Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikittta

schudnijmy w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Raczej nie :D Brałam pigułki anty przez 6 lat i lekarz mnie ostrzegał, że jak odstawie to zacznę miewać nieregularnie. Więc na razie się nie martwie. Tylko, żebym już się nie czuła taka napompowana. Kupiłam sobie aquaslim, może troche wody ze mnie wyciągnie.

Gość wanatek
ja tam marze o dzidziusiu ;)

wanatek, ale serio chcesz mieć?:) już teraz? no ja nawet nie mam co myśleć, poza tym jeszcze za młoda jestem;)

Gość wanatek
Ja te mam wiele do zrobienia .Musze skonczyc studia a mój narzeczony tez chce juz dzidziusia.Faceci chyba szybciej dojrzewaja ;d

Gość wanatek
Powiem tak będzie co ma być ;D Okres spóznia sie

no ja jestem na drugim roku, więc nie spieszy mi się za bardzo:) tym bardziej, że nie mam strasznie długiego stażu z NIM:) oj, dziewczynki, od dwóch dni tańczę jak oszalała i strasznie dobrze się po tym czuję:) tzn tańczę sama:) fajne, jak aerobic;) ćwiczą wszystkie mięśnie z tego co czuję:)

Gość wanatek
No ja tez jestem na 2 roku na jednym kierunku a na 3 na innym.Pudelko ile jestescie razem? Tak powaznie to chciałabym mieć dzidziusia ;))ale watpliwości mam bardzo duzo.Także czekam na okres.

kilka miesięcy, strasznie mało jak na dziecko, ale strasznie długo jak na mnie:) i powiem szczerze, że nigdy tak długo nikt ze mną nie wytrzymał. to jest najpoważniejszy związek jaki mam na koncie. jestem spod znaku Barana, trudne jest ze mną życie, naprawdę;)

wiecie co sobie czytam? w Joyu był taki kiedyś dodatek o dietach, tzn o diecie na piątkę. wolę Cosmopolitan i Glamour, ale wtedy kupiłam to. no i fajne są ciekawostki, niekoniecznie o tej diecie:) lubię zaglądać do starszych czasopism:)

Gość Viera Viera
witam kobietki :) widze ,ze instynkty macierzynskie sie obudzily :D ja mam nieco inna sytuacje. nie planowalam dziecka. troche mi to namieszalo w zyciu, jest mi duzo trudniej samej wychowywac bejbe, pracowac i uczyc sie :( ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni. wiele osob mnie podziwia...ale ja czuje sie pozbawiona energii :( jestem zmeczona! przychodze po pracy, biore mala do hoplandu albo na spacer... a ucze sie po nocach :/ ... jednak jak widze takie malutkie dzieciatka to sie rozplywam....sa takie malutkie :* moj facet jest duzo ode mnie starszy ale tez chcialby miec jeszcze dziecko...najlepiej syna... nie wiem czy uda nam sie to pogodzic..

hmhm, no wiadomo, dziecko miesza trochę, nawet jak wszystko między dwojgiem ludzi jest dobrze, a co dopiero jak nie jest najlepiej... nie wiem, czy zawsze tak jest, że faceci chcą syna?...:) śmieszne to trochę, zawsze się mówi,żeby tylko było zdrowe a i tak liczy się na jakąś płeć. :) a jadłaś jakieś dziwne rzeczy jak byłaś w ciąży? zawsze mnie to ciekawi:)

Gość Viera Viera
znam facetow ,ktorzy chca koniecznie dziewczynki :) moj facet chyba chce syna z 2 powodow. zarowna ja ,jak i on mamy juz corki..no a po drugie tak sobie wymyslil...zbudowac dom, posadzic drzewo ,splodzic syna.. zostal mu juz tylko syn do zmajsterkowania :D pytasz czy jadlam cos specjalnie aby wplynac na plec dziecka? :) nie. do konca zreszta mowili mi ,ze bedzie chlopiec..a tu niespodzianka!

Gość wanatek
a tak wogóle to dziewczyny słyszałyscie zeby nie wolno jeść razem mięsa z ziemniakami ,chleba z serem i wędlinami .reszte jak znajdce to wkleje

no to z diety niełączenia :) byłam kiedyś na niej jakiś czas i do tej pory mam takie nawyki lekkie:)

piszecie o instynktach maciezynskich, o Waszych facetach. chyba nie do końca odnajduje sie dziewczyny w Waszej dyskusji chociaz jest bardzo sympatycznie tu..

Gość wanatek
Koleżanko czemu tak mówisz??Tematów jest wiele ;)

no ok to ja w kontrataku wypowiem się że nie mam zamiaru mieć dziecka przez następne 10 lat, mój instynkt macierzyński póki co śpi, w końcu chcemy tutaj chudnąć a nie tyć (czyt. zachodzić w ciążę) ;) także żeby żadna nie czuła się odrzucona zapodam nowy temat: JAK MACIE NA IMIE? :D ja jestem Magda miło mi :) :D

to ja przepraszam za rozpoczęcie rozmów nie na temat, ale przecież czasem fajnie jest popisać na inne tematy. Kasia:)

Gość wanatek
Karolina

Iza ;) Nie będę pisała co dziś zjadłam bo zostałabym stąd wywalona na zbity pysk! :D DRAMAT normalnie... Teraz ide na browarka, a od jutra znów wracam do diety. Buźka! 🖐️

hej hej ale rozmawiajcie/rozmawiajmy. totalnie nie o to mi chodzilo , w ogole mi to nie przeszkadza:) Natalia

hey:) zaraz idę na rowerek, a jedzonko okey, daje radę;) właściwie nie czuję, żebym była na jakiejkolwiek diecie:)

ja niby tez, lekki spadek wagi 81,3 kg dzis . ale jeszcze nie zmieniam stopki bo jade na weekend w góry to nie wiem jak tam przebiegnie sprawa bo moze byc roznie . ale postaram sie dietowac. pudelko , nie wiem jak masz sily w taki upał na rowerek , szacunek:)

Gość wanatek
Witam Panie ;) u mni dieta super przebiega nie licząc wieczorów kiedy chce się jeść.Fakt mamy piękna pogode trzeba korzystac :D mam pyt.ćwiczycie w domu??Miłego popoludnia

Gość AnaBellaa
hej :) pudełko - ja też cię podziwiam! u mnie zawsze najgorzej jest z zebraniem się do ćwiczeń... a już w upał to prawie mission impossible:P kolejna Magda melduje się w wątku :)

Gość wanatek
Witamy ;)

oj, poszalałam sobie dzisiaj ale mam dobry humor, nie załamuje się:) i wiecie co?:) trochę mi BOCZKI ZJECHAŁY co u mnie było wręcz niemożliwe:D nóżki też już w lepszym stanie chociaż jeszcze te górne partie nie bardzo. a czy ćwiczymy w domu, ja jak najbardziej:D tańczę:D

hej dziewczyny i jak wam idzie dietowanie? :) ja się przyznaję bez bicia że ten tydzień to była istna katastrofa.. diety niestety nie udało mi się wprowadzić i pewnie jutro i w niedziele też nic z tego nie wyjdzie ehh.. ale w poniedziaaaałeeek.. :D kto wie może od następnego poniedziałku się uda:P mam nadzieję że chociaż wam jako tako idzie :)