Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikittta

schudnijmy w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

jak tam dziewczyny ?:) tak na marginesie - kocham taką pogodę:D lekko pada, spokojnie, chłodno... mmmm super;) pogoda dobra na pisanie:) z kubkiem melisy z gruszka;)

hej :) no wczoraj była fajna pogoda, w końcu jakiś odpoczynek od tych okropnych upałów :D no a dzisiaj wielki dzień! zaczynamy diete, nasze nowe życie! :D o ile wcześniej już nie zaczęłyscie oczywiście :D moja motywacja do odchudzania dzisiaj kiepska, no ale myśle sobie że w końcu wam \"obiecałam\" :P :D noi nie mogę się teraz tak wykpić.. :D no więc jestem już po owsiance z rodzynkami i kokosem oraz odrobinie sałatki caprese z chlebem.. coś mi się to wszystko wydaje tuczące i tłuste no ale jak to mówią : im wcześniej tym więcej im później tym mniej. więc moje obżarstwo lekkie jest usprawiedliwione :D grunt to nie jeść słodyczy heh.. a u was jak tam? :)

ja po wczorajszym grzeszku jakoś się nie załamałam, więc jest okey:) mam okres ale poradzę sobie :) jakoś po dwóch trzech dniach jedzenia w małych ilościach już mi się nie chce tak bardzo i czekam spokojnie na następny posiłek, bez chęci podjadania:) a ćwiczenia też oczywiście będą:)

hej dziewczyny , można dołączyć? tak czytam czytam, kiedys tez sie udzielalam na takich topikach ostatnio zaprzestałam, ale tu widze podobne cele , i jesteśmy w podobnym wieku:) 20 lat, teraz będę na drugim roku studiów. pazdziernik to bardzo dobra motywacja!:) ostatnio zaczełam diete w formie 5 regularnych posiłków, ale właściwie to chyba nie jest to najlepsze rozwiazanie bo wszystko kreci sie wokol czekania na odpowiednia godzine. Trzeba jednak sprobowac bo to chyba najrozsadniejsze ze wszystkiego . Bilans kcal wychodzi ok 1300 i codziennie cwicze:)

to super, że ćwiczysz i regularność posiłków jest bardzo ważna:) no ja też na drugim roku:) aleś Ty wysoka:P fajnie masz....:)

no jasne, im nas więcej tym lepiej :) hehe no właśnie ja też wprowadziłam regularne posiłki i kurde zjadłam marne śniadanie o 10 i teraz czekam do 13 bo mam fajny obiadek ehhhhhh... :D mały uśpiony i w sumie mam jakąś godzinke dla siebie ale tak mi sie nie chce ćwiczyć aaaaaaaaaa kurde, muszę się zawziąć, zaraz chyba troche brzuszków porobie :P pudełko, w imieniu wszystkich wysokich dziewczyn (powyżej 175 cm) powiem tak: TO NIE JEST FAJNE :D no wlasnie a ja sobie ostatnio kupiłam sliczne szpilki na 7 cm obcasie, że niby będę w nich brylować po szosach i ulicach jak ta modelka.. a tu na razie nici, trza schudnąć, bo jak teraz bym załozyla te szpilki to bym wyglądała jak transwestyta :P :D no dziewczyny! do rozpoczęcia roku na studiach zostało nam dokładnie 10 tyg, idealnie żeby zwalić 10 kg w bezpiecznym tempie :P a zatem do roboty! :D

Nie mogłam wcześniej napisać, bo byłam na wyjeździe miałam sporadyczny dostęp do internetu. Ale juz wróciłam i ostro zabieram się za dietę. MŻ oczywiście. Chciałabym schudnąć do 59 kg. Jednak pierwszy cel do 65, bo przy takiej wadze zaczynam się już czuć dość fajnie. Mój największy problem to uda.

Gość mówmy mało lecz konkretnie
oo widze ze jestes praktycznie takim samym klocem jak ja :) tyle ze ja jestem 3 cm niższa i 3 kg chudsza.a to własciwie zadna roznica.dzisiaj tez zaczynam. jestem z Tobą. wypiłam juz kawe z cukrem....

aha, no mój pierwszy cel to 70 kg, wtedy też już zaczynam się czuć ze sobą fajnie :) no tylko 10.. chociaż ja się w sumie nie mogę doczekać października.. z 2 powodów po1) 3 października mam urodziny :P po2) pierwszy rok studiów- mega ekscytujące! :D także musimy się już teraz wziąć w garść żeby zdązyć schudnąć na czas:P mówmy mało lecz konkretnie oh kawa kawa kawa.. mmm rozmarzyłam się.. a na jakiej diecie jesteś że możesz sobie kawke wypić? to jest jeden z moich największych nałogów ale postanowiłam z niej zrezygnować, bo tak będzie lepiej i dla diety i dla moich zębów :P :D

