Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

oj, dzisiaj moj net calkiem zwariowal... pojawia sie na 5 sekund co pol godziny..... :o 😠 😠 Liberian, widzialam Twoja wiadomosc, usilowalam odpisac, ale nie wiem czy mi sie to wyslalo.... :o

Gość liberian-girl
Woman ja Ci odpisalam drugi raz ale wyglada jakby nie doszlo.W kazdym razie rozumiem, ze to nieaktualne :)

Gość liberian-girl
co do netu to ja mam tez dzis jakies problemy..hmm:) czyzbysmy byly sasiadkami?? :P

liberian, odpisalam Ci, ale jestem silnie skonfundowana sprawa, jakby kolejna orzechowa:o :D Wiesz, nie pozostaje mi nic innego, jak poszukac tego tutaj... moze to z czegos wynikalo? wiesz ile tutaj sie dzieje, moze mi cos umknelo... najwyrazniej:o ;) Liberian, ja jeszcze w innej sprawie cos Ci na priva tam wysle:) i jakkolwiek mieszkamy dosc blisko siebie, to jednak do sasiadek nam daleko:D:D

Gość liberian-girl
Ok, sprawdze maila za moment :) Ale by bylo gdybysmy sie znaly z widzenia,hihi, fajnie

Liberian, wyslalam.... ja sie zgubie na tych 2 forach... nie wiem... ale musimy chyba cos postanowic w tej sprawie.... bo jaki to ma sens? na 2 fronty? :o co sadzicie Kochane?

Gość liberian-girl
no ja od poczatku dadzilam, ze bedzie trudno..:(tu i tu zagladac, traci sie watek..nie..to chyba nie ma sensu.. Z calym szacunkiem dla soul, ktora wykonala kawal dobrej roboty :)

Gość liberian-girl
* sądziłam

No ja wczoraj zadalam pytanie w proznie jak my sie TAM znajdziemy... ze mnie akurat latwo bedzie mozna znalezc w fetyszach ;) :o, ale cala reszte? :o

Gość liberian-girl
Woman - konczac ten temat pislas to na str.295 , godz.23.30 :)

No Liberian, przeczytalam to z tamtej strony.... :o :o :o :( :( :( mam alzheimera :( czarna dziura-bym rzekla.... moze kiedys wpadne na trop tamtej mysli.... :o A poki co, przepraszam.... :o :) Smooth Kochana, widzialam Cie na forum2- prosze sie ladnie przywitac z nami:)

Hej:-D Co Wy tu knujecie?;-) Kurcze... mam problem z wklejeniem awatara na forum... jaki sadres trzeba podac ? do stronki internetowej? Buuuuuu ciemna masa to ja:-(

Gość liberian-girl
Smooth..trzeba podac adres bezposrednio do danej fotki, ja dzialalam chyba pol godziny, bo wszytkie formaty zdjec byly za duze..Więc trzeba szukac..i uzbroic sie w cierpliwosc :( A tak w ogole to "dobry wieczór" :)

no Smooth ja tez mam problem... pomijam ze chcialam to samo zdjecie co ma Liberian:D:D no ale przepadlo... :o Smooth w orzechowej sprawie postawilam przed chwila 1 krok.... i az dreszcz mnie przeszedl na sama mysl :D

Liberian, wybaczylas mi:D? badz jak nasz Krol i wybacz mi:D :) i jak mamy ze Smooth to zrobic zeby podac linka do samego zdjecia, a nie do calej strony inter. na ktorej to zdj jest? :o :o

Gdzie idziesz?... Nie zostawiaj mnie???:-( Chciaz ...hm...dzisiaj nie będę tak długo siedziała, bo mój organizm pomału wysiada:-D z nadmiaru nocnego życia:-)

Smooth, Slonce dzis przeoralo mna pagorki i inne takie ... :o :D ustalilam sama ze soba, ze siedze dzis do 21. m in Smooth, z tych samych powodow, o ktorych Ty mowisz :D

Gość liberian-girl
Ok. :P liberian_girl1@wp.pl

Gość liberian-girl
Ciekawe kto wymyslil te goldeny..sam MJ czy jego stylista mu je zasugerowal..? :)

Smooth, zazyj troche ruchu i udaj sie na poczte:) 🌻 Liberian, zaraz wysle:) znajac nowatorstwo Mike` a w modzie, sadze, ze On sam to wymyslil... A Liberian w tym blue wdzianku Go widzialas? ;) :o