Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA JEJ WIERZE

Czy wy naprawde też uważacie ,że ona ma piekne ciało ?nie wierze!!!

Polecane posty

no ale są tacy którym się podoba, w każdym razie na pewno nie ma klasycznej urody, nie mój typ :o

Gość kobieta wymagająca
A klasyczny typ urody, to jaki? Jest w ogóle jakiś kanon?

klasyczny to regularne rysy jak u charlize theron, według mnie właśnie giselle ma za ostre rysy :P

Gość kobieto wymagająca
a o bmi slyszalas czy tylko wlasna madroscia sie kierujesz waga prawidlowa przy wzroscie 10 cm zaczyna sie juz od 54 kilogramow na 72 kończąc oczywiscie sa rozne przeliczniki, ale nie uszczuplaj wagi prawidlowej do jednego rownania wskaznikiem bmi kieruja sie dietetycy, lekarze, wiec z laski swojej zachowaj swoje odkrywcze mysli dla siebie a dziewczyna na zdjęciu jest szczuplutka, zgrabniutka i bardzo ładna, bardzo ładna talia, słodka buźka, zaokrąglone biodra osoby z nadwagą niech się nie zalewają pianą i nie krytykują żadna modelka victoria's secret nie jest pasztetem dlaczego zatem wszystkie kafeteryjne piękności tak krytykują? wasze wymiary to zapewne 90-60-90, talia osy, długie nogi i śliczna twarz żałosne jesteście ze swoją babską zazdrością i kompleksami aż tak niedowartościowane i gorsze się czujecie? musicie wmawiać,że ładna zgrabna dziewczyna to szkielet? w takim razie ja was moge uwazac za spasle otluszczone grubaski z wielkimi dooopami, udami jak kolumna zygmunta z cellulitem jak karpaty

Gość kobieto wymagająca
przy wzroście 170 cm *

wg mnie śliczna dziewczyna, taka delikatna, dziewczęca. Wcale nie za chuda, szczuplutka, bardzo ładną talię ma, piersi też ma spore jak na swoją figurę. Nie wiem co od niej chcecie :O

Gość kobieta wymagająca
do kobieto wymagająca Tylko, że teraz ideałem urody jest BMI poniżej prawidłowego lub oscylujący na granicy. Nie popieram otyłości, sama nie mam nawet nadwagi, ale anoreksji też nie popieram. A widzę niebezpieczny trend wśród ogółu społeczeństwa, który każe traktować kobiety z właściwym BMI jak tuczniki.

Gość mniammniammniam
Mniam mniam ! Ciałko megaapetyczne ! Pokaż swoje, zestawimy, ocenimy...:)

Gość kobieta wymagająca
Poza tym, nie o wagę chodzi, tylko o ilość tkanki tłuszczowej. Według BMI kulturyści są otyli, a to nie prawda. Ważą więcej niż powinni przy swoim wzroście, bo mają więcej tkanki mięśniowej. Tak więc wagą nie można się sugerować.

Gość kobieto wymagająca
ale nie pisz że waga 50 kg przy wzroście 170 to 10 kg niedowagi, bo 4 kg różnica 6 kg jest spora anoreksji nie popieram, wychudzeni ludzie, tak kobiety jak i mężczyźni, mi się nie podobają, ale wolałabym ważyć 50 niż mieszcząc się w wadze prawidłowej ważyć 70 albo nawet 65 a giselle ma dla mnie męską twarz, prawie końska i faktycznie wielki nochal, l. casta zresztą też z twarzy mi się nie podoba, ale ciało ma ładne ale każdemu co innego się nie podoba

Gość super wygląda
to jest idealna figura, ale dałabym jej raczej 54, 55 kilo. Na 50 nie wygląda. 50 kilo przy 170 to szkieletor, a ona ma troche ciałka ;p

Gość kobieta wymagająca
super wygląda No przecież podobno wg BMI 50 kg przy wzroście 170 to idealna waga!!! :)

Gość super wygląda
50 kilo przy 170 to może i idealna waga, ale dla kobiet o bardzo wąskich biodrach i małych cyckach. te z szerszymi biodrami i biustem od b-d będą wyglądały przy takiej wadze jak szkieletory

Gość wiooer
toz to szkapa

Super wyglada - ja mam 50 kg i 172 cm i nie wyglądam jak szkieletor, choc jestem szczupła!! Uważam że ta dziewczyna ma super figurę!

Gość blondi753
mni sie podoba. wiele bym dala zeby miec takie ciałko:)

Gość piekna jest