Ja nie czekam na październik, bo zaczynam 5ty rok studiów- pisanie magisterki oraz startuje z pracą na pół etatu. Oprócz tego mam drugi kierunek studiów zaocznie i już wcale nie będę miała wolnego czasu. Dlatego niech czas się zatrzyma w lipcu bądź w sierpniu! ;) Ja przy odchudzaniu wypijam dwie filiżanki kawy- rano i popołudniu. zabijają uczucie głodu i dodają energii.

wiesz, nie nazywam tego dietą.dużo sie naczytałam o tych całych dietach.wiele z nich tez praktykowałam.stwierdzam ze nie ma sensu katowac sie przez 10 dni samą kapustą czy dietą kopenhaską.i tak pozniej wrocisz do poprzedniej wagi.ja poprostu od kilku dni pije duuużo wody niegazowanej.jasne pieczywo zmieniłam na ciemne.staram sie jesc duzo owoców, najlepiej męcze te jabłka.nie lubie ale mają duzo błonnika.nie uzywam oleju ani zadnych tłuszczow.zeroi słodyczy,makaronów,ziemniaków. no i posiłki jem mniejsze niz kiedys.a do tego wszystkiego jem błonnik z ananasem który zmniejsza łaknienie (apteka, 16 zł za 100 tabletek) :) i po 4 dniach czuje sie duzo duzo lepiej :))))

Gość aneczka biedroneczka
może i dla mnie się miejsce znajdzie??? 19 lat 164 wzrostu 59 waga

pewnie, wbijaj sie :D tez mam 19 :)

Gość aneczka biedroneczka
eh ten pierwszy rok studiów....ja w środę mam dopiero ogłoszenie wyników

Gość Viera Viera
ja sie dolaczam :) tez chce zrzucic 10kg... 8kg najlepiej w 2 tyg. :D poki co pozbylam sie 2kg w 1,5 tygodnia :(

Gość Viera Viera
widze same panny z I roku :) ja wlasnie pierwszy koncze. za 2 tyg mam wazna wizyte,chce ladnie wygladac :D a za 4 tyg slub brata :) mam 166cm wzrostu i 63kg :(... marzy mi sie 55kg

jeśli chodzi o tabletki to zainwestowałam w Linee, no cóż 8 cud świata to to nie jest, zobaczymy, ale jak mi się skończy to mam zamiar jeść błonnik albo chrom w tabletkach, jakiś wspomagacz musi być :P hehehe nieważne którego roku grunt że studentki :D oczywiście młodsze lub starsze są tu równie mile widziane :) no dobra to skoro się nas tyle nazbierało to może zrobimy tabelke? nick wzrost waga cel czikittta 177 75kg 65kg

Viera- :) ja też mam ważne spotkanie za dwa tygodnie:) właściwie dwa, jedno prywatne, drugie że tak powiem biznesowe;)

ups nie wyszła mi tabelka:P to może jakoś inaczej nick......................wzrost................waga.................cel czikittta................177.....................75kg.................65kg

Gość Viera Viera
pudełko - ja mam spotkanie prywatne. jade do swojego faceta...poznac jego znajomych i przyjaciela :P chce zrobic wrazenie

nick......................wzrost................waga.... .............cel czikittta................177.....................75kg... ..............65kg pudełko13...............169.....................60kg.................55kg

Gość Viera Viera
nick......................wzrost................waga.... .............cel czikittta................177.....................75kg... ..............65kg Viera.....................166.....................63kg..................55kg

Gość Viera Viera
pudelko ...masz najfajniejsza wage z nas poki co :D

nick......................wzrost................waga.... .............cel czikittta................177.....................75kg... ..............65kg Viera.....................166.....................63kg.. ................55kg pudełko13...............169.....................60kg.... .............55kg o , już razem;) Viera, jeśli chodzi o spotkanie to mam to samo;) moja waga mi się nie podoba:(

Jaki fajny topic :) Ja mam 174cm i ważne z 75kg Cały czas przymierzam się do jakiejś diety, ćwiczeń i nie mogę kurcze znaleźć silnej woli. Może któraś się przyłączy? :)

Gość Viera Viera
ja mam nadzieje ,ze wytrwam...chcialabym wskoczyc w cos ladnego i nie wygladac jak klocek :D

nick......................wzrost................waga.... .............cel czikittta................177.....................75kg... ..............65kg Viera.....................166.....................63kg.. ................55kg pudełko13...............169.....................60kg.... .............55kg Mojito Cocktail.........170.....................70kg..................59kg Dopisuję się ;)

Gość wanatek
czesc dziewczyny.ja mam do zrzucenia dużow ięcej niż wy.proponuje diete,duzo ruchu i długi czas.przez wiele lat chorowałam na bulimie dlatego wiem,żę szybko nie schudnieszz bo to do ciebie wróci z nawiąśka wzrost..............164 waga 88 cel 75

Gość Viera Viera
ale ja sie ruszam. codziennie rowerkiem do i z pracy , brzuchy wieczorem, silka od czasu do czasu...spacerki :) mialas bulimie? ile wtedy wazylas?