Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA JEJ WIERZE

Czy wy naprawde też uważacie ,że ona ma piekne ciało ?nie wierze!!!

Polecane posty

Gość bambastycznaona
o litości ;/ taka prawda ze jak jakas za chuda to powie ze inna jest za gruba. a jak za gruba to będzie robic wszystkoz zeby innym obrzudzic tą normalnej wagi. kazdemu podoba się co innego . Gadacie ze jakas rubik jest za chuda a co wam do tego? innym sie podoba . O co wgl chodzi? dlaczego to faceci tylk krytykują nas jak jakis towar?

Ma bardzo ładną figurę i nie jest anorektyczna;] znowu kolejny wątek w którym najeżdża się na ładna dziewczynę;]

Gość kobieta wymagająca
jest ok 170 i 50 kg to 10 kilogramów niedowagi!!!!!! To jest niezdrowe! Idealna waga dla kobiety w KAŻDYM WIEKU to wzrost - 110.

Tak naprawdę to każdemu podoba sie coś innego,jeden woli chude,drugi nieco grubsze,blondynki lub brunetki. Czasami pytam meża o urode niektórych medialnych kobiet i absolutnie mój gust nie pokrywa sie z jego :P

Gość JAKO FACET WYPOWIEM SIE
ZOBACZCIE WIEC JAK WYGLADA NA ZDJĘCIACH NIEPOZOWANYCH Z PLAZY : ZOBACZCIE TO WAS PRZEKONA DOPIERO MOZE JAKA SZKAPA Z NIEJ : http://www.egotastic.com/image?path=0901/miranda-kerr-bikini-1-05.jpg&info=Miranda%20Kerr%20Bikini%20Pictures http://www.egotastic.com/image?path=0901/miranda-kerr-bikini-1-09.jpg&info=Miranda%20Kerr%20Bikini%20Pictures

Gość bambastycznaona
no jak? dobrze wygląda.

hyba ktos nie widzial tu prawdziwej anorektyczki:o mnie sie podoba:)

Gość kobieta wymagająca
Jest szczupła, ale na wychudzoną nie wygląda. Taką ma po prostu fizjonomię.

Gość no coz nie wiem skad takie
zapatrzenie w angeline, ta laska nigdy mi sie nie podobala, nie tiwerdze, ze jest brzydka, ale piekna tez nie, a zwlaszcza teraz wyglada jakby byla chora, te okropne zylaste nogi, to naprawde jest odpychajce, i ta wielka glowa (przez to ze schudla), i zero klasy jak dla mnie pamietam jakim wymoczkiem byla wczesniej, a teraz adoptuje dzieci na potege i nagle zrobila sie babka z klasa, zalosne

kobieta wymagajaca Jeżeli kobieta ma "drobne kosci" to 50kg jest idealnie,wiem cos o tym;)

Facet po tych zdjęciach jeszcze bardziej uważam,że jest jak najbardziej ok. Zresztą po co rozkminiamy ten temat każdy ma inny gust co do kobiecego ciała i nigdy wszyscy się nie zgodzą:)

Gość kobieta wymagająca
A co myślicie o Giselle Bundchen?? Ostatnio słyszałam bardzo niepochlebne opinię na temat jej urody. A mnie się podoba.

Gość jhbjgjkgkuk
laska jest normalnej budowy rozumiem, że ktoś woli większe pupy ale przezywanie jej szkieletorem jest już głupotą

Gość kobieta wymagająca
No to co myślicie o Giselle?

Gość kobieta wymagająca
podnoszę

No tak, jak kobieta ma piękne ciało i ABSOLUTNIE powtórzę raz jeszcze ABSOLUTNIE nie jest za chuda tylko w sam raz to znajdą się takie, które poprzez swoją krytykę w cudowny sposób się dowartościowują...

wymagajaca kobieta extra laska:D,figura i uroda pierwsza klasa,bardzo mi się podoba

bardziej mi sie ta pierwsza podoba:) niz ta co Kobita wymagajaca podala

Gość kobieta wymagająca
jest ok Też tak myślę. Ma suuper figurę i piękną twarz. Ale są ludzie którzy uważają, że jest bardzo brzydka i ma okropny wielki nochal. Ja uważam, że nos ma ok. Nie ma ludzi idealnych. Niektóre co krytykują pewnie same nie wyglądają tak jak ona nawet w 1/10. A co myślisz o jej NOSIE???

Gość kobieta wymagająca
Wcale nie uwazam,ze za duży:),m.oglądnął i tez uznał,że jest extra:)

Gość kobieta wymagająca
Ok, przyznam się:) Sama mam taki długi i wydatny nos jak ona. Bardzo podobny. I myślałam, żeby zrobić sobie operację. Chciałam poznać opinię, czy rzeczywiście jest taki zły. Kilka dni siedziałam w sieci i oglądałam zdjęcia pięknych kobiet z dużym nosem i właśnie znalazłam złe komentarze pod jej adresem. :)

Gość kobieta wymagająca
fatbird33 A dlaczego pasztet? Możesz rozwinąć temat?