Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem prostytutką

będę zawsze dziwką i nic tego nie zmieni

Polecane posty

Gość ttq
jakie stereptypy. Ogarnij sie. Jaos ja pracujac cale wakacje daje rade. Myslisz,ze swiat jest taki kolorowy,ze kazdemu wszystko z nieba spada? Jest trudno. Ty wybralas latwy pieniadz za pare lat zwymiotujesz patrzac ww swoje odbicie. Twoj amaz sie dowie byc moze (swiat jest maly) i co wtedy? a co jak sie czyms zarazisz? Mozesz zrobic sobied ziekanke i przez rok intesywnie pracowac by mikec na pozostaly zcas nauki. Odlkaldac grosz do grosza. Wyjechac za granice.

Gość niedoszły sponsor
i to mogła by byc puenta tego wątku.

Gość to teraz ja...
No co za tępa dzida! Co się tak uczepiłaś tego pielęgniarstwa? Nie jestem pielęgniarką i nie mam nic wspólnego z medycyną. Ale podstawowe nazwy zna każdy średnio inteligentny człowiek. Nie masz większych zmartwień?

Gość jestem prostytutką
ide spać. Pochwalcie sie tandetą na kaszel na CH a i tak pewnie nie wiecie co to. Ale mądzcie sie tacy tez sa potrzebni. papa

Gość to teraz ja...
Ty dziwko musisz się dobrze orientować, co jest dobre na gardło, bo już ci pewnie nie jeden chuj w nim stanął!

Gość niedoszły sponsor
zanim pójdziesz spac umyj cipke i podmyj dupsko.statystyczny sponsor woli czyste dziwki.

Gość ttq
ONA JEST KRETNKA PRZEZ DUZE K JEST TAK GLUPIA,ZE WRECZ JEJ GLUPOTA PRZERAZA.

Gość niedoszły sponsor
hehe no ale ten typ "cp z ta polska" czy jakos tak tez niewiele jej ustepuje.

Gość jestem prostytutką
taa ja kretynka, a jutro na praktykach wy u mnie będziecie

Gość ttq
dziewczynko. NIE JESTES JEDNA JEDYNA STUDENTKA NA TYM FORUM. Ja studiuje 2 kierunki dziennie i daje rade. i co z tego ze bedziemy u Ciebie nawet nieswiadomie leki kupowac? i co z tego? bo nie rozumiem. chwalisz sie czy zalisz? ja nie rozumiem po co to podkreslasz. Jaki amsz cel.

Gość to teraz ja...
Nic nie zmienia faktu, że jesteś zwykłą szmatą, więc o co chodzi?

Gość ttq
to ze nie umiesz sobie poradzic swiadczy o twoim braku inteligencji, sprytu, bystrosci. Studiuje nie latwe 2 kierunki dziennie i zdjae sobie sprawe,ze by zdac studia trzeba poprostu duzo sie uczyc na pamiec, niekoniecznie byc bardzo bystrym. Papier to nie wszystko. Zycie potem weryfikuje madrosc lub jej brak. Uczysz sie nie po to by miec papier lecz by wiecdze zastosowac w praktyce a Ty juz teraz nie radzisz sobie w zyciu. Co bedzie potem dziweczko?

Gość jestem prostytutką
post8udiuj farmację to zrozumiesz, farmacja to nie pagogika

wiesz co po tym wszytskim co tu uslyszalas na swoj temat powinnas jak najszybciej zamknac ta strone i wziac silne leki od depresji bo mi to bylo by bat=rdzo przykro jak tak wiele osob by po mnie pojechalo sama sie przyznalas ze nie chciesz byc dalej dziwka a teraz dajesz sie prawie zarznac za to dziewczyna pomysl nad tym czy warto?? czy jak bedziessz miala meza to czy bedziesz odczowala jakakolwiek satysfakcje z seksu z nim?? czy bedziesz go zalatwiala jak klienta?? jaki facet to wytrzyma na dluzsza mete!! ZADEN i sama siebie skarzesz na bol cierpirni i samotnosc... my ci tu wszytscy dobrze radzimy wez sie w gars i znajdz jaka pozadna robote na wet za te glupie 1000 zl ale praca uczciwa i porzadna i naucz sie pokory do samej siebie a napewno wiele na tym zyskasz

Gość to teraz ja...
Wiadomo, co będzie. Będzie dawała dupy do końca życia, bo do tego nie jest potrzebna żadna wiedza. I nawet myśleć nie trzeba. Wystarczy wypiąć dupę.

Gość jestem prostytutką
nie będę się tlumaczyć z szukania pracy dwa msc i wysyłania cv

Gość ile berzesz za godzine

Gość to teraz ja...
Czy ty naprawdę jesteś taka tępa, czy tylko udajesz? Farmacja czy pedagogika, to nie ma żadnego znaczenia. Chodzi o szacunek do samej siebie. Wiesz w ogóle, co to jest?

Gość jestem prostytutką
zakrecona masz racje nie chce być dziwką. ale dwa mszc szukalam pracy, praca czeka gdzies tam ale rachunki nie czekają niestety

Gość ttq
jestem prostytutką post8udiuj farmację to zrozumiesz, farmacja to nie pagogika KRETYNECZKO CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM NIE STUDIUJE PEDAGOGIKI! ARCHEOLOGIE I HISTORIE TO PO 1. A PO 2. JESLI KTOS CHCE BYC PEDAGOGIEM NIECH STUDIUJE PEDAGOGIKE TO JEGO SPRAWA. WYKSZTACENIE NIE GWARANTUJE MADROSCI ZYCIOWEJ IDIOTKO. LEONARDO DA VINCI NP. NIE SKONCZYL ZADNEJ PORZADNEJ SZKOLY, URSZULA DUDZIAK NIE ZDALA W S.P. A BEATE TYSZKIEWICZ WYRZUCONO ZE STUDIOW! Studia czesto nie sa gwarancja inteligencji. I chocc sama zajmuje sie nauka na codzien z racji moijej pasji i checi pozostania na uniwerku ale juz nie jako student ale moze cos wiecej ;p musze stwierdzic,ze studia nie daja gwarancji bycia lepszym czlowkiem. MADROSC TO POEDJMOWANIE SLUSZNYCH DECYZJI, UMIEJETNOSC UNIKANIA BLEDOW, ZARADNOSC.

Gość jestem prostytutką
nie3 chcę być dziwką i nie będę

Gość ttq
JAKOS JA WIEM ZE NA NOCKI DO SUPERMARKETOW SZUKAJA PRACOWNIKOW, MOZE OPYTAJ ZNAJOMYCH! IDZ DO BIURA ZALATWIAJACEGO PRACE MLODZIEZY!

Agencja reklamowa, zatrudni Hostessy i Promotorów do akcji promocyjnych. Praca stała jak również tylko na okres wakacyjny, dla osób dyspozycyjnych od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17. Swoje CV proszę przesyłać na adres: new.collection@interia.pl z dopiskiem "HOSTESSA" lub "PROMOTOR" Cena: 1300,00 Poszukujemy DZIEWCZYN : * w charakterze KELNEREK - do obsługi gości na wieczory kawalerskie wymagania: - atrakcyjny wygląd, - wyzywający strój (wysokie obcasy, krótka spódnica, kabaretki itp.) - mile widziana znajomość pracy kelnerki lub * w charakterze TANCEREK - zatańczą na wieczorze kawalerskim. Najlepiej w stroju zakonnicy lub diablicy Mile widziana profesjonalna tancerka lub młoda żywiołowa dziewczyna z talentem tanecznym Oferty dziewczyn ze zdjęciami twarzy i sylwetki (najlepiej w przygotowanym stroju) prosimy przesyłać na adres mail: newface5@wp.pl Uwaga! Potrzebujemy kilku osób - mile widziane oferty dwóch, znających się, dziewczyn w jednym mailu! praca w białysmtoku cos dka ciebie

Gość ttq
JELSI JUZ MOZE TERAZ MNIE WSZYSCY ZBESZTAJA TO CHOCIAZ TANCZ JAKO STRIPTIZERKA ALE NIE PUSZCZAJ SIE CHOCIAZ TO TEZ DNO. JA NIE ROZUMIEM,ZE JA SOBIE RADZE Z POMOCA WYSMIEWANEGO MAC DONALDA A TY NIE UMIESZ! TY SOBIE TY PSYCHIKE SKALECZYSZ! TO SA SZRAMY NA CALE ZYCIE BO W SERCU. NIE KUPISZ ZA NAJWIEKSZE PIENIADZE GODNOSCI I CZLOWIECZENSTWA.

Gość waleriana.
zrozumcie ,ona już podkerśla to jaka to z niej jedyna i mądra pani aptekarka,że to u niej będziecie leki dla dziecka kupować,bo już dziewczyna ma kompleks miejszości.Nadrabia czymś,czuje się ważna aby zaguszyć to że dla siebie samej nic nie znaczy odkąd zaczeła sorzedawać cipę.Ma nadzieje że studia jej pomgą i myśl że my będziemy od niej kupować leki,to ją trzyma na duchu i czuje się wtedy ważna,tak robi zawsze ktoś kto ma siebie za nic i próbuje się czymś postawić.Tak jak dzieci z pierwszej klasy podstawówki które się przeczją-a jak przyjdziesz do mojej mamy to ona ci nic nie sprzeda bo pracuje w sporzywczym,a jak przyjedziesz do mojego taty to on ci zepsutej rury nie naprawi.......Autorka jest nie dojrzała?Dojrzała żeby iść na studia ale nie dojrzała żeby żyć na swój rachunek?Coś mi się wydaje że ona jest poprostu głupia....Niezależnie od tego że umie coś tam na kródką pamięć wkuć żeby zaliczyć.

Gość to teraz ja...
A ja studiowałam pedagogikę. Nie twierdzę, że to bardzo trudne studia, ale łatwe też nie. Nikt mi tam egzaminów nie zaliczał za ładne oczy. A teraz mam własne przedszkole, zatrudniam w nim kilka osób. Chetnych dzieci jest tyle, że nie jestem w stanie wszystkich przyjąć. Zarabiam 8 tyś. miesięcznie. Nigdy nie załatwiałam sobie niczego przez dawanie dupy. Codziennie staje przed lustrem i jestem z siebie zadowolona. Bo wszystko, co mam zawdzięczam temu, co mam w głowie, a nie w majtkach. I co? Kto ma lepiej?

Gość ttq
puszczanie sie to ostateczna forma zarobku. wtedy gdy juz nie ma wyjscia. Ale dla mnie zawsze jest. zmien standard zycia.

Gość jestem prostytutką
Byłam ! Wiesz jak chcę pracować? Wszedzie ! Przyję każdą pracę poza agebcją towarzyszką, Szukam od dwóch miesięcy, mysisz że latwo