:( ja bym go na rekach nosila chyba

Gość P.Y.T.
abraja, czyli staracie sie o dzidziusia, tak??? fajnie a wiecie, ja nie przepadam za you are not alone pewnie dlatego, ze tam presleyowa była to piosenka tego, a zapomnialam, nie Michaela wole man in the mirror, jest kapitalna, a give in to me- to jest hit mojej mamie sie bardzo podobala nawet

Aden...musisz mi to wybaczyc co napisze,ale zawsze jestem szczera w opiniach. Sama nie lubie nieszczerych pochlebstw i tez innym tego nie robię... Jakiś napuchniety na twarzy ten Twój Michael...ale szacunek! naprawdę, bo ja wcale bym nie namalowała. Nie jest idealny,ale masz talent w tym kierunku i powinnaś go rozwijać.. Praktyka czyni mistrza! Wiec prosze Cie rozwijaj ten talent i maluj! mam nadzieje,że nie masz zalu o odrobine krytyki:-D Pozdrawiam.

Gość Sama Rama.
ja też nie wierzę... Nawet zanim przeczytałam podobne komentarze, zdziwiło mnie to nagranie, nie lubiłam na to patrzeć, miałam wątpliwości. facet niby podobny, ale to nie on

Sykstinajn🖐️ ja myśle, że to był on:( wyniszczony strasznie...ale jednak on:( no bo w jakim celu mieliby kogoś podstawiać?

o drugiego he he chciałabym córeczke teraz bo syncia juz mam

Smooth Diana - wiem, ja amatroką jestem :) aaa do kryrtki to spoko, przwyczailam sie od kad mam konto na digarcie hehe:) wazne ze jest od serca, a nie tylko po to zeby kogos zjechac:P dziekuje

Gość P.Y.T.
a mi sie link Aden nie otworzył, wiec wierze na slowo, ze pieknie you are mylife, to dla syna było???? nie weidziałam presleyowa- nie lubie jej ale to inny temat moze to źle, ale taki jest fakt

O.S.T.R_a wiesz...to chyba kwestia tego,ze nikt nie chce przyznac przed soba,ze to byl nasz Michael...

przynajmniej zadna pani moderka sie nie doczepi ze nie ma ciagłosci tematu...

Gość NataliaDG
give in to me tez bardzo bardzo lubię:) Jedna z moich najukochańszych:) A co do filmiku....dziewczyny przecież MJ nie da się podrobic.To oczywiste,ze to jest on.Niemniej jednak jego dziwne ruchy mnie zaniepokoiły

Gość Sama Rama.
ale jak patrzę na zdjęcia z tego okresu i późniejsze, to jednak wydaje się jakiś inny... za szeroki uśmiech, wygląda jakby młodziej

give in to me kojarzy mi sie z seksem hehe z namietnoscia..:D

Gość P.Y.T.
nie, dziewczyny Michaela to ja bym na koncu swiata poznała- to był on pamietajcie- mial 51 lat mimo, ze pisza, ze 50 i byl od lat na dragach i operował ile sie dało... był wykonczony ja kiedy wstane rano i mam niskie cisnienie w goracy dzien gorzej wygladam, hehe słaniam sie niemal jak pijaczka no zartuje, ale pewne fakty nalezy zrozumiec

mamy ponad 1000 postow wooow hihi Dziewczyny 🌼 🌼 🌼

Gość NataliaDG
Dokładnie PYT nie jeden organizm nie wytzrymałby tyle ile organizm MJ. Give in to me z seksem?:D hehe a to ciekawe skojarzenie:D

Gość marzenaaaaaaaaa
zauważcie,ze na konferencji,która była chyba w marcu,zupełnie nie ten sam człowoiek,co na próbie 2 dni przed smiercią,zupełnie dwie osobowosci

to był on...zgadza się:( i dlatego kurwica mnie strzela i nie moge tego pojąć, że wymyślili te koncerty!! on nie dałby rady...tak sobie myślałam, a co by było jakby doszło do tych koncertów i na którymś z nich MJ by po prostu upadł na scenę? gdyby wtedy serce mu wysiadło?

Gość P.Y.T.
give in to me- tak z sexem, dlatego, kiedy wyszła ta plyta to wolałam bardziej niewinne piosenki jak will you be there, czy black or white a brdgu w tej piosence sa takie słowa - wiem, ze smiejecie się ze mnie na mieście ale w porządku przestaniesz się smiać, kiedy mnie juz nie bedzie wlasnie wielu przestało sie smiac po jego smierci

Gość Sama Rama.
też uwielbiam "Give in to me". kocham ten Jego uśmieszek, gdy śpiewa "okey";)

Gość P.Y.T.
give in to me- jasne, ze sexem, sam tytuł nie pozostawia wątpliwosci to, ze na probie byl inny to tylko potwierdza jaki był genialny tam miał lepsze oswietlenie i lepsza peruke zreszta na konferencji ona byl przekrzywiona... ale akurat dla mnie to ma najmnijsze znaczenie

Sama Rama - tak ten osmiech jest boski. tez pisalam o nim w poprzednich postach:D