SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 19, 2009 banmon na wczoraj juz miałam termin a tu dalej nic.Nie wiem,boje sie zrobic bo jak zobacze 1 kreske to juz sie dzisiaj totalnie załame. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 19, 2009 smile jeśli @ nie nadejdzie to zrób sobie jutro rano teścik :) i może te upragnione dwie kreski będą :) uszy do góry i bez załamywania się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Smile to Ty mozesz już testować sie :) jak masz regularnie @ ...bo u mnie to w sumie niezbyt regularnie te @ sa jak Widać :O Malutka trzymam kciuki aby chemia nie była konieczna Ja to olej lniany dodaje rano do sniadanka , to podobno tez dobrze na płodność działa :) moze kupie ten wiesiołek :) a to można łaczyć z folikiem ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 19, 2009 No może jutro zrobie.Z pewnościa dam znać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 19, 2009 marika fajny ten olej lniany, własnie przeczytałam co nieco na ten temat na necie. A ty jak go łączysz z jedzeniem? trochę droga jest taka buteleczka ale jesli warto.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 19, 2009 smile trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Wiesz co ja to go dodaje do sera białego i miksuje , dla smaku dorzucam jeszcze np pokrojony koperek :) w sumie to taki smaczny serek biały wychodzi :) podobno własnie na płodność to pomaga :) ale buteleczka sporo kosztuje, a czasem tez do ryzu np pare kropli dodaje tego oleju, albo do sałaty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Ja stosuje diete dr . Budwig :) poczytaj sobie w necie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 19, 2009 właśnie na to się natknełam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 19, 2009 To ja własnie wedle tej diety sie odżywiam :) To jest po prostu zdrowe odzywianie :) :D Mój M na szczeście nie pali, ale za dobrze sie nie odżywia...a facet jednak tez powinien o siebie zadbać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 19, 2009 ja czytałam że takie ryby jak tuńczyk to raczej nie jeśc za dużo bo zawierają rtęć a ta jest nie wskazana przy staraniu się o bejbika jak i będąc w ciąży, oczywiście mowa tu o jakiś dużych ilość tej rybki bo tak od czasu do czasu to można :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 19, 2009 A widzisz to ja nawet nie wiedziałam o tym ,ale ja zadko tuńczyka jem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Ciekawa jestem czy mi te przeciwciała na rózyczkę wyjdą , oby tak było :) Bo inaczej staranka na 3 miechy trzeba odłozyć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 19, 2009 głównie chodzi o ryby drapiezne takie jak miecznik, rekin, marlin, szczupak, tuńczyk ale tak raz na tydzień 100g można zjeść :) marika a jeśli nie będzie tych przeciwciał to co wtedy? szczepienie jakieś?powiem szczrze że niegdy nie myslałam o tym, żeby sprawdzić sobie te przeciwciała.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 19, 2009 ale z tego co sobie przypominam to my chyba byłyśmy w szkole szczepione na tą różyczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 19, 2009 No tak szczepienie trzeba zrobić wtedy :O I na 3 miechy staranka odłozyć :O wiesz moze kiedyś byłysmy szczepione...ale właśnei trzeba te przeciwciała sprawdzić , bo może ich nie być , ale moga tez byc :O A jak w ciąży nie daj Boże Ci się rózyczka przyplącze to jest ogromne zagrozenie dkla dziecka :O:O:O Lepiej dmuchać na zimne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Marika27 wiesiołek mozna łączyć z folikiem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Już chce zeby @ sobie poszła, a dziś dopiero pierwszy dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Jeśli chodzi o szczepionke na różyczke to szczpienie było obowiazkowe w podstawówce. Wiadomo, ze warto sie zaszczepic p[rzed planowaniem ciąz, ale wtedy trezba odłozyc starania na 3 miesiace ;-( bo absolutnie nie mozna po szczepieniu zajsc w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Marta a ten wiesiołek to ty bierzesz tylko do owulacji ? czy przez cały cykl non stop ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 19, 2009 No właśnie z ta różyczka to jest masakra :O:O:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Marika ja byłam wczoraj w aptece i kupiłam sobie nowy filik 250tab. za 17,50 zł a Firmy puoritans pride. Bardzo sie opłaca to link http://www.aptekadomowa.com/kwasfoliowytabletki250szt-p-3449.html A olejek z wiesiolka mam z firmy oeparol. zazywa sie go w pierwszej połowie cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Tzn szczepić to się trzeba jak nie ma przeciwciał bo jak sa to jest spoko i nie trzeba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Wiesiołek gdy sie stara o dziecko bierze sie w 1 fazie cyklu, bo w drugiej moze powodowac skurcze macicy, a to nie wst=akzane w przyp. ew. ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Polecam wiesiołek - ja miałam ostatnimi miesacami bardzo mało sluzu, a teraz pływam, tak wiec, bez problemu rozpoznaje dni płodne :-) Akurat mi sie zaczynaja, tak wiec staranka zaczynam znowu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 19, 2009 EJj to niedrogo kupiłas ten folik :) ja mam za niecałe 13 zeta 60 tbl ale jakiejs innej firmy :O Jeszcze musze sobie cholerne podpaski kupić bo nie mama w domu, tylko podkładki miałam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 19, 2009 A jak dokładnie wyliczyć ta pierwsza faze cyklu ?? Bo ja nie wiem przez ile dni go brać ?? I od kiedy zacząć ?? Dzisiaj juz czy jak ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Oj .... amerie ja tez nie mam dobrego poczatku dnia...wredna @ dzis przyszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Mozesz od dzisiaj. Ja go zazywałam coc od 3 dnia @ bo wtedy kupiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 19, 2009 A ile juz cykli Ty bierzesz ten wiesiołek? Bo tak sie zastanawiam kiedy będą efekty namacalne tego sluzu ???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach