Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie taki stary kawaler

hej 20stki do jakiego wieku facet jest dla was atrakcyjny?

Polecane posty

pytam dziewczyn w wieku ok 18-25. do jakiego wieku facet jest dla was atrakcyjny tzn chętnie umówicie się na randkę a także nie wykluczacie długotrwałego związku ?

do około 45. Przynajmniej tyle ma najstarszy który mi sie podoba....

Gość wywiad z księdzem
ja wolę młodszych...ostatecznie jeszcze z 24 latkiem...

Ehhh od razu kompleks. Ja mówię o wyglądzie. Po co patrzeć na wiek? Jak ktoś mi się podoba TO MI SIĘ PODOBA i co z tego czy ma 20 czy 40?

Gość na diecie...ale nie dzisiaj
ja mam 23 nie umawialabym sie z facetem starzym wiecej niz 10 lat ode mnie,bo nie wierze ze taki zwiazek prztrwal by roznice wieku. mnie ogolnie kreca strasi tak ok.5 lat. moj akturalny jest 7 lat starszy ode mnie. z mlodszym tez bnym, sie nie umowila bo uwazam ze sa dzieccinni,a ja potrzebuje faceta a nie chlopaczka-chce miec dziecko a nie byc z dzieckime.

Gość a ja w tym samym wieku
ja mam 20(no już bliżej mi do 21), i najstarszy z jakim się umówiłam miał 34 lata - byłam z nim potem jakieś 2 miesiące, ale to była totalna porażka jeśli chodzi o priorytety itp. Tak więc nigdy więcej czegoś takiego ;) mimo, że podobają mi się i to bardzo 40 kilku latkowie ;) kręci mnie niemiłosiernie inteligencja, wiedza itp - tj. typ intelektualisty ;) a tak do życia to chyba zostałabym przy jakimś sporo młodszym od tych pociągających straszaków :P mimo, że młodzi rzadko mi się podobają :P

Serio i zaznaczam mówię o wyglądzie. Shon Connery też moim zdaniem jest przystojnym facetem i co? Aktualnie jestem z chłopakiem 25lat i nie jest "kasiasty" wiec nie o kase mi chodzi

też bym się nie związała z dużo starszym facetem bo wiadomo,że to by nie przetrwało za bardzo. Inne priorytety .

ta... Lapicki tez niczego sobie.... :P tak do stowy ujdzie (oczywiscie z bonusami na koncie)

gorgona ja to chyba muszę uczyć się na własnych błędach :D.. ale wyglądają sobie niektórzy że mmmm ;) ... co ja poradzę, że młodzi są mało męscy dla mnie ;p

depeche są granice :P jak już ma za dużo zmarszczek itp to traci na męskości :D i tak jak już nie tylko ja wspominałam, tacy nam się podobają ale żyć z takim nawet gdyby miał miliony na koncie to nie da rady ;p

Gość desdymia
do 30 lat, dalej to juz pedofilstwo.

a ja w tym samym wieku Dla mnie najatrakcyjniejsi są faceci którzy mają na twarzy wypisane doświadczenie. No tak mam i nic nie poradzę:)

osobiscie nie patrze na wiek - jesli facet jest dla mnie przystojny to nie obchodzi mnie ile ma lat. gorna granica to 45 lat. dolna- 20. jesli ktos sie miesci w tej kategorii to jego wiek jest na dalszym planie... ale ktos wyzej wspomnial ze jeszcze jestem mloda, do 20-tki moze sie sie duzo odmienic :P

Gość dajesz dupy to mysl
krzysiu kto cie zechce z takim nalogiem i brakami w uzebieniu?

gorgona z tego co pisałaś masz jednak młodszego faceta, tzn że wygląda na więcej lat czy po prostu miłość nie wybiera ;)?

dla kobiety właśnie chce zmienić swój styl życia, ostatnio dostałem prace na złomowisku(mam doświadczenie w sortowaniu śmieci) , przestałem pić ale nie mam nowszych fogtek, tamtą zrobił kumpel telefonem z aparatem który zabral jakiemuś dzieciakowi. chce się zmienić i dla kobiety, z miłości to zrobie