Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maverick28

Roztyła mi się.

Polecane posty

Gość preslavvva
Nawet gdyby moj facet powiedzial ze lubi sadelko i kompletnie mu nie rpzeszkadza na pewno wzielabym sie za siebie. Ze wzgledu na to ze sie sie czuje gdy jest mnie wiecej a nie wszytsko sie robi dla faceta tylko tez dla wlasnej satysfakcji i poczucia atrakcyjnosci. Przy wzroscie 176 waze 55 ale uwazam ze to i tak o kilka kg za duzo. Po prostu powstrzymuje sie od zarcia, nie jem tuczacych rzeczy, No coz szczupla sylwetka wymaga wysilkju. A dodam ze nie uprawiam zadnego sportu bo po prostui nie mam czasu

Gość Tova...
preslavvva twoje BMI to 17.76 - masz niedobór masy

Gość jaaaaaaaaaa123
Tova, świetnie wyglądasz. A jeśli chodzi o facetów...ja, jak zaczynałam być ze swoim mężem już miałam lekką nadwagę, dlatego wiem, że podobam mu się tak czy siak. I nie okłamuje mnie w tym temacie. A jak widzimy jakąś ładną babeczkę na ulicy i ja mówię, że ładna, to on często: \"za chuda\".

Gość jaja jak berety
jaaaaaaaaaa123 hehe pewnie liczyl ze po slubie albo jeszcze w czasie narzeczenstwa schudniesz :D a ze skoro sie tego nie doczekal to Ci teraz wmawia ze jest ok :) a co mialby Ci innego powiedziec? ze jestes za gruba? ze woli chudsze? :P mialby szlaban na seks przez miesiac wiec musi mowic to co Ty chcesz uslyszec :D

Gość kikulaa88
nieprawda nie zogdze sie z Toba poniewaz facet jaaaaaaaaaa123 zaczal z nia byc gdy juz byla pulchniejsza wiec musi znaczyc ze taka mu sie naprawde podoba ....

Gość jaja jak berety
pytanie czy wazy tyle co wtedy czy 10 kg wiecej :) i czy zwracal jej uwage ze moglaby isc na rower, pobiegac lub na basen :) nie wierze ze jej powiedział "tak pasuje mi twoje 70 kg jak bedzie 90 to tez bedzie ok i pamietaj nic z tym nie rob, i czasem nie zacznij jexdzic na rowerze"

Gość paulineczka P19
ja mam 168 cm wz i waze prawie 60kg mam lekki brzuszek ale i tak uwage zwracaja moje 75d:P

Gość goreczka333
jesli facet docina cos o sadelku trzeba sie zmartwic tym?

Gość normal woman
a tam gadacie lato jest schudniecie:Pzreszta jak wyzchodze na plaze to czuje sie szczupla mimo ze ma sie te 5 kg nadwagi ale inne kobietki sa 5 razy takie jak ja wiec kompleksy pryskaja jak banka:P

Gość jaja jak berety
normal woman tylko nie patrz na te wieloryby co sa od Ciebie 5 razy wieksze, bo nie zauwazysz kiedy tez sie taka staniesz :)

Gość normal woman
nie stane sie taka :P plywam regularnie i zaczelam beif=gac i nie zmienie tego wiec raczej ide w ta druga strone:P:P

Gość jaja jak berety
to dobrze, ale wiesz, patrzac na inne wieksze mozna sie czasem zagapic i nie zauwazyc ze coraz bardziej przypomina sie te wieksze niz te szczuplejsze :)

Gość normal woman
no wiem i co z tego ?? skoro robie cos ze soba to nie bede przeciez tyc!! ok sa chudsze ale powiedz sam|a chudsza od najchudszego nie bede i grubsza od najgrubszego tez!:P:P

Gość normal woman
mam lusterk w domu i widze jak wygladam..ale te grube nawet sie nie wstydza zaslaniac ciala widzisz nie kazdy ma kompleksy one maja to gdzies czy patrza na nie inni czy nie

