Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

ja usilowalam znalezc te ksiazke MJ jako bohater mityczny..., ale w zadnym emipku ani ksiegarni jej nie spotkalam :o ciekawe jakie tam pseudonaukowe wywody sa poczynione.... chcialabym ja przejrzec....

Gość obserwatorkaparanoji
Mieli to nazwać FUEL a nie THIS IS IT - ja wystąpiłam na pewnym forum z takim hasłem. FUEL - pasowało. A nie THIS IS IT. Wiecie - on padł ofiarą choroby umysłowej, że jak dużo robisz to wydaje ci sie , że ciągle jest to samo... (jemu że dzieciństwo). Ale to nie jest to samo - jest 10-20 lat więcej. I tyle :( I szkoda, że se dzieci wcześniej nie zrobił. No to był ten błąd. Miałyby po 30 lat. Zaraz by wezwały pogotowie. A tak? Ten najstarszy "tata żartuje". Ale czy on był nomrlany? Ten Majkel? No można płakać nad całością. Miał być smutny i już :(

Gość obserwacjaparanoji
Wiecie - mnie sie wydaje, że ta pielęgniarka wiedziała od razu, ze on już długo ne pociągnie. Nie chciał iść do szpitala bo wszyscy by sie śmiali - Dżekson się rozpada przed koncertami. No i taki koniec. A ktoś wiedział gdzie jest forsa, podzielili sie między sobą ci co mieli. Każdy po milionie i już. Boże - żebym miała choć 100 tysięcy dolców. A nie mam ani jednego :( i tyle. PS. A on też się bał, że go zastrzelą jak przegnie. I to też inna sprawa bo głupi nie był. No i stąd te koncerty.

Ja nie czytałam tej książki i prawdę mówiąc nie mam na to ochoty. Zerknęłam tylko na fragmenty i to mi raczej wsytarczy. Ale jeśli któraś z Was się skusi, to chętnie posłucham Waszej opinii :)

HELLO:-D CZeść Wszystkim... O rany!, ale mi wczoraj hieroglify wyszły, hihi... a kasuja za to połączenie jak za zboże:-D O Community jak miło ,że jesteś wcześniej:-D U mnie tez jeszcze nie ma tej ksiażki... Ona ma mieć teraz w sierpniu premierę,wiec trzeba jeszcze chwilkę poczekać... P.Y.T napisz prosze tytuł tej ksiażki z 93 roku, którą teraz czytałaś...?

Gość obserwacjaparanoji
W sumie SAMI WIDZICIE - miał mieć 1-2 służących stałych, żeby w razie co po pogotowie skoro już z matką też nie trzymał. A on nic. Po prostu nic. No czubek :(. Zero kontaktu z otoczeniem. Coś mu sie nie podobało - zwalniał pewnie od razu to ludzie się trzymali razem zamiast niego. I na koniec znaleźli forsę i zwinęli. ALE KTO? No to jedna sprawa. A koncerty to katalog Bitelsów tu ma znaczenie. Przez to sie zgodziło na 50 choć nie sądził, że to przeżyje... :(

trochę teorii spiskowych, dla lubiących takie tematy;) ja trochę lubię, ale po obejrzeniu tego mam ciary...jeśli coś takiego może być prawdą to😭 http://www.youtube.com/watch?v=sJi2HaJf1VI&feature=related mówią tu o tym, m.in., że Iluminati chcą żeby artyści przekazywali szatana w swoich utworach, właśnie przez backward making( nie wiem czy tak to się pisze) i że MJ na początku się na to zgodził, ale później odmawiał, więc zarazili go vitilligo i toczniem, ale nadal się nie zgadzał, więc oskarżyli go o molestowanie, żeby zniszczyć...ostatecznie go zabili.. kiedyś, parę lat temu moja mama oglądała dokument o tej organizacji, o tym, że kontrolują świat i ich macki sięgają daleeko...moja mama interesuje się takimi rzeczami i na mnie trochę spłynęło:P i już wtedy mówiła mi, że te oskarżenia MJ o molestowanie to właśnie po to, żeby go zniszczyć, bo miał za duży wpływ na świat i ludzi, a nie chciał współpracować z nimi, nie mogli go zabić, więc znaleźli inny sposób.. ja jestem ostrożna jeśli chodzi o tego typu historie, ale we wszystkim jest ziarenko prawdy... MJ był uzależniony od leków, to prawda, ale może Iluminati postanowili nie dopuścić do powrotu MJ na szczyt i podali mu śmiertelną dawkę?

Community... dziekuje Ci za linka:) 🌻 przeczytalam... co by nie mowic, wiem, ze te ksiazke kupie - inne opcji nie ma:D ale nie sadze, aby byla zbyt odkrywcza wobec tego, co sama mysle o tym wszystkim.... jak uda mi sie ja kupic, przeczytam i zapodam recenzje:D

Tak sobie myślę... po co takie treści miałyby być przekazywane ludziom w piosenkach? Fani słuchają Michaela od wielu lat i chyba nikt przez to nie zszedł na złą drogę...? No przynajmniej po Was tego nie widać ;)

nie siedze za bardzo w spiskowym temacie w zwiazku MJ ale szatan w utworach? ludzie, dajcie zyc!!;) mysle, ze to wszystko juz idzie za daleko....

Gość obserwatorkaparanoji
Moim zdaniem jego fankami są potencjalne LESBIJKI i taki z tego pożytek bo on się zrobił na kobietę. No to co? Ale to może działać, żeby ktoraś nie stoczyła się na lesbijkę. I to tyle. Zaś jeśli chodzi o jego piosenki to uznaję tylko smooth criminal. I to też wrzski, trzaski... może niebawem będzie się wtych teledyskach pojawiał DUCH MAJKELA? Nie wiadomo. Słowa zaczną buczeć , huczeć. I takie rzeczy. A na końcu jakaś ręka z ekranu pacnie was w głowę. Albo gorzej - wciągnie do telewizora - to jest możliwe. Jego rysunek THRILLER powinien pójść za miliony dolarów do prywatnej kolekcji i oglądając go ludzie powinni tarzać się ze śmiechu. Ale cóz... ten świat jest na to zbyt ...smutny :(

ale Iluminati chcą żeby ludzie właśnie tak myśleli...że po co na co, weźcie co za bzdury... dlaczego na świecie jest tyle zła? hmm.... jest jeszcze jedna organizacja, niepamiętam nazwy w tej chwili, może mi się przypomni...a może to ta sama, tylko inaczej nazwana, ostatnio widziałam o nich książkę, 6 tysięcy ludzi, którzy rządzą światem....wiecie, mnie to już nic nie zdziwi i wcale by mnie nie zaskoczyło, gdyby tak było naprawdę... wiem, że odbiegam od tematu:P

Gość mejt keli
i Kelly Family też :classic_cool:🖐️

Smooth, nie otwiera mi się 😭 "Not Found The requested URL /temat.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request." :( A w radyjku "Beat It" :classic_cool:

Gość obserwacjaparanoji
W sumie nigdy sie nie dowiemy JAK TO W ZASADZIE BYŁO. Gdyby ci bracia byli trochę inni, ten ojciec. Gdyby ten Majkel sie troche poprawił to Boże oni byliby tacy bogaci. Nawet teraz gdyby byli trochę bardziej artystami. Jak ten Majkel. Tylko on profesje pomylił z tym nosem. A oni zamiast mu pomóc bo już nie umiał śpiewać to co innego to się śmiali z niego, że ma nos i nie umie śpiewać. A on postawił do końca na wygląd... STRASZNE wszystko :( I tak przerażająco konsekwentne, ale tak tragicznie bez sensu z drugiej strony bo śpiew to głos. No aktor jak se nos zrobi, ale piosenkarz? A lubiłybyście czarnego jak smoła Majkela z płaskim nosem? Nie. Ale z poprawionym już tak, niały już tak. A w rzeczywistości? Jakby was wyrzucił? :( On wcale nie był taki miły. :(

w tej drugiej części jest fragment wywiadu z MJ i facet się pyta co się stało z jego karierą...Mike zaczyna mówić ale po chwili stwierdza, że nie może zbyt dużo powiedzieć, że to jest spisek...

Gość ochajtana Mery
ale jaja... muszę to obejrzeć