Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość almond macao

Czy jej zaszkodzi?

Polecane posty

Gość almond macao

Moja córka ma 3 miesiące i 2 tygodnie. Dziś byliśmy w odwiedzinach u babci, która kupiła jej słoiczków i soczków "od 4 miesiąca". Wzieliśmy reklamóweczkę z zamiarem postawienia do szafki i dania dziecku jak skończy te 4 miesiące. Jednak w drodze powrotnej utknęlismy w korku. Mała wypiła całą herbatkę (z kopru włoskiego) i zasnęła. Ale upał niesamowity i po 45 minutach zbudziała się i w krzyk, że pić. A to gucio bo ja nie miałam więcej herbatki tylko mleko (którego nie chciała). Chcąc nie chcąc dałam jej soczku marchwiowo-jabłkowego Bobovity "od 4 miesiąca". Wypiła całą 120 ml i zasnęła zadowolona. Teraz mam stracha, że jej zaszkodzi.

Gość ja nie kupuje
zaszkodzi? :Owiesz co? wez wylacz internet na miesiac, bo ci juz w glowie sie od niego chyba pierdoli:O

ja nie kupuję czemu tak ostro? Pewnie to pierwsze dziecko Autorki to i jest niepewna swoich działań Droga Autorko spokojnie nie zaszkodzi, moje dzieciaki nie takie rzeczy wcinały jak były malusieńkie (choć przy pierwszej córce też panikowałam ;) ) i nic im nie było. Jak sama piszesz zasnęła zadowolona :) Ja to swoje pierwsze dziecko nazywałam w pierwszych miesiącach życia, eksperymentalnym, bo wszystkiego doświadczałam pierwszy raz i też byłam pewna obaw, więc teraz zalecam spokój i działanie metodą prób i błędów ;) Powodzenia :)