Gość jaja jak berety
one nie maja tego gdzies. Udaja ze jest ok a potem przychodza do domu i becza w poduszke bo zaden facet na nie nie spojrzał... a potem zala sie tu na kafe ze faceci patrza na wyglad :)

Gość 759857
Chcę tylko napisać, że mam 170 cm i ważę 70 kg i zupełnie nie rozumiem określenia WIELORYB. Otóż - wiem,że o tylko słowa, nie widzicie mnie- ale ja się bardzo podobam mężczyznom. Mam niezwykle przystojnego partnera, który uprawia dużo sportu - basen, tenis, siłownia, bieganie. No i on mnie poznał właśnie w takim rozmiarze i pokochał. Zafascynował się! Zresztą nie on jeden był zainteresowany mną. W ogóle nie rozumiem jak można pisać że to jest grubość, sama nie wiem, może u mnie to się inaczej rozkłada, ale mam niesamowite powodzenie. Mężczyźni zaczepiają mnie na ulicy, oglądają się, a wy piszecie, że wieloryb. Szok. :)

Gość yolek79
Witajcie :) Przeczytałam wszystkie wypowiedzi w tym temacie i chciałabym dodac cos od siebie. 68kg przy wzroscie 170 świadczy o tym,ze ta dziewczyna po prostu dobrze wyglada,ale nie jest gruba. Z własnego doswiadczenia : wazyłam kiedys 82 kg przy wzroscie 170. Rózme rzeczy sie na to zlozyły; siedzacy tryb pracy, podjadanie słodyczy, praca po 12 godzin i kompletny brak na regularne w miare posiłki. Potem brak czasu zeby chodzic na jakies cwiczenia, przy trybie mojej pracy, weekendy praktycznie spedzalam w łozku, byłam wykończona po cały,m tygodniu harówki w biurze. Facet mi powiedział,ze nie chce ze mna byc , bo mu sie juz nie podobam. Zostawiłam go w cholere, powiedziałam,zeby poszukał sobie szczuplejszej. Nie od razu schudłam, było mi ciezko, bardzo. Zajelo to jakis rok,ale totalnie zrezygnowałam ze słodyczy. Teraz slodycze w moim codziennym pozywiebniu nie istnieja, staram sie unikac fast-foodów i waze 56 kg przuy 170cm. Mam od dwóch lat Faceta, mieszkamy razem. Gotuje dla niego, jem razem z nim obiady,ale nie przybieram na wadze. Moze dlatego,ze codziennie chodze do pracy na piechote, w te i z powrotem, jakies 4 km. O wspólnych spacerach w weekend nie ma mowy, bo on jest domatorem. Przywyklam do tego, nauczyłam sie akceptowac go takim jaki jest, łacznie z tym,z e w ciagu ostatniego roku przytył jakies 15kg. I co mam zrobic? Nic ze soba nie robi, bo jest leniuchem, nie chce mu sie spacerowac, niegac, nic. Nie dba o siebie, nie cwiczy., je w pracy fast-foody. I nie mysle o tym,ze powinien sie odchudzac, nie marudze,ze nie pociaga mnie fizycznie, nigdy nie powiedziałabym mu,ze mi sie nie podoba i nie chce z nim juz byc. Kilogramy to ruchioma rzecz, sprawa. Jemu samemu zacznie przeszkadzac kiedys tych kilka kg za duzo i wtedy sam zechce je zrzucic. Jesli sie kogos kocha, to kocha sie go takim jaki jest. I nie mówcie mi ze faceci maja inaczej,ze sa wzrokowcami itp. Bo tak jak faceci tak i kobiety nie lubia miec zapuszczonego, zaniedbanego partnera. pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

56 przy 170 to jest idealna waga ale 70 kg przy tym samym wzroscie to juz dużo za dużo :) ja mam 170, 51 kg i brakuje mi wlasnie tak jeszcze ze 4 kg zeby wygladac super... ale nie 19!!!!!!!!! wygladałabym jak grubas!! 170 to malutka kobieta!

