Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem prostytutką

będę zawsze dziwką i nic tego nie zmieni

Polecane posty

Gość ttq
jestem prostytutką jestem prostytutką, dwa razy miałam sponsorów. Stałych to stałych ale prostytucja to prostytucja. Dziś dostałam 500zł za... za nic.----> ATU CO ANPISALAS?

Gość ttq
TWOJ 1 POST WYRAZNIE MOWI POZA TYM SAM TWOJ NIK. JEZU DZIEWCZYNO JA NIEW WIEM... ZA MALE ODSIEWY NA TYCH STTUDIACH A MOZE TA GODIZNA,ZE LUDZIE NIE MSYLE EH

Gość ttq
NO I CO ZWIAZKU Z TYM? PO BRAKU WYCZUCIA I SPOSOBIE PISANIA CZUC,ZE PISZE TO AUTIRKA. TO BYL PRZYKLAD KRETNKO. PRZYKLAD BY LEPIEJ ZOBRAZOWAC SYTACJE.

Gość ttq
JESLI CIE TAK BOLI TO CO PISZE TZN ZE DOCIERA DO CIEBIE SILA MOJEGO ARGUMENTU I DRAPIE CIE TO GDZES W SRODKU. MYSLE,ZE NIE WYJDZIESZ Z TEGO. JESTES NIEZARADNA I LENIWA. DOBRANOC PA

Gość waleriana.
Pracujesz jako prostytutka bo sprzedajesz siebie i swoje ciało za pieniądze,to jest prostytucja i nie ważne czy masz wielu klijentów czy to jest jeden i ten sam kupujący.Nie ważne że nie złowiłaś sponsowów na ulicy stojąć przy drodzę,ty poprostu dałaś inną reklamę czegoś co jest na sprzedaż niż bilbord na przelotówce.Jesteś dziwką nie zależnie w jaki sposób reklamujesz i sprzedajesz siebie.Czy się wystawiasz na róg ulicy,czy czatujesz na cztach to tylko inna forma reklamy swojego ciała na sprzedaż.

Gość waleriana.
Też myśle że ona jest za głupia żebyw porę wyjść z bagana,które ją potem wciągnie po szyje i tylko głowa z ustami zostanie żeby móc zrobić loda. Żyj słodko,dziwko nie dziwko według siebie.Dobranoc

Gość niezarejestrowana -
Nawet, gdy kapuste nazwiesz roza, to to wciaz bedzie kapusta. I tyle.

Gość kajkakkajka
hej nie załamuj sie! Zawsze mozesz z tym skonczyc to zalezy tylko od ciebie. Jesli długo w tym nie pracowałas to po jakims czasie zapomnisz czas bedzie mijał. Ale musisz naprawde przyłożyc sie do szukania jakiejkolwiek normalnej pracy. Jakiejkolwiek tylko nie prostytucja. A wy nie krytykujce dziewczyny. przynajmniej miała odwage sie podzielic problemem. Niektorzy pracuja w tym zawodzie i bezczelnie kłamia ze te pieniadze zarobili w uczciwy sposob.

Gość niezarejestrowana -
kajkakkajka ,,A wy nie krytykujce dziewczyny. przynajmniej miała odwage sie podzielic problemem. Niektorzy pracuja w tym zawodzie i bezczelnie kłamia ze te pieniadze zarobili w uczciwy sposob." Ja nie widze zadnej odwagi w tym, ze ktos o tym napisal calkowicie anonimowo i rozmawia o tym z zupelnie obcymi ludzmi na forum internetowym. Wybacz, gdzie Ty tutaj widzisz przejaw jakiejkolwiek odwagi? Poza tym przeczytaj, prosze, to, co wszyscy staraja sie autorce tutaj powiedziec. Wiekszosc starala sie jej pomoc, podrzucic jakis pomysl na zycie, ale nie, okazalo sie, ze autorka wciaz widzi nowe problemy. Krytyka - byla, jasne, ale nie bez powodu. Przeczytaj.

Gość aurelijola
wiesz,ja napiszę że dasz sobie radę,ktoś ci odpisał żebyś postałą na kasie hm za 1300 zł tyle to may za trzy godz przacy,ja pracowałam pół roku po rozwodzie zostałam sama i musiałam pracować przez pół roku uzbierałam wiele pieniążków,w tydzień miałam 5000 więc starczy na studia opłaty ubrania i jedzenie więc nie pie..cie że za 1300 da się zyć

Gość prostytutka na poziomie
az mi rece opadaja. z jestej strony to fajne ze jedna z was miala 1300 za 3h pracy bo musiala by miec stawke 400 lekko nie wspomne o dzieleniu a z doswiadczenia wiem ze te 3h pracy to czasem sa w ciagu tygodnia.... nie pierdolcie ze nie ma pracy ona jest tylko trzeba ja znalezc ja np glownie obsluguje wieczory kawalerskie 2-3piosenki okolo pol godz max 300zl za striptiz z kolezanka 500 plus czasem dodatkowe bonusy idzie calkiem dobrze wyzyc jest wiele dyskotek gzie potrzeba tancerek nie koniecznie na roze nawet normalnych gdzie tanczzy se w sexi strojach nie nago znam taka w warszawie 3 tance 800zl czesto tam bywalam z kolezanka publicznosc dziewczyny i faceci zaden burdel jestes ladna? poszukaj pracy calkiem normalnej na roznych imprezach targach chandlowych itd jako chostessa takie dostaja srednio 20-50zl za godz gdy te w "tesco" 6zl nie jest to praca stala ale pokąbinuj lubisz dzieci? pomysl o zajmowaniu sie nimi opiekunki po wielu kursach sa bardzo drogie znajdz faceta z kasa jednego nie 500 ktory zapewni ci pewna przyszlosc ale pamietaj o jednym nigdy ale to nigdy nie badz zdana tylko na faceta miej tez swoje oszczednosci a jesli jestes prawie mis polonia moze kariera modelki? tez mozn uzbierac ale to bardzo ciezkie i raczej nie polecam chyba ze kontrakty z porzadnymi agencjami ktore i tak nieznanych nie biora choc mojej kumpel sie udalo kto wie ja na rożne sposoby radze sobie juz ponad 2lata i szczerze gdybym miala robote choc za 2tys pewna wolala bym pewna

Gość wykropkowana annaaaaa
ja bylam prostytutka 2 miesiace, myslalam , ze w ten sposob dorobie sie czegos , wysokim kosztem ale jednak. I fakty sa takie , ze dorobic sie mozna masakrycznie duzych pieniedzy,ale nie warto. Zrezygnowalam , zaluje i zawsze bede zalowac, ze kiedykowliek przespalam sie z kims obcym zwlaszcza za pieniadze , autorce moge powiedziec jedno, bez wzgledu na to , czy uwazasz sie za prostutuke na poziomie czy nie oni i tak maja cie za zwykla k**we bez wzgledu na to ile placa i jakie daja prezenty jestes dla nich zwykla k**wa i dla mnie tez ( choc sama bylam prostytutka), bo prostutucja to zawod a kurestwo to cecha charakteru ..ty taka k**wa jestes, twoj poziom to dno. wiesz czemu ? bo sprzedajesz ie za pieniadze i jeszcze sie tym szczycisz ..zal mi ciebie

Gość TRANS.wawa
Ja też jestem prostytutką a raczej trans-prostytutką, jak potrzebuje na coś kase to sie spotkam z jakimś z neta a że lubie sex to mam dwa w jednym, dobrą zabawe i dolarki

Gość jestem prostytutką
Skończyłam z tym, bo poznałam świetnego chłopaka. Jednak on nic nie wie o mojej przeszłości...

Gość jestem prostytutką
Boję się, że on się o tym dowie...

jak się dowie, to się upieraj, że to pomyłka i zrób oburzoną scenę zakończoną wybuchem płaczu pod tytułem "jak mogłeś mnie tak zranić". on pójdzie to przemyśleć do burdelu i kwita ;) życie jednak jest proste...