Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem prostytutką

będę zawsze dziwką i nic tego nie zmieni

Polecane posty

"[zgłoś do usunięcia] jestem prostytutką jakiego biznesu? nie pracuje jako ;prostytutka. Od dwóch miesięcy szukam pracy iw tym problem. Rachunki są co miesiąc i czekać nie będą. K**wa jakie to życie brutalne" ...

to pomysl ze studiuje prawo i jakos potrafie sobie poradzic zeby isc na zajecia dzienne w weekendy robic szkole kosmetyczna i pracowac jeszcze wiec co ty mi tu pieprzysz ze sie nie da wszystko sie tylko widac ze chyba nie pardzo ty masz ochote na takie zycie bo lepiej dac dwa razy w tygodniu dupy i zarobic wiecej niz przez caly miesiac pracujac jak wol nie ty jedna i nie ty ostatnia pracujesz na studiach dziennych wiec nie jestes pepkiem swiata

Gość V. B.
Są wakacje, można się przenieść na zaoczne, tak jak to robią inni pracujący ludzie. W jakim mieście studiujesz, że jest tak krucho z pracą?

Gość V. B.
niedoszły sponsor hehe bo mi cisnienie podniosła i po broo jestem. W sumie to było do niej, ale do Ciebie też. Mozna się kulturalniej wyrazać, a unosić się nie ma co. To tylko forum i anonimowe osoby.

Gość ttq
jestem prostytutką daj mi mądralo 200zł na ksiązęczkę do mc donalds bo tego wymagają. Jakby na zmywak potrzebowali u mnie to dawno bym tam była i zmywała. Nie w każdym mieście jest praca ale w każdym są rachunki ja parwcuje w maku!!!!!!!! jakie 200zl!!!!!!!!!! 50!!!!!!! to wez stowe z tych co teraz masz zarobione i idz pracowac. Na nocki szukaja do sprzatania podlug w realu. jest p[raca tyllko rusz dupsko!

Gość jestem prostytutką
obudźcie się ludzie! szukałam pracy i nie tylko w swoim mieście! Mogę robić wszystko, roznosić ulotki itd ale za to sie nie utzymam

Gość niedoszły sponsor
jak widac ona woli ruszac dupskiem ale w inny sposób. i wogole tak sobie kminie ze liczyla tu na to ze sie ktos wzruszy jej historią a moze wrecz zasponoruje hahaha

Gość jestem prostytutką
kurwa kto mi da w wakacje około 1000zł a tyle potrzebuje by opłacić mieszkanie rachunki i żyć

nie wazne w jakim miescie jesli nie ma sie checi do pracy to i nawet w takiej warszawie pracy sie naie znajdzie jakby jej naprawde zalezalo na pracy to by szybko znalazla sobie prace nawet na szmacie a tak to sobie dziewczyna wymysla ze to ciezki kierunek studiow a to miejscowosc a to to a to tamto po porstu szuka rozgrzeszenia dla swojego sumienia nie ma rzeczy nie mozliwych sa sprawy ktore da sie ogarnac raz dwa sa instytucje ktore pomagaja uczniom w trudnej sytuacji materialnej ale po co z domu du[sko ruszac jak mozna za ruszanie dupskiem kase brac wiec dziewczyno pomysl troche po co ten temat wogole poruszylas skoro na wsztystko co ludzie na pisza masz jakas nioegatywna odpowiedz

Gość ttq
jestem prostytuka-> ie poierdol! nie pirdol !!!!!!!! ja jestem ze szcz i jakos mam prace! teraz sa wakacje poszukaj pracy and morzem tak sie dobrze zarabia teraz zarob i odloz na nastepny rok! ja tez sie sama u=trzymuje studiuje 2 kierrunki dziennie archeoogie i historie i jakos nie puszczam sie i daje arde!

Gość czereśnja
to co mamy robić autorko ? pisać że masz wspaniały pomysł na utrzymanie, cudownie rób loda facetom za pieniądze, rozkracz dopsko coś wspaniałego zazdrościmy ci i gratulujemy :-O

Gość jestem prostytutką
kończę temat. Nie mial na celu bycia prostytutką ale dla innych mających prace to prostę. Ok, niech tak będzie żegnam

Gość ttq
jedz na do morze! wyrob se ksiazeczke zdrowia i jedz nad morze to rewelacyjna opcja masz gdzie spac i pracuj ile wlezie moze jedz za granice na 2 mc

Gość niedoszły sponsor
to zmien standart zycia na taki na który cie stac. jeczysz jakbys mieszkala w afryce i miala zero perspektyw. jak widac masz internet to zamiast szukac sponsorów po czatach. to poszukaj pracy jakies przepisywanie tekstów czy cos. tylko widac z daleka ze tobie sie niechche wolisz zalozyc temat i czekaz az ludzi to wzruszy i zaczna usprawiedliwiac twoje zachowanie. a co za tym idzie moralniak ci minieie chcoiaz szczerze watpie czy lapiesz moralniaka po takich akcjiach. bo jak narazie to widze ze liczy sie dla ciebie szybki i łatwy pieniadz. aaaa teraz mi wpadlo do głowy skoro studjujesz to pytaj kolezanek jak zarabiaja na zycie jak sobie radza itp. tylko mi nie mow ze wszystkie dostaja od starych po 2 tys zl.

Gość otake POlske walczyłem
i żyje się lepiej !

Gość jestem prostytutką
tak, przyjade nad morze za wszy chyba w ogóle wszędzie mogę być dajcie na to tylko kasę. Bo w pierdolnym Białymstoku nic nie ma

Gość jestem prostytutką
mam internet od roku. Ojej super burżuazja ze mnie bo mam neta. Nawet nie wiedziałam. A dwa poprzednie lata studiów wegetowałam bo internetu nie miałam.

temat byl pewnie zalozonyz mysla ze posypia sie oferty pracy a tu guzik dziewczyna masz racje zamknij ten temat bo przedstawiasz siebie jakbys zyla za czasow PRLu gdyie ye wsyzstkim bzlo cieyko i krucho mamz 21 wiek i wsyzstko da sie yalatwic jestes mloda to powinnas syzbko prace znalezc no ale jak sie nie ma checi to i kasy sie tez nie ma

"przepisywanie tekstów" ? skąd ty kuurwa jesteś ??? za ile? 1000 na miesiąc i padnięcie ryjem na klawiaturę? nie pochwalałem nigdy, ale było inaczej ... dziś czasem trzeba. "popracuje" dziewczyna przez ileś lat i jeśi "pomyśli", będzi eustawiona do końca życia ... i sobei życie ułoży ułoży lepiej niż biedota za 1000/m-c

kolezanko wolnego!!! W BIAŁYMSTOKU przyjmuja w auchan na kasie 1300 na umowie 120 godzin miesiecznie i dostosowuja grafik do twoich potrzeb wiec co ty mi tu pieprzysz ze w białym nie ma roboty jest bardzo duzo tylko szukac trzeba umiec

Gość niedoszły sponsor
jest takie mądre powiedzenie. " jak sie nie ma miedzi to sie na dupie siedzi" pomysl troche moze wyciagniesz wnioski. a swoja drogą jesli facet ci daje 500 zl za nic. to chyba musisz byc miss białegostoku. bo chyba go nie uwiodłas na intelekt hah

Gość niedoszły sponsor
z przepisywaniem tekstu to byl przyklad niewiem ile mozna na tym zarobic. ale chyba lepjej łupac palcem w klawiature. niz być łupaną ?

a moze tobie to jest po prostu na reke ze facet ci palci za nic a na rozgrzeszenie szukasz pracy bo i tak jej na pewno nie nzjadziesz widzac po twoim podejsciu wiec sama siebie rozgrzeszysz zze jak nie masz pracy to musisz zostac przy obecnym stanie

Zakręcona? to się kuuurwa odkręć ! 25 % licealistek "marzy" aby zostać ...DZIWKA ! (Ukraina, ale mniejsza o to - u nas podobnie pewnie). Dziś można chcieć, ale to gówno znaczy ! Za PRL Dz to był "wybór", dziś bardzo często to jest "przymus"

Gość niedoszły sponsor
ta a za komuny było najlepjej. zatrudnij tą "skruszoną dziwke" jak ci tak jej żal.

Gość jestem prostytutką
pierdolisz od rzeczy. Byłaś w Auchan, dzwoniłaś, wiesz co i jak? Jak nie to stul się. Bo ja dzwoniłam CV składałam i tam kolezanko szukają na 3- msc próbny okres a potem na stałe. Więc się nie mądrzyj bo tam na wakacje nikogo nie zatrudnią

ty polak od siedmiu bolesci te twoje 25% licealistek to chyba te co na tym marginesie spolecznym wyladowaly bo zadna normalna i szanujaca sie dziewczyna nie bedzie sie puszaczas z byle jakim fagasem. mowisz ze marza o tym a czym tu sie szczyscic zejest sie dziwka??? chcialbys aby twoja corka za kilka lat przyszla i powiedzial tato mam nowy zawod: DZIWKA??

Gość ttq
jestem prostytutką tak, przyjade nad morze za wszy chyba w ogóle wszędzie mogę być dajcie na to tylko kasę. Bo w pie**olnym Białymstoku nic nie ma _____________> jestes niezaradna i tyle. Ja pracuje w macu po 14 godz dziennie 6zl na reke w ciagu roku udzielam korkow trzeba mysle glowa nie dupa! popatrz na inne laski jakos se radza idz do akademika kosztuje 100zl i wez orace w maku na sob i niedz jakbys w sob i niedz po 10 godz pracowala to bys miala 160zl razy 4 to bys juz 640zl miala moze bys na studiach zapomoge wywalczyla 300zl na akademik plus 300zl na zarcieto w ciagu roku a na ciuchy na zapas i oszczednosci zarabiaj w lato! ja tak robie i zyje!