Gość jaja jak berety
aha moja znajoma ma 167 i wazy 60 i wyglada jak maly wieloryb :) wiec albo sobie cos wmawiacie albo w lustra nie patrzycie :)

Gość 759857
No rozumiem, że macie taką opinię. Niczego nie muszę i nie mogę tu udowodnić. Ja ważę 70 kg i czuję się świetnie, kobieca, bez fałdek, typ sportowy :) z dużym biustem. Jak mówiłam podobam się mężczyznom, sobie się podobam, więc nie widzę problemu. A jakbym ważyła 51 to uważałabym, że mam problem. No ale co kto lubi. Ja nie żyję o sałacie, a często wychodzę z partnerem do restauracji, uśmiecham się i cieszę życiem.

a myslisz ze ja zyje na salacie ?:D jem wszystko, od pizzy, KFC, mcdonalda, pepsi, chipsów, slodyczy, ciastek a skonczywszy na wszytskim co nie jest zdrowe :) w fast foodach jem srednio 3 razy w tygodniu, bywaja weekendy ze jem cala sobote i niedziele, bo biegam po miescie i nie mam czasu nic ugotowac :) i mimo, ze kazdy facet sie za mna na ulicy ogladnie jak ide w krotkich spodenkach lub sukience to mam w planach przytyc jeszcze kilka kg zeby troche w klatce piersiowekj przytyc, bo tylek mam juz wystarczajaco duzy :) ale tylko 4 kg, ani grama wiecej :)

Gość 759857
Nie chcę być niemiła, ale niektóre mają to coś w sobie :) , są tak seksowne, że dobrze im z tą kobiecością i kilogramami. Inne muszą być anorektyczne, żeby ta chudość była wabikiem. Proste. A teraz przepraszam, ale wychodzę. :)

Gość Tova...
jaaaaaaaaaa123 i Pani.Kara - dziekuje za komplement :-* Faceci, co im sie podobaja anorektyczki to chyba pseudo geje, bo chca, zeby ich kobiety mialy chlopiece figury i male piersi. Co nie zmienia faktu, ze kobietom podobaja sie szczuple kobiety (ja uwielbiam Keire Knightly). Ale najfajniejsze moim zdaniem sa laski w stylu beyonce, monica belucci, Jennifer Lopez. Sa szczuple, ale nie chude, maja troche pupy i troche cycka, ale cwicza i sa aktywne, wiec brzuszki maja plaskie. Takie panny to miodzio. http://www.nypost.com/photos/galleries/gossip/celebp/20090422_beyonce/photo05.jpg http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/monica_bellucci_red_carpet.jpg http://www.xarj.net/wp-content/uploads/2007/06/jennifer-lopez.jpg Ja nie twierdze, zeby kobiety sie zapuszczaly i tyly, ale wkurza mnie jak normalna dziewczyna (taka jak ja) jest nazywala wielorybem, bo wazy 60kg. Pewnie, zazdroszcze kobietom, które jedza co chca i sa szczuple, ale nie chcialabym byc nieszczesliwa, jedzaca salate, chuda panna. Staram sie nie przesadzac z jedzeniem i cwiczyc (badminton, dvds, pilka do pilatesu etc). I jest ok. Nawet jak nie schudne do moich wymarzonych 55kg to i tak jest ok.

Gość ja was po prostu nie rozumiem
ja waze 57 przy 176cm i czuje sie grubo :( wiec nie wiem jak mozecie mowic ze "mam 70kg i czuje sie sexy" ... :/

Gość do ja was po prostu...
lecz się dziecko,masz niedowagę,a czujesz się gruba. to wstęp do anoreksji,wizyta u lekarza wskazana :-P

Gość zakochanyyyy
nadajesz sie tylko do tego zeby cie ktos kochal

Gość do ja was po prostu...
jeszcze nie znasz facetów? oczywiście że dla wyglądu