agnes19 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Ja wstalam po raz kolejny ale niedorobiona jestem;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 No ogromny jest ten chlopczyk Banmon;) ale najwazniejsze ze zdrowy;p Amerie co u Ciebie slychac??? Mialas dzisiaj robic test;) i obiecalas ze popiszesz w niedziele;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Witam Was w tą słoneczna niedziele :) Ja dopiero niedawni zwlekłam sie z łózeczka :) jak to fajnie czasem tak poleniuchować do południa ;) Natalya Gratuluje!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Amarie co u Ciebie bo mi to normalnie spokoju nie daje ??? Agnes ale sobie "krótką" stopkę zapodałaś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 nom stopka agnes baaaaaaardzo króciutka ;) takie leniuchowanie w niedzielę to piekna sprawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 No krotka;) ale jak przeczytalam ten wierszyk to... nie moglam tego nie wkleic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Agnes ale jakas taka...smutna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Własnie zakończyłam pisanie mojej pracy :D :D :D teraz musze wysłać swojemu promotorowi :) wreszcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 a to Goga obrona mgr będzie? na kiedy chcesz termin? jakie to piekne uczucie jak się napisze całą pracę ;) taka ulga na serduszku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 No właśnie Banmon obrona ale licencjata.... Na mgr narazie nie ide z wiadomych powodów ;) może później :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 A termin to jeszcze nie wiem kiedy chce :o chyba jak najszybciej :) żeby mieć to z głowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 No smutna.. ale piekna.. to ja trzymam za Ciebie kciuki Goga!!! Co bedziecie dzisiaj robic???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Goga ja nie tak dwano bo w lutym broniłam inż i powiem ci więcej stresu było niż to warte ;) i myslę, że w twoim przypadu też tak będzie :) pochwalisz się oczywiście mam nadzieje na kiedy termin obrony żebysmy mogły trzymać kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Pewnie że Wam powiem :) może jak będziecie kciuki trzymać to mi łatwiej pójdzie ta obrona ;) Agnes no jak narazie to siedze w domku....później może coś wymyślimy... A Ty jakie masz plany na dzisiaj??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 jeśli o mnie chodzi to też dziś siedzę w domku, rano poszlismy na taki godzinny spacerek żeby ostatni raz pokazać okolicę znajomemu a teraz nie planuję się nigdzie wybrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 A ja.. Sama samotna;( Moje kochanie w pracy od rana.. spalam jak wyszedl a wczoraj przyjechal bardzo pozno.. po drugiej...;( Ale we srode ma mnioe zabrac na romantyczny wypad do karakowa na caly dzien;) jako prezent;) a wieczorem mamy odebrac jakiego kolege z lotniska.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 No Agnes do Krakowa :) fajnie :) to będziesz bliziutko mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Banmon- fajne dodalas zdjecie na nk;)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 nio;pppp mam nadzieje ze kiedys sie umowimy na spotkanie w cztery oczy;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Agnes fajnie by było :) Nowe zdjęcia :) ja też chce zobaczyć!!! Już tam właże :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Jak będziesz na rynku to prawie koło mojej pracy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 A gdzie pracujesz w jakims urzedzie??? ,oze zajrze i poprosze o rade;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 No tak na forum to Ci nie moge napisać gdzie pracuje ;) sama rozumiesz... za dużo ludzi to czyta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 to jesli chcesz napisz na nk;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Napisałam Ci wiadomość ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 ok juz wchodze na nk i Ci tam tez odpisze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 agnes czyli to będzie taki wypad romantyczny z pożytecznym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Juz napisalam;) ;dddd mam nadzieje ze skorzystasz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 no;) 3w1.. poznam osobiscie Ciebie, kolege J i spedze romantyczny dzionek z mezulkiem;dd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malagosia79 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 witam i ja, u mnie poranny test ciazowy negatywny ... czekamy dalej ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach