agnes19 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 To odpocznij;) napij sie ze mna;))))))))))) Bo tak samej glupio!!!!!!!!!!!! od M.-ow tez trza odpoczac................. bleeeeeeeee... A i tak nie probuj ufac tesciowej.... im sie nie ufa:)))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Juz czwarta szklanka.. ble.. dzisiaj dam czadu hahahah;))))))000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Bunt nie bunt!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj strajkuje!!!!!!!!!!!! Zakladam wolne zwiazki zawodowe kobiet "nie sprzatajacych juz":))))))))))))) hyahah!!!!!!!!!!! Ale mam humotra;DDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Nawet nie próbuje zaufać :o Czwarta!!!!!!!!!!!!! Babo i jeszcze nie padłaś :o Nie do wiary... Tylko nie przesadź :o A to i ja sobie drinkola zrobie bo w sumie już zrobiłam co mialam zrobić :) Mamy jeszcze jechać do selgrosa na zakupy ale w sumie nie ja poprowadze ;) To zdrówko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 To w sumie Ty tak co drugi dzień strajkujesz ;) bo z tego co pamiętam to dopiero co cały dzień przeleżeliście bykiem w łóżku :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Wtedy to mo maz kazal lezec.. to lezalam;) To zdrowko;))))))))))) Za milosc zeby zawsze trwala!!!!!!!!!!! I za nasze bejbiki!!!!!!! wiesz ze jeszcze nigdy sama nie pilam?? Dzisiaj jest moj pierwszy raz;DDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 a JAKIEGO MASZ TEO DRINKOLA???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 wódka z fantą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 jA nie lubie wodki raz tylko w zyciu ja pilam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Takiego zwykłego :p Nie pijesz sama tylko ze mną :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Chciałam gina z tonikiem ale nie mam tonika :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Tez nie mam bo bym Ci dała;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 To teraz a wczesniej??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Ale jask bedziemy w ciazy to koniec z tym piciem, ok?? bo sie rozpijemy;))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 A gzdie inne staraczki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Aaa tam wcześniej :p W ciąży to ani kropelki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 No właśnie weekend i nikogo nie ma :( same tak piszemy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Wogóle coraz mniej nas tu pisze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Ale patrz ile dzisiaj nadpisałyśmy :) dawno tyle nie było w jednym dniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Beda mialy co czytac inne dziewczynki;))))))))) w ciazy ani kropelki!!!! OK! Bleeeeeee...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 ;))))))))000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Dosłownie :) Mój R. już wrócił i poszedł trawe kosić :) Twój jest w domu czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 w pracy do 21... napisalam mu ze pijana jestem i powiedzial ze postara sie wczesniej wrocic.. ;))00000000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Juz nie pije.. ble............. nie dla mnie te rarytasy;(((((((((99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Martwi się o Ciebie widzisz :) będzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Mialam miec gosci a tu nikogo nie ma.............. moze i lepiej.. odpoczne...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 No chyba lepiej bo popiłaś :p Nie pij więcej ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 dziewczyny ale się rozpisałyście :) miałam co czytać :) a i ja teraz sobie winko popijam także zdrówka i za te dwie kreseczki twoje Goga :) my dziś z M domek wysprzataliśmy bo już dawno nic nie robiliśmy w tym kierunku ;) przez pracę jakos czasu nie ma..... no i na kawkę się wybraliśmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Cześć Banmon fajnie że jesteś :) Widzę że dzisiaj wszyscy sobie popijają :p chyba taki dzień jakiś ;) No ja tez dzisij posprzątałam bo od poniedziałku juz do pracy wracam :o koniec urlopu to przykra sprawa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 wiecie co dziewczyny nie wiem jak wy ale mnie szlag trafia jak widzę kobitki w ciąży albo jak dowiaduję się że kolejna znajoma jest w ciąży i małe dzieci tez mnie nie rozczulają bo czuję straszną zazdrość, trochę to chore..... no i też jakos nie mam ochoty np patrzeć na ubranka czy inne tego typu pierdy. Właśnie moja znajoma dodała zdjęcie z brzucholem na nk i tak cholernie jej zazdroszczę, dlaczego niektórzy zachodzą w ciąże bez żadnych problemów, elegancko ją donoszą i nawet nie zdają soboe sprawy że to naprawdę jest wielkie szczęście i nie lada wyzwanie? ja pewnie też bym myślała, że zajść i donosić ciąże to pikuś gdybym nie miała tych doświadczeń co mam..... eeee no wiem, ze nie powinnam być zazdrosna może to nawet nie zazdrość ale czuję straszny żal do losu i zwyczajnie jest mi cholernie przykro, że ja nie mogę :( no i żeby była jasnośc to życze tym moim znajomym jak najlepiej ale tylko w serduchu czuję jakiś taki ból :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach