Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem prostytutką

będę zawsze dziwką i nic tego nie zmieni

Polecane posty

Gość jestem prostytutką
BĘDĘ FARMACEUTKĄ BO BĘDĘ NA 4 ROKU. WIELU WAS SPOTKAM NA PRAKTYKACH NAWET JAK PO CHLORCHINARGIN PRZYJDZIECIE. ECIE CZY NIE ALE TO JA WAM I WASZYM RODZINOM BEDE PODOWAĆ LEKI. IDŹCIE SIE POWIESIĆ SIE Z TEGO POWODU SKORO TAK WAS TAK BOLI

Gość to teraz ja...
A jakiego poziomu oczekiwałaś, dziwko? Myślałaś, że ktoś tu się będzie nad tobą użalał, a może powie ci, że dobrze robisz? Dla ciebie każdy, kto robi inaczej niż ty, to debil. Jak tak lubisz ruszać dupą, to ją rusz i poszukaj sobie normalnej pracy. A studiów i tak nie skończysz, bo nie będzie ci się opłacało. Na dupczeniu się lepiej zarobisz.

Gość ttq
ALE I CO Z TEGO ZE BEDZIESZ FARMACEUTKA? JA BEDE ARCHEOLGIEM I HISTORYKIEM I CHYBA JESTEM STO RAZY BYSTRZEJSZA SKORO UTRZYMUJE SIE CALY ROK BEZ POMOCY RODZICOW I MAM $ MNA ZYCIE? ZENUJACA JESTES.

Gość jestem prostytutką
ale namotałam. Chlorarginum miała byc

Gość ttq
ONA SKOCZY STUDIA JAK JEST BNA 4 ROKU ALE SZUKA USPRAWIEDLIWIEN SWOICH DZIALAN. PO RAZ 4 PISZE. MAM TAKA SAMA SYTACJE I DAJE SOBIE RADE NA 2 DZIENNYCH KIERUNKACH CHCIEC ZNACZY MOC!

Gość ojejojej
ja pierdziele ona bedzie leki wydawac, a czy na pewno nic nie zlapala skoro dupy na boki daje, cholera mam nadzieje ze tam dobre badania robia bo to strach sie bac

Gość to teraz ja...
Na 4 roku? To widać, że więcej czasu poświęcasz na dupczenie niż na naukę. Co to niby jest CHLORCHINARGIN???? Tępa dzida jesteś i tyle!

zastanawia mnie dlaczego ty sie tak szczeycisz ze bedziesz farmaceutka??? przeciez ludzi bedacych na tym kierunku jest od cholery i nikt nie poiedzial ze skonczysz te studia bo dupczenie czas tez zabiera a to zajebiscie wciaga i mozesz nie miec czasu na ich konczenie bo uznasz po co konczyc jak mam zajebisty zawod

Gość jestem prostytutką
haha farmacja a odkopywanie dziur. To żeś strzeliła porównanie

Gość niedoszły sponsor
otake POlske walczyłem co ty pierdolisz ze lepjej dawac dupska niz zarabiac uczciwa pracą ? uczy sie w ten sposob odpowiedzialnosci wypelniania obowiazków itp wiem ze to brzmi banalnlnie jak morały u babci na podwieczorku ale taka prawda. i chyba sam w to niewierzysz ze ktos bedzie cale zycie pracowal na kasie bo wtedy fakt jest to lekka poracha. ale porównując wypowiedzi tej "skruszonej siksy:" i zakręconej mozna latwo stwierdzic kto ma olej w głowie a kto penisa w .... .wiadomo sa rozne sytuacje w zyciu. ale po niej widac poprostu ze jest nieogarnieta i to jest jeden z powodów ze nie potrafi sie utrzymac.a rozkmin jeszcze taka akcje ze wkoncu sie znudzisz swoim klijentom i wtedy co zatrudnisz sie jako tirówka ?

Gość to teraz ja...
Nie pogrążaj się idiotko! Jak już to Chloraminum!

Gość waleriana.
Ja też nie mam nic do dziwek.Niektóre kobiety poprostu nie umieją zarabiać innaczej bo są nie grzeszą rozumem,zazwyczj pochodzą z patologicznych rodzin,gdzie alkohol lał się strumieniami a matka z ojcem nie umieli nauczyć córki niczego lepszego niż tylko tego że może liczyć na siebie i na swoje młode ciałko. Kobiety które mają trochę rozumu w głowie i normlne wychowanie nigdy przenigdy nie zdecydują się na sprzedawanie siebie za monety lub nawet papierki wydrukowane w Narodowym Banku Polskim. Te z patologicznych rodzin ale inteligentniejsze,potrafią sporadzić sobie bez sprzedaży cipki,która prowadzi tylko i jedynie do dna i brzydzenia się sobą.Nawet jak początki łatwego pieniądza wyglądają różowo.

Gość ttq
To jest kretynka. Ona szuka podswiadomie usprawiedliwienia. Ale go nie znajdzie. dziwka to dziwka. Ja mialam tez taki sam wybor i inaczej pokierowalam moim zyciem. Nie szpamnuj nazwami chemicznymi bo z kolei ja CIe moge zagiac pytaniem o najstarsze slady ludzkiej dzialanosci w Polsce , rozniece miedzy nozem asymetrycznym a pradnickim w kulturze mikockiej czy np. roznice miedzy metoda datowania radioweglowego a c14. i co z tego ze bedziesz miec dyplom? treaz byle idiota moze duzo uczac sie skonczyc studia. jestes malo zaradna i tyle. jakos ja sobie radze i tabuny moich kolezanek. to y nie umiesz sobie poradzic. Ludzie maja gorsza sytacje. Tyjestes zdrowa, masz rece do pracy i ie masz rodziny. i nie uzalaj sie na soba i nie wywyzszaj bo to naprawde smieszne.

Gość jestem prostytutką
będę na 4 roku jakby mnie dupczenie wciągnęło to w agencji bym siedziała a tak Twojemu dziecku polece antybioytyk i nawet nie bedziesz wiedziala kim jestem

Gość to teraz ja...
Ona nie szpanuje niczym. Nawet nie potrafi poprawnie napisać nazwy. A podobno jest na 4 roku. Chyba cipologi!

Gość jejiu
ja pierdole to jakas wariatka poczytajcie co ona wypisuje matko

Gość ttq
jestem prostytutką haha farmacja a odkopywanie dziur. To żeś strzeliła porównanie -. no tak dla kogos prymitywnego archeologia to odkopywanie dziur i trzy piramidy. nie masz zielonego pojecia jak skomplikowana to dziedzina. rocznie tten kierunek w moim miescie tylko10 osobom udaje sie skonczyc zz 80 na starcie. Archeologia to nauka z elementami genetyki (by lepiej poznac ewolucje czlowieka), etnologii, kulturoznawstwa, historii, geodezji, architektury, historii sztuki czy bilogii. To 1 z najciezszych humanistycznych kierunkow. Historia jest prostsza ale tez nie az tak prosta jak sie wydaje. Ta Twoja farmacja to nie jest najwazniejsza galaz wiedzy dziweczko. Jestes puusta i tyle. chcesz by ci kafetarianie powiedzieli: ojoj biedactwo kurw sie dalej. ale tak nie bedzie bo sa ludzie ktorzy maja gorzej. Maja rodzine, rente 600zl i dzieci. to jest dramat a nie ty lalka ktora nie umie pracowac uczciwie. Nawet za marne 1000zl.

dzieki sponsor ale widac ze polak chyba lubi takie male dziwki bo strasznie trzyma jej strone dla mnie to nie chanba ze pracuje w oszolomie poszlam tam w dniu matury zdlam mature dostal sie na studia dobre i jakos sie sam utrzymuje a dziewczyna najwyrazneij nie ma ochoty na to zeby podjac prawdziwa uczciwa prace dziweczko a czy ty wiesz ze twoj nieopodatkowany dochod nie moze przekroczyc 700 zl miesiecznie?? a mysle ze na kurwieniu sie wiecej mozesz wydupczyc wiec miej sie na bacznosci bo reszte swojego zycia w pierdlu mozesz spedzic za nielegalne interesy a skarbowka bardzo chetn ie zajmie sie mala dziweczka ktora sprzedaje na prawo i lewo soja szparke

Gość jestem prostytutką
" Chloraminum!" I na co to lek? Na Twoją głupotę z wykrzyknikiem? Ogarnij się, pielęgniarstwo to nie wszystjo

Gość waleriana.
Nic do ciebie nie dpociera!Autorko no to możesz się spodziewać że do apteki w której pracujesz przychodzi twój sponsor i...zamiast aspiryny ,chce ciebie,bo pamięta jak muładnie ciągnełaś za 500zł.Zaproponuje ,głośno,200zł,bo już będziesz starsza no i cipkę będziesz miała sparcowaną.....Szefowa wywali cię na zbity pysk,pod byle pozorem jak się dowie że dziwka u niej w aptece pracuje,bo przecież nie będzie sobie opini psuła....Sponsor jednak się rozmyśli bo zbiedniał albo znalaz młodszą od ciebie naiwniaczkę..... Im więcej to rozwarzam to tum czarniej to widzę i jednen wniosek mi się pojawia.Skończysz jako tirówka z dyplomem i z dyplomem będziesz dalej laski obrabiać,bo czytając to co piszesz to nawet ci się to podoba.

Gość to teraz ja...
do ttq Nie pisz jej takich skomplikowanych nazw, bo i tak nie zrozumie. Ona zna tylko podstawowe określenia typu robienie loda.

Gość jestem prostytutką
archeologię cenię, ważna dziedzina nauki, wdałabym się chętnie w dyskusje ale po co? lepiej stawiać na stereotypy niz dyskutować. Dziękuje miło była pa

Gość ttq
ona uwaza, ze jest super madra a tu sami nieudacznicy siedza. Ona chce zabic wyrzuty sumienia. Zlosci sie,ze ludzie nie wspolczaja ale czego? Twoj debilizm objawil sie w okresleniu archeologii jako odkopywaniu dziur sokro masz myslenie proste jak budowa cepa to nie dasz sobie wytlumaczyc ze to co robisz jest zle.

Gość to teraz ja...
No kurwa, śmiech na sali po prostu. Przyłazi taka szmata, pieprzy głupoty, że życie jest ciężkie, bo ona biedna musi dawać dupy, żeby przeżyć, a na koniec wielce obrażona, bo nikt jej nie pochwalił.

Gość jestem prostytutką
faktycznie skomplikowane nazwy z p9elęlęgniarstwa:D

Gość niedoszły sponsor
już nawet nie chodzi o to czym sie zajmuje. ale o samo podejscie do tej sprawy. w kazdym poscie sie usprawiedliwiasz. wiec skoro ci to tak nie ciąży to puszczaj sie dalej a nie zakladasz jakies tematy i zawracasz ludziom głowe. można być nie ogarnieta zwykła laską lub dziwkom ale z doswiadzceniem zyciowym jakąś mądroscia. po tym co zobaczylem tutaj to nie łapiesz sie ani tu ani tu. wiec sama sobie odpowiedz kim jestes i czy chcesz taka osoba byc nadal.

Gość to teraz ja...
Dziewczyno, weź się ogarnij wreszcie i zacznij się zachowywać jak dorosły człowiek. Naprawdę nie trzeba się sprzedawać, żeby przeżyć. Nikt nie obiecywał, że życie jest proste, ale jak się chce, to można sobie poradzić.