ascha33 0 Napisano Sierpień 10, 2009 po terminie@ oczywiscie.Ja jutro bede dopiero wieczorem przy kompie i wtedy napisze co pokazalo usg.czy byla owulacja czy nie.jutro 19 dzien cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ascha33 0 Napisano Sierpień 10, 2009 Mam pytanie do dziewczyn ktöre uzywaja testöw owulacyjnych.Ile dni w cyklu test jest pozytywny?U mnie byl 5 dni,i dalej nie sprawdzam bo cos nie wierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 10, 2009 ascha ja zrobilam wczoraj i wyszedl pozytywny ale srednio wyrazny , dzis wyrazny wiec wiem ze bede miec owu jutro. wiecej testow nie mam i nie wiem ile by mi zeszlo jakbym robila dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 10, 2009 I banmon witaj u nas ;) Jak tam twoje staranka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ascha33 0 Napisano Sierpień 10, 2009 HopeU wielka szkoda ze nie masz wiecej testöw.No ale widze ze u ciebie conajmniej 2 dni byly pozytywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 10, 2009 mam w telefonie taki kalendarzyk co pokazuje dni plodne i tam pokazuje ze mniej wiecej 6 dni jest plodnych wiec pewnie dobrze ci testy pokazywaly. przed owulacja i po jest podniesiony wskaznik LH w moczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ascha33 0 Napisano Sierpień 10, 2009 Dzieki kochana HopeU.Myslalam ze juz zwariuje od domyslöw.Na ciaze za wczesnie a jakby tem pecherzyk wogöle nie pekl to bym sie wsciekla po tylu tabletkach i zaszczykach ze wszystko na darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 10, 2009 asche33 ktoras dziewczyna dzis napisala ze jak sie jest w ciazy to testy owulacyjne wychodza caly czas pozytywnie, a jaka to prawda to nie wiem. ale napewno tak z 5 dni jestesmy plodne , w jednym dniu bardziej w innych mniej :) Zycze powodzenia i 3mam kciuki za Ciebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalya123 0 Napisano Sierpień 10, 2009 czesc dziewczyny... ale zaszalałyscie ;)przez ostatnie kilka dni byłam całkowicie pochłonieta urzadzaniem pierwszego wspolnego mieszkanka co zupełnie odwróciło moje mysli od naszego forum i ciazy;) moze to i lepiej. poprzednio napaliłam sie strasznie i nic z tego nie wyszło wiec moze teraz jak jest juz spokojniej predzej cos z tego bedzie ;) mam nadzieje ;) dawno nie było tyle stron do czytania:)) super :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 10, 2009 a ja się staram drugi cykl, teraz @ wypada mi tak na plus minus 18 sierpnia, poczekamy zobaczymy, już sie tak nie nakręcam jak poprzednio bo później strasznie przeżywałam jak dostałam @ i byłam zła na cały świat :) więc teraz postanowilam wyluzować jak na razie mi sie udaje zobaczymy co bedzie przed samym terminem @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalya123 0 Napisano Sierpień 10, 2009 banmon jestesmy w identycznej sytuacji... z tym ze u mnie @ pod koniec sierpnia :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalya123 0 Napisano Sierpień 10, 2009 obiecałam sobie ze zero testów i rozmów na temat zajscia w ciaze ;) zupełny spokoj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 10, 2009 u mnie to samo zero testów i rozmów nie licząc tych na forum ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalya123 0 Napisano Sierpień 10, 2009 dokładnie ;)) postanowiłam ze w przeciwienstwie do ostatniego razu nie bede robiła testów z moim M niech to bedzie dla niego niespodzianka :)) :)) no taka nie zupełnie niespodziewana ale chce zobaczyc to zdziwienie w jego oczach ;) ach... rozmarzyłam sie ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalya123 0 Napisano Sierpień 10, 2009 przyłaczam sie ;);) tylko spokoj nas uratuje ;) a teraz zmykam na obiecany masaz;);););););););) i do łóżeczka bo jutro 4 30 pobudka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 10, 2009 Ja tylko na chwile do Was zajrzałam bo strasznie zmeczona jestem dzisiaj...no własnie a jak zrobić żeby nie mysleć ciagle o @?? bo ciagle się zastanawiam czy będzie tym razem czy nie...a czasami to juz mnie takie zwatpienie dopada...dobrze,ze jest to forum bo tutaj możemy popisać :) Dziękuje dziewczynki,że jestescie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 10, 2009 mnie nauczył ostatni cykl starań żeby nie mysleć o @, bo poprzednim razem wariowałam, ciągle zastanawiałam się czy jestem w ciąży czy nie, testy chyba z 4 zrobilam a jak przyszła @ to załamka, nerw na cały świat, więc teraz już mi chyba sił na to nie starcza i jakoś wyluzowałam tak sama z siebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika27 0 Napisano Sierpień 10, 2009 No to dziewczyny wrzucamy na luz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 10, 2009 HopeU jeśli chodzi o buźki i inne obrazki to wejdź sobie na stronkę http://www.forum.o2.pl/emotikony.php :D :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 11, 2009 No i znowu w pracy... Już na wstępie widzę że szykuje mi się ciężki dzień :( ale może jakoś to będzie. Miłego dnia dziewczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 11, 2009 Dzięki za odp. o testach owu. Mój mąż namawial mnie na nie, ale wydaje mi się ze w moim przypadku to nie ma sensu, bo chyba sama jestem w stanie sobie dokładniej określić dni płodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 11, 2009 Goga - a ja mam tydzień fajny w pracy - szefostwa nie ma :-D Wreszcie spokojnie popracuję :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 11, 2009 Hm? Cos tu cichutko dzisiaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Sierpień 11, 2009 czesc dziewczyny, moj kochany mężus właśnie wyjechał ale wraca w piątek i to będzie juz po owulacji... niestety bynajmnie nasz topik trochę odżył jest co poczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 11, 2009 Czesc Wszystkim Goga dzieki za wyjasnienie znaczkow, nie wpadlabym na to :-D U mnie dzisiaj spokojny dzionek, szybko skonczylam prace i zaraz cos w domku zrobie, odiadek i wieczorek dla Nas we dwojke, moze cos obejrzymy :-) Wczoraj tak sobie rozmawialismy z kochaniem ze fajnie byloby jak bysmy we wrzesniu z wakacji wrocili z niespodzianka :) i widze ze On tez sie bardzo w to zaangazowal. Mam nadzieje ze nasz topik bedzie sie rozkrecal i ciekawe co za pare miesiecy sie zmieni a moze wczesniej, a zmieni sie napewno :-) Buziaki i sciskam Was wszystkie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Sierpień 11, 2009 hej. ja wlasnie czekam na @...tzn nie chce dostaca. w tabelce zaznaczylam sie ze ok 18 mam dostac ale to pomylka ma przyjsc 13...Narazie zadnych objawow nie mam od czasu do czasu jajniki dadza o sobie znac a piersi jak zawsze bolaly tak teraz zero....tylku sutki czasami rwa mnie. Ciekawe...tak bardzo sie staralismy w tych dniach szczytu moze sie udalo....chyba bym byla najszczesliwsza kobieta na swiecie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Sierpień 11, 2009 Hope - wiadomo, że sie zmieni :-) Inaczej byc nie może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 11, 2009 marzenka_s to juz za trzy dni będziesz sobie mogła teściora zrobić i pochwalić się dwiema kreseczkami ;) ja mam dostać koło 18, i jak na razie z objawów to bolące piersi ale tak lekko, czyli pewnie ten cholerny @ przyjdzie bo ja często na tydzień przed @ mam nabrzmiałe piersi :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 11, 2009 O rany co za dzień w pracy :o dramat... Wreszcie chwila spokoju. Jeszcze godzinka i do domu :) Jak tu w takim stresie zajść w ciąże ;) warunków odpowiedzich nie ma... :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 11, 2009 amerie9 to umnie bardzo podobnie z tymi objawami i tez dostaje je tak na tydzień przed, i nawet ze staraniami nam dosyc podobnie idzie, w zeszly cyklu staranka było bardzo często a teraz ze względu na nasz dwutygodniowy urlop staranka wypadłu rzadko bo jak nie u rodzinki spalismy to ze znajomymi :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach