agnes19 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Marta82- ....;))))))?????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 24, 2009 dr Rogula przyjmuje na Kościuszki, z tego co wiem to pracuje też w szpitalu, ale ja chodzę do niego prywatnie, jak na razie wydał mi się dobrym lekarzem no i ma pozytywne opinie na stronach internetowych.... zobaczymy, w każdym razie nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń :) o tej dr Komorowskiej tez obiło mi się o uszy jak przeglądałam strony internetowe w poszukiwaniu dobrego gina, ale jakoś komentarze mnie nie przekonały do niej, poza tym ja wolę jednak chodzić do gina faceta a takich emerytowanych lekarzy to się wręcz boję, mam przykre doświadczenie jeśli o to chodzi uważam podobnie jak HopeU że wcześnie zaczynacie strania tzn w młodym wieku ale może to właśnie dobrze, bo jeśli coś jest nie tak to wcześniej można zacząć jakieś działania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Wiem ze w mlodym wieku ale w pazdzierniku juz mija rok od slubu;) przeprowadzamy sie na dniach do nowego domu, ponadto za rok zaczynam studia w lublinie zaocznie teraz siedze w domu i czekam... na DWIE KRESECZKI;DDDDDDD jezeli do pazdziernika nie uda sie to ide do pracy.... bede musiala cos robic bo inaczej zwariuje!!!!!!!! Jesli chodzi o doktora Rogula.. Dobrze napisalam?????????To pewnie masz racje.. ja nie sprawdzalam opinii w internecie tylko na opiniach znajomych;) siostra mojego meza chodzi do niej.. jest bezplodna;((((((( ponadto komorowska wspolpracuje z innymi dwoma lekarzami m. in. z doktorem Heciakiem... A propos ginow facetow!!!!!!! nigdy nie bylam u faceta.. i jakos mam dystans do nich.. moze dlatego ze w radomiu pracuje jakis mlody ginekolog ktory pochodzi z kielc i podczas swojej pracy bawi sie pacjentkami..!!!!!! szok!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Ja nie... Ja zapewne bede musiała sie troche jeszcze postarac. Jestem co prawda po starankach w tym cyklu. Teraz czekam 1,5tyg na @, która zapewne dostane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Marta82 a gdzie pozytywne nastawienie??? no nie można tak podchodzić do sprawy, a może już w tobie rozwija się mała fasolinka :) nigdy nic nie wiadomo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Troszke cierpliwości;)))))))))) Bedzie dobrze;)) Zobaczysz...!!!! Ja wierze w to ze te kobiety ktore naprawde chca zostac mamami zostana nimi!!!!!!!!!!!!! Dajmy moze sobie pewien termin?????????????? Co Wy na to??????????? Moze do 24 grudnia tego roku??????? Uwierzmy ze do tego momentu kazda z Nas zostanie mama;DDDDDDDDDDDD A uwierzcie Kobietki WIARA CZYNI CUDA!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Moja mama nie wiedziala ze jest w ciazy az do.... i obiecuje ze mowie prawde!!!!!!!!!!!;D ..........AZ DO 6 MIESIACA CIAZY;) a rowniez chciala i starala sie o dziecko bo byla kawalek po slubie;) No w koncu wyszlo szydlo z worka... czyli ja;))) Niedlugo bedziemy rozmawiac o ciuszkach, wozkach itp..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Banmon - ja nie potrafie pozytywnie o tym mysleć. Poprostu wiem, a nawet jestem pewna, ze sie nie udało i jeszcze przez długi czas nie uda. Chyba nawet z miesiaca na miesiac jestem o tym coraz bardziej przekonana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Ja poprostu zawsze mam pod górke! do cholery ! nigdy nie z górki! i gdzie tu jakas sprawiedliwość???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Agnes - ja w to nie wchodze :-( Bo ja i tak wiem ze mi się nie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Marto!!!!!!!!!!!!!! Kochana!!!!!!!!!!! Nie wolno tak;) Jezeli nie wierzysz to tylko dbaj o siebie, czesto stosuj przytulanka.. a ja bede wierzyla za Ciebie!!!!!!!!!!!!1 ;) Czytajac rozmowki widze w nich jak bardzo pragniemy tego samego... Malek Kruszynki ktora jest dopelnieniem szczescia o ktore walczymy z dnia na dzien!!!!!!!!!! Dookola mnie jest pelno kobiet w ciazy, mam biegajacych za swoimi bobasami, kolezanek ktore juz urodzily!!!!!!!!!!!! Ciesze sie ich szczesciem i wierze ze w koncu nasza milosc ktora skrywamy w sercu wyjdzie na swiat... tylko jeszcze troche musimy poczekac!!!!!!!!! Jeszcze;DDDDDDDDDDD Glowa do gory!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Marta82 nie wolno tak się nastawiać ;) przecież to dopiero jest twój 3 cykl to na prawdę nie jest długo, jedni zachodzą w ciąze w 1cyklu a inni potrzebują więcej czasu, lekarze zawsze dają 6m-cy na starania później należy się do nich zgłosić.... jeśli chcesz być pewniejsza to może umów się w następnym cyklu na usg dopochwowe mniej więcej w terminie kiedy spodziewasz się mieć owulacje i zobaczysz jak się twoje jajniki sprawują ;) ale póki co cierpliwie czekaj do 3.09 a może wszystko się udało w tym cyklu :) głowa do góry :) wiara na prawdę czyni cuda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Świete słowa Banmon;)))))))))!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Ej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cicho tu strasznie;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 24, 2009 nom cicho :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 24, 2009 dziewczyny dziękie wielkie za pocieszeni :-) Co by było gdyby nie wy!? Normalnie nie wiem... Sorki ze tak smęce, wiem ze 3 cylke starań to niedługo, tylko ze nie wiem czemu ale ja naprawde mysle ze sie nie uda, jeszcze długooo, długooo, bo ja w zyciu musze sie na d wszystkim bardzo starac , napracować, zeby cos osiągnąć. Sorki ze tak marudzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 24, 2009 I dlatego wiem, ze mi staranka zajma duzo czasu. Najgorsze, ze mój mąż zaczyna tez tak myślec jak ja. Np. ostatnio powiedział mi, ze w nastepnm cyklu to sie moze uda, bo w tym to napewno nie, czy cos w tym stylu! No i jak ja mam miec zdrowe podejscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Banmon- no mogłabym isc na to usg dopochwowe, ale wtedy nie można uprawiac seksu przez chyba 2dni wczesniej? No a szkoda mi tracic szansę, gdy bede miała owulkę. No chyba ze przjde przed owu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Marta82 ja też miałam takie przeczucia, że z tym moim zajściem w ciąże nie będzie tak prosto jak u innych szczęściar, do tej pory tak myślę ale próbuję stłumić takie myślenie... wiem, że nie wolna mysleć w ten sposób, podobno jeśli myslimy o czymś bardzo mocno to to się sprawdza więc lepiej jest myśleć o rzeczach przyjemnych i wizualizować to sobie w główce ;) ile w tym prawdy nie wiem ale warto spróbować się przeprogramować na pozytywne myślenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 24, 2009 nie wiem ile wcześniej nie można uprawiać seksu ale ja planuję ostatni raz we wtorek bo w czwartek mam wizytę, więc po wizycie już będę mogła a to wyjdzie w tedy co drugi dzień tak jak być powinno czyli nic nie stracę ;) zresztą dwa dni to nie jest dużo a plemniki potrafią przecież 72 godziny przeżyć to zależy od dobrych warunków w pochwie no i od zdrowotności plemników chyba też... ;) ja w czwartek będę w 12dc czyli powinno być blisko owulki ale mi też chodzi o to żeby lekarz powiedział czy te moję jajniki w ogóle wyglądają tak jak powinny wyglądać w tym 12dc..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Dziewczyny???????? Mam pytanie... czy moze wiecie jaki zapach wydobywa sie z pochwy po zaplodnieniu? Czy zmienia sie wtedy zapach?????????? Czy jedynie gdy sie ma jakas bakterie?? Jesli ktos wie prosze o notke;) Z gory dziekuje;DDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Sierpień 24, 2009 mARTA82---- PRZECIEZ OD TEGO JESTESMY;) ZEBY SIEBIE NAWZAJEM WSPIERAC;dddddddd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Buziaczki- milego odpoczynku;))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 24, 2009 tak, tak amerie9 trzeba korzystać jak tylko można z chwil we dwoje :) ty to się masz z tą pracą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 24, 2009 agnes19 zapach na pewno sie nie zmienia, a jeśli zaobserwowałaś cos takiego u siebie to być może masz jakiś stan zapalny, idź do gina i sprawa będzie jasna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Dzieki Banmon;) jakos dzisiaj pusto tuuu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Halo ! Halo!!!!!!!! Gdzie Wy wszystkie jesteście???????:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Ej! Kobitki... jest tam kto????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 24, 2009 amerie będziesz miała nieznaczny skok tempki, http://www.vns.pl/_poznaj_swoje_cialo/fizjologia_objawy_plodnosci_glowne.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 24, 2009 kurdę czuję się dziś jakby mi ktos w głowę przywalił, jakaś taka zamulona chodzę.... :o w ogóle to dwa gniazdka nam się w kuchni zjebutały i prądu w nich nie ma, nie mamy pojęcia dlaczego tak się stało jutro będę musiała do spółdzielni dzwonić niech przychodzą i coś z tym robią!!! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach