Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikittta

schudnijmy w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

hej dziewczynki! :) im więcej nas jest tym większa moja motywacja i przekonanie że tym razem się uda :) wanatek, nie martw się, mamy duuuuuuuuużo czasu, tutaj się nikt nie spieszy (jak na razie:P) większośc raczej opowiada się za rozsądnym chudnięciem tj ok 1-2 kg na tydzień :) damy rade! silna wola to podstawa, ale ważne też jest wsparcie innych także tutaj mamy swoje miejsce do wylewania wszelkich żali, lęków i wyładowywania frustracji :P :D osobiście jestem już po obiedzie, którym było leczo- same warzywa- czyt. już robię się głodna :D no ale do 16 wytrzymię ;)

Gość Viera Viera
a ja jestem w pracy...zjadlam dzis jedno jablko i jedno gotowane jajko + herbata mandarynkowa z l-karnityna

Gość Marta5
Cześć dziewczyny! też zaczynam od dziś odchudzanie :) moją motywacją jest wyjazd na urlop do którego pozostało mi dokładnie 2 tygodnie . Nie licze na cuda, chce chociaz troszke wysmuklić sylwetke i pobyć się tej okropnej oponki, bo wyglądam jak w zaawansowanej ciąży ;) obecnie waże 64 kg przy 170cm. Mój plan to 5 niewielkich posiłków o stałych porach ( z doświadczenia wiem że głodzenie sie i diety cud nie maja sensu), pół godzinki ćwiczeń dziennie ( w tym min 50 brzuszków), do tego 5 razy w tyg. basen ( godzinka dziennie) i oczywiście na ten czas odstawiam moje ukochane piwko ;)

Gość wanatek
Ważyłam wtedy 68 kilo,chorowałam 4 lata, w zasadzie uważam,że bulimikiem jest się całe życie.Dlatego do dziewczyny ,tóra chce zrucic 20 kilo do wakacji,daj sobie spokój dziecko bo nie warto sie niszczyć.Stawiając sobie nierealne cele najłatwiej jest w to wpaść,

Gość Viera Viera
jest taka fajna herbata dwusmakowa tzn. 10 szt mandarynkowej z lkarnityna i 10szt grapefruitowej z chromem. sa pyszne :) kiedys tez mialam obsjesje na punkcie wagi.przez pol roku wazylam 52kg...wygladalam jak trup.ludzie pytali mnie czy nie mam raka ! tez nic nie jadlam. mysle ,ze nalezy poprostu aktywnie zyc i madrze jesc :) ja lubie dla relaksu pojechac rowerkiem za miasto...pochodzic po lesie i wracac. spie wtedy jak aniolek :P

nick......................wzrost................waga.... .............cel czikittta................177.....................75kg... ..............65kg Viera.....................166.....................63kg.. ................55kg pudełko13...............169.....................60kg.... .............55kg Mojito Cocktail.........170.....................70kg............... ...59kg Otyła.....................179.....................82.5kg................73kg to i ja sie dopisze:) widze ze topik rozwija sie bardzo dobrze, super:) Też kiedys chorowałam.. jakies 5 lat temu na dobrą sprawe. Ważyłam wtedy około 53 kg ,jak na swój wzrost.. makabra? Troche w srodku pozostaje cos z choroby i to chyba na zawsze , ale trzeba z tym życ! racja być wysokim, nic rewelacyjnego, ale ja juz sie z tym jakos pogodzilam. a Ty czikitta masz kompleksy z tego powodu? Faceta nie mam , ale winą obarczam raczej kilogramy a nie wzrost.. ale to tez bywa klopotem prawda;p A Wy jak dziewczyny stoicie uczuciowo? mówi się ze grubszym ciezej sie z kims umawiac,przełamać się, co myslicie?

Gość Viera Viera
ja w ogolniaku wazylam 73kg ;/ mialam kompleksy... nie mialam chlopaka... wogole bylam szara myszka... teraz duzo sie zmienilo. jestem lzejsza o 10kg... bardziej zadbana...chodze do kosmetyczki ,ubieram sie kobieco... na brak adoracji nie narzekam , ale wciaz brak mi pewnosci siebie :( mam faceta... wlasnie go odchudzam. dobrobyt sprawil ,ze sie zaokraglil :/ mam wysoka kolezanke ,ktora jest dosc tega... a przez to niesmiala i zakmnieta w sobie... miala w zyciu dwoch facetow :( ale mysle ,ze wiele zalezy od psychiki

Gość Viera Viera
mam za to bardzo niska i puszystka kolezanke w anglii. jest niezdrowo przekonana ,ze kazdy facet na nia leci. czesc ja wysmiewa, ale na brak facetow nie narzeka :) grunt to psychika

Gość AnaBellaa
Hej dziewczyny!! też bym się chciała do Was przyłączyć, co Wy na to?? :) Mam 22 lata, 171 wzrostu i aż 68 kg :( :( a zeszłej jesieni było 59 :( narazie jestem na piątym dniu tzw. pięciodniowej :P spadłam 70kg na wspomniane 68.. chciałabym ważyć ok. 55 kg :P Jak najprędzej :D

Gość AnaBellaa
Hej dziewczyny!! też bym się chciała do Was przyłączyć, co Wy na to?? :) Mam 22 lata, 171 wzrostu i aż 68 kg :( :( a zeszłej jesieni było 59 :( narazie jestem na piątym dniu tzw. pięciodniowej :P spadłam 70kg na wspomniane 68.. chciałabym ważyć ok. 55 kg :P Jak najprędzej :D

Gość AnaBellaa
sorki, że 2 razy ale się nei chciało wysłać :( co do psychiki - jak najbardziej się zgadzam! czuję się teraz mega gruba i niestrakcyjna więc pod żadnym pozorem bym nie zaczęła jakiejkolwiek relacji... Niby się z kimś spotykam, ale to nie jest TO... no i psuje się ostatnio :/

a daje coś ta herbata? zmniejsza apetyt? może też się skusze, ostatnio zaczęłam pić znowu czerwoną herbate mam nadzieje ze to cos pomoze :P ja mialam tylko jednego faceta, ale od 2 miesięcy nie jesteśmy już razem, zawsze jednak powtarzał że mam się nie odchudzać że podobam się mu i kocha mnie taka jaka jestem.. no cóż odwidziało mi się.. ;) ale przez cały czas bycia z nim nie czułam się dobrze w swoim ciele, teraz moja samoocena jeszcze bardziej spadła, a pewność siebie nie była nigdy zbyt wysoka u mnie i nadal nie jest heh.. dlatego chcę schudnąć przede wszystkim dla siebie ale też żeby pokazać mojemu ex co traci i uświadomić mu marność jego egzystencji :classic_cool: jeśli chodzi o wzrost to już w liceum się z nim pogodziłam, teraz bardziej traktuje go jako atut, ale niestety mam szczęście do niskich facetów heh.. :o czasem tylko się czuje jak wielki babsztyl.. wiadomo że lepiej wygląda niska i gruba niż wysoka i gruba :P viera viera, też mam taką koleżankę, niska i bardzo gruba a myśli że jest mega seksowna, niestety większość facetów z niej śmieje bo jest dosyć głupiutka i ma pstro w głowie, no ale duża pewność siebie jej z pewnością pomaga w codziennym życiu.. :D AnaBellaa \'zuję się teraz mega gruba i niestrakcyjna więc pod żadnym pozorem bym nie zaczęła jakiejkolwiek relacji\' z ust mi to wyjęłaś.. :) jak się psuje to nie ma co się łudzić że coś z tego jeszcze będzie, już nie raz to przechodziłam.. :o

Gość Viera Viera
herbata ogolnie jest wspomagajaca odchudzanie bo zawiera l-karnityne i chrom :D tez czasem pije pu-erh ale wole zdecydowanie zielona :P ja w sumie nie mialam nigdy chwili wytchnienia od facetow. chyba mam poprostu taki sposob bycia. latwo nawiazuje kontakty. nie podrywam facetow,traktuje ich jak kumpli a oni poprostu cos we mnie widza ... nie zeby mi sie to nie podobalo.. ale i tak jakos tak malo pewna siebie jestem :( teraz od roku zwiazana jestem z facetem starszym ode mnie, jest pilotem - moj ojciec mowi ,ze chyba chcę sie dowartosciowac :D pajac...

Ja spotykam się ze swoim facetem od 2,5 roku. Znamy się trochę dłużej, więc zna mnie w większym i mniejszym rozmiarze. Ostatnio sobie szczerze porozmawialiśmy i przyznał, że mimo wszystko woli mnie w mniejszym. Może to wynika właśnie z tego dobrego samopoczucia... np. teraz gdy dotyka mnie po brzuchu, to ja od razu się denerwuje, odrzucam rękę. Masakra jakaś :P Trzeba to zmienić ;)

Gość Viera Viera
mojito - tez nie lubie jak dotyka mnie w mniej atrakcyjnych czesciach ciala. tez przyznaje ,ze woli mnie taka jak teraz i ,ze nie ma nic na przeciw abym jeszcze schudla. ja mowie mu to samo :D

a to widze, nie tak najgorzej u Was z tym dziewczyny:) Mojito, a jak poznawalas swojego t o jakiej bylas wagi?

Poznałam go w czasach gdy trenowałam taniec 3 razy w tygodniu po kilka godzin, więc moje ciało było zupełnie inne... Dziewczyny od siedzenia przed kompem nie schudniemy- idę na rower! Odezwę się później! :)

Gość AnaBellaa
czikittta - ten mój też mi mówi, że jestem piękna, szczupła i co tam jeszcze... tylko jakoś jak ja na siebie patrzę to widzę tłuściocha z oponami, grubymi udami i co tam jeszcze :( Ten nasz układ jest taki pół formalny, bo ja się nie chciałam angażować... A co do tego psucia - właśnie nie wiem jak z tym jest, bo ja zaczęłam czuć, że on mnie już nie kocha i nie wiem na ile jest to obiektywne, a na ile spowodowane moją samooceną pt. na pewno mnie nie kocha, jestem przecież okropna i tłusta :S Viera Viera - zadzroszczę powodzenia :P ja się bardzo stresuję przy facetach i jak już któryś mnie zaczepi to zaraz mu mówię coś takiego, że mu idzie w pięty i zwiewa :S sama nie wiem czemu.. Mojito Cocktail - też mam kompleksy na temat swojego ciała :P zwłaszcza jak widzę koleżanki które sobie siedzą zgarbione bez ŻADNEJ fałdki na brzuchu :( :( :(

Gość Viera Viera
mojito - ja musze jeszcze godzinke pokwitnac w pracy ,ale za to wracam tez rowerkiem :D

Gość Viera Viera
czikita... nie wiem czy jest czego zazdroscic bo mnie to jakos nie dowartosciowuje... wrecz przeciwnie... jestem strasznie podejrzliwa.

Gość wanatek
Jam mam narzeconego z którym jstem 5 lat.On mnie wyciągnał zchoroby.Teraz stosuje diete 5 posiłkow i czytam artykuły o niełaczeniu skłacdników pokarmowych (białek ,tłuszczy,węglowodanów)np.mięsa z ziemniakami

Gość wanatek
sorry za błędy w pisowni ;)

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wejdź na te stronę i się zaloguj, codziennie odwiedzaj 25 reklam i zarabiaj www.polski-bux.pl/?r=nowamary naprawdę się opłaca

właśnie zastanawiam się jak to jest z tymi facetami.. czy spotykają się z grubszą kobietą tylko dlatego że chcą zasmakować \'seksu z puszystą\' a potem rzucą ją? czy naprawde facet może pokochać taką dziewczyne, chcieć się z nią pokazywać, chwalić się nią.. ej no przecież my w niczym nie jesteśmy gorsze od szczupłych lasek, bywamy nawet lepsze bo jesteśmy bardziej wrażliwe i łatwiej nam się cieszyć drobiazgami.. kiedyś przeczytałam takie fajne zdanie że gdyby nie było mężczyzn świat byłby pełen szczęśliwych grubasek :D w 100% się z tym zgadzam, wszystko rozbija się o faceta, możemy sobie wmawiać że jest inaczej ale facet to i tak najlepsza motywacja do schudnięcia:P a ja dzisiaj kurde trochę się rozszalałam bo został sorbet mango jeszcze z wczoraj noi go troche podjadłam ehh!!! no ale podobno niskokaloryczny więc miejmy nadzieje że zostanie mi to wybaczone i itak schudnę :P :D

Gość AnaBellaa
czikittta, popieram to o szczęśliwych grubaskach :D aczkolwiek pewnie źle to o nas, kobietach, świadczy... chociaż z drugiej strony to przecież głównie kobiety tworzą ten kult chudości, więc może nie do końca... Gdyby wokół nie było pełno szczupłych dziewczyn, gdyby z gazet i tivi nie patrzyły na nas chude modelki, to i nasza samoocena byłaby znacznie lepsza, pewność siebie, więc pewnie i facet by się znalazł :P

HEj, przyłączam się do was ;) ja jestem na diecie od 2 tygodni, udało i się schudnąć 4 kg :) z 60 do 56, przy wzroście 162. Jem po prostu mniej, zero słodyczy, gotowane mięso, itd. No i ćwiczę troszkę, poleca hula hop, świetna sprawa na boczki i biodra :)

ja co do facetów nie narzekam, bo zawsze miałam powodzenie, ale nie u tych co chciałam:) teraz mam nadzieję, że w końcu trafiłam na mojego Księcia z bajki:) byłam u kumpeli, ale uniknęłam słodyczy i wszystko zgodnie z planem:) rower był, ćwiczonka.. jeszcze trochę później, teraz spacerek i ostatnio posiłek dziś. witam nowe dziewczyny, ależ tu ruch się zrobił:)

Ufff... ponad 2godzinna trasa zaliczona ;) Zjadłam dziś: na śniadanie jajko i sałatkę z pomidora, na obiad makaron ze szpinakiem a w między czasie jeszcze kawałek arbuza. Ale chyba jeszcze zaraz zjem coś małego, bo głodna wróciłam z roweru. A jak u Was?