Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

z angielskiego na polski. na razie mam przerwe a musze jeszcze przetlumaczyc 14 dekretow :( na jutro rano.

Cholerka Własnie sie zastanawiałem czy przypadkiem nie 39 :P ;) ale było z takiej perspektywy ze wyglądają na małe :P ;) Masz super rozmiar 👄 lubię duże stopy :P ;) a teraz są gołe... :P ;)

depeche nic mi nie zrobiłaś dziecko- wyraziłam swoje zdanie na temat przebywania tutaj nastolatek - to tyle nie zmienię go pod wpływem innych kafeteriuszy choćby mnie mieli zagryź:) co akurat w moim przypadku nie jest łatwe dla mnie pozostaniesz nastolatka szukającą akceptacji dorosłego towarzystwa

bardziej sie wystraszyłam duzego komara ( czyżby samiec? ;) ) który przeleciał obok monitora :D

ike- bedac w uk bardzo bys sie zdziwila co takie nastolatki (czyt. moje kolezanki) robia. to jest jeden z powodow dla ktorych nie trzymam sie z takim towarzystwem. wiem co tam się wyprawia!!!!!!!!!! Depusia ale TY chyba bardzo dobrze znasz angielski to poradzisz sobie. aż 14 zdążysz? CHolerko Bardzo Ciebie kocham ❤️ Chciałby już Całować Twoje BOSKIE stopki :P ;) Zakładasz czasem pończoszki :P ;)

Gość zlotty
lecz sie na nogi bo na glowe juz za pozno :O

no musze.. ale dziwne jakies to slownictwo specjalistyczne... truden bardzo. niewazne. zloty- ja dzisiaj sobie pomalowalam paznokietki na sliwkowo. moze byc?

Złoty PYTANIE !!!!!!!!!! UWAGA !!!!!!!!!!! czy po za stopami zauważ cos innego w kobiecie ? ???

eh bombat.. nie daj sie prosic :P nie martw sie ze masz 17 lat, nasze pokolenie juz jest i tak zmarnowane przez te cala moralna deprawacje :D za pozno na nas... :P wiec... :P dalej... :p

zloty- ja dzisiaj sobie pomalowalam paznokietki na sliwkowo. moze byc? Tak, Depuś Słodko 🌻 a fotkę pokażesz? :P ;) język specjalistyczny jest trudniejszy :o :o Poradzisz sobie jesteś mądra dziewczyna 🌻

ike- bedac w uk bardzo bys sie zdziwila co takie nastolatki (czyt. moje kolezanki) robia. to jest jeden z powodow dla ktorych nie trzymam sie z takim towarzystwem. nie jesteś tu zupełnie z innego powodu inaczej wiedziałabyś, że to nie jest miejsce dla ciebie bo dziś złoty pyta cię o stopy jutro ktoś na pomarańczowo zapyta czy może \"wylizać ci rowa\" (dzięki twoim niewinnym żartom ) a pojutrze inny malowniczo opisze twoją pochwę- bynajmniej tak ładnie jej nie nazywając ale ok żyj dalej tym, że każdy ci słodzi jaka to jesteś poważna bo dlatego głównie tu zostałaś- infantylne rozumowanie każdej nastolatki z ciebie wychodzi jak byłam w twoim wieku też lubiłam takie komplementy ale nie za taką cenę :O dobranoc :)