Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!

Polecane posty

Gość LaTortura
ok dziękuję :) a czy to coś niespodziewanego to będzie coś pozytywnego czy raczej negatywnego ?

Gość Jadwiga11111
kilka stron wczesniej pytałam o jakich niespodziankach mowa o jakich dziwnych nowych rzeczach przypominam sie 20 05 1975 nie chciłas o tym tu pisac napisz chodz ogólnie:)) Prosze

faktycznie! nie zauważyłam, to jest prawda że moja rodzina jest konserwatywna a ja trochę uciekam w drugą stronę, boję się czegoś, boję się też że może do końca nie mogę mu ufać. Czy powinnam w pełni mu zaufać i cieszyć się związkiem i podjąć to ryzyko? czy faktycznie Nejat może być tym pisanym moim mężem? dziękuję z góry za odpowiedź

Gość pytam sie ja teraz
wrozko a co z praca? kiedy ja znajde?

"mio- mio" widze u Ciebie 3 dzieci ale przy jednym z miasiaca wiosennego sa jakies zawiklane historie! powinnas uwazac na romans zeby nie miec watpliowsci co do ojcostwa! sa u Ciebie czeste wyjazdy i nie moge rozgryźć kart czy to moze byc przeprowadzka!

Gość barbienka
przypominam się kolejny raz :) pawel 12.06.1984, katarzyna 05.08.1986 czy ten zwiazek przetrwa? czy beda w przyszłosci szczesliwi ze soba? bardzo prosze o wrozbe:)

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wrozko,ja tez sie przypominam:) ewa, 12.05.1989 co m nie czeka w zyciu?jak finanse? czy moj obecny partner to ten na cale zycie?maciej 23.12.1982 dziekuje

Gość Kasiulka2345
Dziekuje serdecznie za wrozbe aczkowielk mam kilka pytan i bylabym bardzo wdzieczna za uzyskanie na nie odpowiedzi otoz ile mam czekac az wrescie cos zrozumie.MIeszkalismy razem ale sie wypriwdział bo chciał oddpoczynku i jak m napisał ze po tym moze sie to polepszy,ze potrzebuje czasu..i co mam rozumic porzez ta zazdrosc czyli jest z kims teraz a mnie traktuje jako kolo zapasowe ? inna droge? Dziekuje za odpowiedz ;*;*

"Jadwiga11111" nie powiem Ci konkretnie .. sa i zle i dobre rzeczy! z jednej strony zobaczysz na ile cie w koncu stac a z drugiej strony uzyskasz cieta riposte!

Gość Anastazja ...
Wróżko, czy będę miała dzieci?

Wrózko pytałam się juz wcześniej o swoją sytuację, proszę o opdowiedz. przypominam o sobie:D

"Starlla" zdecydowanie powinnas sie otworzyc na swiat! i smialo stapac do przodu! On wlasnie to doceni! wasz zwiazek przetrwa gdy Ty zmienisz swoje zachowanie! jego rodzina jest calkiem inna niz Twoja! Nie obrazam oczywiscie nikogo (daleka jestem od tego) ale karty mowia ze Twoja rodzina jest o wiele mniej tolerancyjna pod kilkoma wzgledami!

Gość mio- mio
Dziękuję bardzo :) będę się miała na baczności :P nie chce juz Tobie głowy zawracać, ale z tymi finansami to jak? To dla mnie bardzo ważne, dziękuję z góry :)

"Anastazja ..." jesli zaczniesz nowy rozdzial to dopiero za 3 lata jesli zdecydujesz sie wyciagnac reke do mezczyzny o ktorym teraz wlasnie myslisz to znacznie szybciej! tak czy inaczej dzieci beda napewno!

Gość spa
26.07.1953-czy eksmisja lokatorow bedzie pomyslna czy jednak sie ich nie pozbede

"violet..." wszytsko wskazuje na to ze jestescie malzenstwem albo to tak silna wiez! za cztery lata podejmiesz bardzo ciekawa prace poczujesz wtedy ulge i poznasz ciekawa osoba o ktora partnet bedzie zazdrosny! mozecie przezyc maly kryzys ale dziecko bedzie was trzymac! bedzie mialo wtedy 2 lata

Gość barbienka
przypominam się kolejny raz pawel 12.06.1984, katarzyna 05.08.1986 czy ten zwiazek przetrwa? czy beda w przyszłosci szczesliwi ze soba? bardzo prosze o wrozbe

Gość sussi
Wróżko przypominam o sobie czy on mnie kocha??bez wzbudzania w nim zazdrości nie będzie chciał odbudować naszego związku??Prosze odpowiedz mi jeszcze na te pytania,dziękuje

Wróżko to prawda, ja się boję mojej rodziny. Mogą nie tolerować naszego związku, jednak czy on się nie zrazi tym chłodem względem niego i brakiem akceptacji ze strony mojej rodziny? czy faktycznie będziemy mogli razem zamieszkać? czy jak teraz na dniach pojadę do niego, czy ta jego rodzina mnie polubi?

"barbienka" widze podroze oddzielne co odsuwa te osoby od siebie! wile rzeczy bedzie przez wiele lat ukryte poniej spadna jak grom z jasnego nieba! i tylko dobra wola kobiety moze sprawidz ze zwiazek przetrwa! wczesniej bedzie slub!

Gość spa
tez sie niesmialo przypomne:-)

a jeśli chodzi o moje sprawy zawodowe jak to wyglada ? będę kiedyś miała tą wymarzoną firme? 06.03.1983 ? :)

Gość Maagdaaa
Magdalena 14.02.1982 czy coś sie zmieni w moim zyciu w najbliższym czasie? I Jak bedzie wygladała moja przyszłosć zawodowa.

w takim razie prosze jeszcze raz o wróżbe, czy będe miała dziecko jesli tak to kiedy? ja 08.07.83 mąż 05.08.76

baaaaaaaaaaardzo prosze:( mozesz mi tylko powiedziec czy ten koles ktorego mi wywrozylas,ze go niedlugo spotkam, to bedzie cos powazniejszego bede zakochana??czy znowu cos przelotnego??