Marta82 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Ja melduje ze jestem ! Niestety w pracy jak to w pracy nie zawsze mam czas siedziec na necie, a jak juz siade to z reguły sie zasiedzie i nic nie zrobie ;-P Goga wiesz co ja zawsze robie na obiad na szybko, jak mi sie nic nie chce robic- ryzz owocami - banał Na 2 osoby - gotuje dwa woreczki ryzu ( moze byc z pół łyżeczka cukru. jak sie ugotuje to dodaje pokriojone jabłka, banany, albo brzoskwinie z puszki, albo wszystko po trochu, w zaleznosci co akurat mam. Ni zapiekam tego tak jak tradycyjny ryz z jabłkami. Pycha polecam. Minimum roboty maximum przyjemnosci podczas jedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Małgosia - nasz watke jest taki troche kulinarny tez :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Malgosia to powodzenia ;) Marta ja też w pracy do 15.30 :o i jak tylko moge to wchodze na neta ;) O widzisz dobry pomysł taki ryż :) dzięki pewnie wypróbuje bo sie szybko robi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malagosia79 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 a to fajnie, tylko ze ja w kuchni to tak nie spedzam za duzo czasu ... tak wiem, kiepska ze mnie gospodyni :) ja staram sie robic szybkie dania ... przepisow Wam za duzo nie powrzucam, ale moze sie czegos naucze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 To ja spadam do domku :D narazie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Jestem ale czemu sobie mnie inaczej wyobrazalas wiem ze nie jestem taka ladna jak wy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Jestem... ale jakos dzisiaj mam dola i nie wiem co pisac a nie chce marudzic.... wiec po cichu tylko was podgladam co jakis czas.. zle sie czuje.. grypa przeszla... ale trzyma mnie zgaga i niedobrze mi... i sie pogubilam bo mam jakis taki dziwny ten sluz... owulki w ogole nie czulam.. jesli byla.. nie wiem co jest grane.. i dola zlapalam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 witam dziewczyny ale naskrobałyście :) ja się dzisiaj troszkę wyspałam i teraz nawet ok się czuję :) ale i tak chcę już piątku :) a to dopiero wtorek i dołek można przez to złapać :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 witam dziewczyny ale naskrobałyście :) ja się dzisiaj troszkę wyspałam i teraz nawet ok się czuję :) ale i tak chcę już piątku :) a to dopiero wtorek i dołek można przez to złapać :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 ależ mnie kafe wkurza dzisiaj nie moge wysyłac wiadomości a jak już mi się uda to czekam nie wiadomo ile czasu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 no i jeszcze podwójnie mi się wiadomości wysyłają amerie kiedy kolejny teścik ?? ;) smile kiedy pierwszy teścik ?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 widzę że i tobie podwójnie się wysyła ;) coś chyba się zawiesza dziś kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Hej dziewczyny! Ale się rozpisałyście przez weekend ;) było co poczytać :) Znowu mnie imprezka ominęła, szlag by to... ale zajęta byłam starankami, baaaardzo zajęta he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 jesli nie odwiedzałaś nas z powodu staranek to jak najbardziej jest to dobre usprawiedliwienie :) trzymam kciuki aby staranka okazały się owocne w tym cyklu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 jest tu kto?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 jest tu kto?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 jest tu kto?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Amerie to dobry znak..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 ja oczywiscie ewenement.. potrojnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 ja dzis dziewczyny mam robote na cala noc.. kolezanka z gimnazjum tez jest po slubie tylko 3 m-ce wczesniej wyszla za maz.. ma sliczna dzidzie;) zostal jej ost rok szkoly matura i poprosila mie zebym jej pomogla z polskim ustnym.. tym bardziej ze sama pisalam i mialam 19 punktow.. no wiec musze na jutro wybrac temat i opracowac;))))))0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 dlaczego pezeciez wczoraj mowilas ze nie ma objawow @.. dzis sa?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Ja tez mam nadzieje ze cos w końcu z tego wyjdzie ( chociaż zasadniczo nie mam nic przeciwko starankom ;) ) Ale jak nic z tego to trudno, jakos przezyje. W październiku jedziemy na spoźnioną i trochę krótką podróż poślubną to może zapomnimy o tym na chwile ;) a podobno na wyjeżdzie liczy się podwójnie he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 juz nukogo nie ma????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 hmmm a ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Jak podwojnie to napewno bedzie strzal w dziesiatke jesli juz nie jest;pppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 mnie nie denerwujesz wiec wroc prosze;((9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 widze Ola;) tylko wtedy nikogo tu nie widzialam pewnie znowu "udogodnienia" kafe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 I znowu sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Ale jaja! Dzisiaj sniła mi się kumpela z liceum z którąnie widziałam sie od ładnych paru lat. Teraz patrze na nk a tam pierwsze zdjęcie jej dzidziusia! a ja nawet nie wiedziałam że ona jest w ciąży ! czyżbym była wróżką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 To masz nk????????????? a widzialas nas???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach