Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem prostytutką

będę zawsze dziwką i nic tego nie zmieni

Polecane posty

Gość ttq
idz do akademika kosztuje 100zl i---> mialo byc 300zl

i tak to jest droga kolezanko jak w dupie bylas i gowno widzialas tam nie zatrudniaja na telefon tam sie chodzi osobisie i sie rozmawia z menagerami ale jesli tak z nim rozmaiwalas tak jak z nami tu wiec nie dziwie ci sie ze nikt ciebie tam nie chcial wiec jak ie juz a Auchanie nie przyjecli to raczej w białym nie masz gdzie indziej pracy szukac bo u nas przyjmuja wszytskich tylko trzeba miec troche we lbie poukladane

Gość ttq
ja pisalam pracuj w macu po 10 godz 6zl na godz miesiecznie 640zl! akademik 300zl zarcie 300zl zyj oszczednie moize nawet po 12 godz pracuj ok700zl ci wyjdzie oszczedzaj w lato! i zyj!

Gość jestem prostytutką
gdzie akademik za 300zl? u nas za 360zł, no nie na stałe tylko na dwa lata idź pustaku farmę studiować a nie żałosną pedagogikę to zrozumiesz. Ale nie, sorry ty pewnie nawet nie wiesz jak wode sie chemicznie zapisuje.

Gość otake POlske walczyłem
i będziecie kuuurwa zapieradalać na kasie w oszołomie do usranej śmierci nie mając nic w życiu oprócz tej zasranej kasy (służbowej).... "panienka" pokieruje dobrze sobą i po 10 latach będzie mogła iśc na spokojną i pewną (ze swojej kasy) "emeryturę"... Państwo CH je da z OFE ... ZA złodziejskie OFE na 40 mln narodzi ebvuzek je...aka został przewodniczącym PE.

Gość jestem prostytutką
żarcie 300zł?sorry ja wyżyje za 150zł ale bez rad pustaków co rodzice im na życie dają

Gość waleriana.
Podziwiam,ja bym tak nie mogła.Jak mieszkałam w Polsce,też czasami miałam takie myśli żeby się sprzedać,bo jutro synowi nie będę miała dać co jeść.Próbiwałam nawet i umówiłam się z jednym sponsorem,ale uciekłam....Teraz nie żałuję że nie umiałam tego zrobić.Mam szacunek do samej siebie i inni mnie szanują.Współczuje Ci dalszego życia.Nigdy nie zapomnisz o tym że się sprzedawałaś,że twoja cipka była tylko sakarbonką ,że ktoś cię rypał bez uczuć,za pieniądze aby tylko się spuścić,że byłaś gumową lalą dla bogatszych i tych których było stać na wynajęcie twojego ciała tak jak lalki tylko że żywej.Kiedy....za parę lat.....nie będziesz na siebie mogła patrzeć w lustro:(.Jeżeli będzie cię to obchodziło i nie stoczysz się w dno kompletne,bo taka profesja do tego prowadzi.Przy odrobinie szczęścia zostaniesz alkoholiczką żeby zapić poczucie winy wobec samej siebie.Gdy jesteś miękka psychicznie,a chyba jesteś skoro nie umiesz sobie poradzić,to stoczysz się w bagno nawet się nie obejrzysz i może to oklepane ale przesrasz życie.

no i co ja zapierdlam na tej kasie i jakos nie porsze nikogo na utrzymanie a jak dobrze sie zakrecisz to i menagerem po roku mozesz zostac wiec wole taka prace do usranej smierci niz tak jak ona zaperdalac dupa zlapac syfa a za 20 lat byc stara wysuszona i zniszczona szmata bez ubezpiecznia bez domu bez dalszych perspektyw

Gość jeszcze milej
a ja mysle ze znalazle rozwiazanie. skoro juz tak bardzo lubisz dawac dupy i nie widzisz innego wyjscia, to moze wyjedz na pozostala czesc wakacji gdziec do niemiec, holanci albo na poludnie, np. wlochy. popracujesz 2 m-ce i bedziesz miala kase na caly raok studiowania. hhmmmm tylko jakie ty wtedy znajdziesz usprawiedliwienia dla kurwiania sie to aj nie wiem. a tak przy okzji, po co ten temat? przeciez juz w tytule i tak zakladasz ze dziwką pozostaniesz? rozumie zze chcesz sie tylko upewnic ze innego wyjcia nie ma? no niestety, jest np takie jak zaproponowalem pa

no i pieknie...ja cie oceniac autorko nie bede bo wali mnie to kt czym sie trudni..a prostytucja to najstarszy zawód świata pozdrawiam

kogo ty pustakiem nazywasz?? co najwyzej sama siebie bo jedyna ty jestes tu bez jakich kolwiek perspektyw na zycie. na pocztaku bylo mi ciebie zal alepatrze ze sama sobie zasuzylas na takie a nie inne zycie

Gość ttq
kretynko ja studiuje archjeologie i historie 2 kierunki i ja na w wakacje zarabiam na caly rok pracuje po 14 godz dziennie w maku i lacznie ok 5000zl zarabiam! z czego ok2tys zarabnbiam gowno mnie ta twoja farmacja obchodzi i nie jestem pustakiem ty jestes pustakiem ze tylko dupa umiesz zarobic ty amsz zle? a co ma matka z renta 500zl powiedziec i 3 dzieci>? jestes latwa szmata

Gość jestem prostytutką
tak wali was to...Ale to ja będę mgr. farmacji i ja dla was leki będę wydawać i je produkować:P Oj nie umrzyjcie z zazdrości, że wy kiedyś od kurwy będzie zależne

kiedyś tez miałęm ideały i zasady ... albo jesteś "dziwką" psychicznie (czytaj za 1000 na kasie w oszołomie), albo fizycznie ... to drugie łatwiej "przechodzi" ... a w ogóle widać, że wakacje dzieci mają i zycia nie znają ;)

Gość niedoszły sponsor
hehehe no co za tępa bladz to słow brak. miałem isc spac juz z godzine temu ale na te farmazony które tu wypisuje nie pozwalaja mi zasnac. a co do tej farmacji to bez urazy dla osób konczacych ten kierunek.ale tam ida głownie osoby które nie dostaly sie na medycyne.

Gość to jeszcze nie powiedziane
ze bedziesz pracowac w aptece. niestety teraz jest tak ze czlowiek nawet po bardzo dobrych studiach nie pracuje w zawodzie.

ty polak taka praca w auchan uczy czlowieka ze jest kims ze nie moze dac po sobie pojechac ale najwyrazniej z ciebie to musi byc jakis zajebisty biznesmen z grubym potrfelem skoro gardzisz osobami ktore zarabiaja 1000 zl

Gość niedoszły sponsor
moze znajdzie prace w aptece jak da dupy komu trzeba. i wtedy tez znajdzie wytlumaczenie ze to dla dobrej pracy itp. idziesz dziweczko po najmnejszej linni oporu taka prawda . a ja zawijam juz spac :D

Gość jestem prostytutką
niedoszły sponsorze jakbyś wiedział to na medycyne jest fizyka potrzebna. Ale cóż wiać ze nie wiesz. Więc swoje kretynskie poglądy iz spać

Gość to teraz ja...
Chuj z tym, że jesteś dziwką, ale ty po prostu jesteś pusta i głupia. Za kogo ty się uważasz? Czujesz się lepsza, bo się dostałaś na tą swoja farmacje? To ma być niby lepsze od pedagogiki albo czegoś innego? Ciekawe komu musiałaś obciągnąć, żeby się tam dostać? Dobrze ktoś napisał wcześniej. Tobie się po prostu nie chce pracować. Wolisz wystawić dupe i dawać się obracać każdemu, kto zapłaci. Jak ktoś chce, to znajdzie pracę. Więc nie pierdol, że życie jest ciężkie. Każdy musi płacić za mieszkanie i jedzenie, ale nie każdy zarabia na to własną dupą. Żal mi takich pustych szmat jak Ty. I tylko w jednym masz rację. Zawsze będziesz dziwką i nic tego nie zmieni!!!

Gość waleriana.
Nie zostaniesz farmaceutką,już wybrałaś profesje.Kurwą się jest i albo się to umie albo nie.Ty potrafisz i bardzo szybko uzależnisz się od łatwego pieniądza.Potem stwierdzisz że po cholere ci studia jak dając dupy i tak zarabiasz więcej niż za ladą w jakiejś aptece,gdzie szefofa jest nie miła i nie za dużo płaci.A potem to już równia pochyła i rany na psychice,która trzeba jakoś leczyć.Leki,alkohol....sama będziesz wiedziała najlepiej jakie miesznanki sobie stosować aby sobie pomóc pomiędzy przyjściem "sponsorów",bo przecież studiujesz i do tego się twoje studia przydadzą jeżeli dalej będziesz mieć takie poglądy. Łatwym wcale nie jest lżej,mają przesrane życie,codziennie rano jak muszą w lustro spojrzeć.

Gość ttq
DZIEWCZYNO FARMACJA TO NIE MEDYCYNA CZY PRAWO. OBUDZ SIE. LUDZIE W POLSCE ZYJA ZA 100ZL CALE RODZINY I DAJA RADE. MYSL! powtarzam ci idiotko po raz 3 ja cale waakcje pracuje i odkladam na rok po 14 godz dziennie! i zyje! TOBIE SIE NIE CHCE! CHCESZ SIE TU USPRAWIEDLIWIC I SZUKASZ WINY W LUDZIACH NEGUJACYCH TO CO PISZESZ! DZIEWCZYNY JA STUDIUJE 2 KIERUNKI DZIENNIE (HISTORIE I ARCHEOLOGIE- DOSC CIEZKIE)NIE MAM GORSZA OD MAMY BO JEST NA RENCIE I DAJE RADE!

Gość jestem prostytutką
Ok, dzięki tym, ktorzy okazali poziom nie wyrażając chamstwa i prostactwa. Zdanie dzieci mnie nie intersuje:(

ja rozumiem zebys ty to robila na rzez vzegos naprawde potrzebnego np na leczenie czy operacje ale po to zeby sie utrzymac?? sa inne sposoby na utrzymanie. zaplacic za mieszkanie wez sobie wspollokatorke i bedziesz pacic o polowe mniej i juz ci na zarcie zostanie i zawsze troche kasy odlozysz nie ty jedna w tym kraju studiujesz i nie ty jena nie masz kasy na utrzymanie i kazdy sobie jakos radzi ale nie uzala sie nad soba sama przyznajesz ze jestes dziwka wiec po co gadac takie glupoty ze to po to zeby sie utrzymac tobie sie to podoba i dlatego to robisz bo fajnie jest wyskoczyc gdzies do drogiego lubu ale czy za cene wlasnego ciala?? jk spojrzec na siebie pozniej w lusterku kiedy wiesz ze macal cie jakis stary zasuszony gosc to jest poprstu oblesne jak sie puszczac to wiedzeic z kim przynajmniej a jak zalapiesz syfa to te twoje leiki ci nawet nie pomoga i co z tego ze studiujesz farmakologie

bzdura ... nie jestem zaj. biz. ,choc bywało, że zarabiałem swego czasu -siąt razy więcej niż średnia krajowa ... dziś już nie i . .nie muszę :) gardzić kimś kto zarabia w Polsce 1000 na miesiąc? wiele takich... nie ... życie mi pokazuje, że osoby, które tyle albo niewiele więcej zarabiają, po jakimś czasie same sobie życie psują ... naprawdę lepiej być prostytutką (oczywiście z pomysłem na przyszłość) niż zarabiać1000 na miesiąc będąc oszołomem ... mam porównanie obu "grup" i "wyrok" jest jednoznaczny ... za 1000 masz prze.. do końca życia .. prostytutka może więcej.... no i ...

Gość ttq
ONA CZEKA POKLASKU DLA SWOICH DZIALAN, ONA JUZ SIE Z TEGO NIE WYCOFA. JEST NIC NIE WARTA. NIE MAM NIC DO DZIWEK. ALE NIEKTORE CHCIAZ SA SZCZERE I MOWIA WPROST ZE TAK IM WYGLADNIEJ. A JA TEJ PISZE GOTOWY SCENARIUSZ JAK SOBIE RADZE A ONA SWOJE. BEDZIE, BYLA I JEST DZIWKA. Z CZASEM ZOBACZY ZE TO LATWY P;IENIADZ I LATAMI BEDZIE W TYM SIEDZIEC. WIEM COSO TYM BO MAM W KREDGU ZNAJOMYCH PROSTYTKE.

Gość waleriana.
Jak początki są ławte to trudne końce.Tak zawsze jest,dziewczyny studjiją,mają ciężko żeby wszystko ogarnąć ,żeby rachunki popłacić i coś jeszcze zjeść....Ale potem napewno osiągną to co chcą i będą prowadzić normalne życie....Ty autorko na początku sobie ułatwiłaś,potem już tylko ci będzie trudniej i trudniej i bo świadomość że czegoś nie osiągnełaś sama,tylko przy pomocy innych i to w dodaku ta pomoc opiera się na sprzedaży własnej szparki,to kaplica.Nawet jak sokończysz te studia to nie będzie to twoja zasługa ale twoich sponsorów którzy kupowali cię za marny dla nich grosz.

a ja wole pracowac w oszolomie i zachowac godnosc i isc ulica z podniesiona glowa a nie kulic sie jak krolik z mysla ze ktos mnie rozpozna i wyjebie haslem na cala ulice to ta co sie mi sprzedala za 2 stowy bo przyjdzie czas ze i za stowe bedzie dziewczyna sie sprzedawac