Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

mi mała:D ty chcesz porównać rozmowę z depeche z przypierdalającymi się na przyklad do mnie pomarańczami :D:D ?? ależ owszem widzę wielka różnicę :D zajrzyj na topik " kto lubi depeche" idź obroń koleżankę forumową o wdzięcznym nicku Sami :D

Komiki i reszta jakos nie udziela takich zlotych rad komu popadnie no tak:D komiś to tylko o literaturze pisze:D zs pyta dla odmiany tylko o pogodę :D

mi mała:) to przeczytaj moją wypowiedź jeszcze raz:)

heheh zawsze szczery tam polazł,wiec jak dobrze pójdzie to rzucą sie na Niego zaraz:P:D

heheh zawsze szczery tam polazł,wiec jak dobrze pójdzie to rzucą sie na Niego zaraz nie pierwszy i nie ostatni raz :-)

te wredne modki mnie zbanowały!!!!!!!!! powiedziały ze po 48 godzinach odblokują !!! i nic!!!!!!!!!!!!

Gość a tu jak
no zesz ike , sami , powiedzcie jak to się dzieje , że gdzie sie nie pojawicie to wszczynacie kłótnie? kim wy do kurwy nędzy jestescie ? za kogo sie uważacie ?

Nie wszczynam kłótni za mało sie podlizuję --tyle na ten temat:)

heheh zawsze szczery tam polazł,wiec jak dobrze pójdzie to rzucą sie na Niego zaraz nie pierwszy i nie ostatni raz może tez nadgorliwi kafeteriusze przylecą cię obronić:) ostatecznie jako facet- jesteś tu rodzynkiem:)

mi mała- ja to mówię jeśli coś insynuujesz- pisz wprost a ja ci wprost odpiszę:) chcesz?

Cholerka jasna. Nei było mnie kilka godzin i co tu sie dzieje??????? Wiecie co mnie wkurza na kafe? Zawsze znajdzie sie ktoś kto uczepi sie drugiego i za wszelką cene chce go skrytykować i wszczyna kłótnie Nie można juz normalnie podyskutowac, bo zawsze znajdzie się ktoś kto musi dołożyć swoje 2 grosze... Do cholery, byl fajny topik, fajnie sie gadało i musiał paść przez takie durne gadanie. Nikogo nie bronie, bo to nie w mojej naturze leży :P ale co Was to obchodzi, ze dziewczyna ma 16 lat. czy siedzi an erotycznym i pisze, zę chce anala, czy coś? Jak widać, starsza nie znaczy mądrzejsza Nie czytałam wszystkiego, bo nie ma czego. Ostatnie 3 czy 4 strony to stek bzdur i nic więcej. Szkoda tylko, ze w normalna rozmowę musi sie ktoś wpieprzyć i głupio komentować!!!!!!!! A nie potrafi normalnie dyskutować!!!!!!!!!!!!

cholerka- z tym analem to moj blad, pozwolilam sobie na malutki zarcik, nic powaznego i masz :P no wiec... powrocmy do tematu.... jakies sugestie?

Nie wiem co z tym analem :O Nie wchodze na takie tematy i to wyzej co napisałam o analu, nie miałam zielonego pojecia, ze taka sytuacja miała miejsce :D Dopiero teraz cos tam sie dowiaduje, ale nie mam dalej pojęcia o co chodzi :O Złoty- jak moge dac ci moją stópkę, ajk Ty wszystkie kobiety an kafe kochasz ;)

Gość ladna jest
depeche🌻 ;)