Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerkaaaaa

Nie mogę dojść ani przy minetce, ani podczas stosunku.....

Polecane posty

Gość cholerkaaaaa

a dochodze jedynie kiedy kieruje strumien wody z prysznica na lechtaczke...orgazm mam wstedy bardzo szybko i jest bardzo silny, podczas minetki nie czuje nic podobnego, jestem na maksa mokra, podnieca mnie to ale nie dojde w ten sposob na pewno :( w czasie stosunku podobnie - jestem podniecona, jest cudownie ale tylko do pewnego punktu, potem wszystko opada i ...koniec:(:(:( czy da sie cos z tym zrobic???

da, trenuje dalej, nic na sile, jak mowia, trening czyni mistrza. Chyba jeszcze mloda jestes?

Gość cholerkaaaaa
mam 24 lata...

przestań sobie dogadzać , będziesz miała taką chętkę , że orgazm podczas stosunku sam przyjdzie :D

Gość cholerkaaaaa
cukierasek, probowalam tej metody ;) mialam taka ochote ze doslownie moglam nie schodzic z mojego faceta...ale orgazmu niet :(

Gość zmiana partnera albo....
podczas minetki nie tylko samo pieszczenie jezykiem lechtaczki, ale przy tym penetracja odbytu palcem w momencie gdy czujesz to w/g ciebie chwile gdy zaraz zaczniesz ''opadac''. wtedy niech chlopach wejdzie delikatnie palcem w ta mniejsza dziurke, a wtedy gwarantuje ci ze odlecisz.

Gość inteligientki inaczej
mysle za siebie

Gość yhymmmmmmmm
Też tak mam i nic nie mogę poradzić na to :/

Gość gtjw
Popsułaś sobie tym prysznicem. Zdarza się. Zacznij samodzielną zabawę paluszkiem. Twój palec bardziej będzie wiedział niż język partnera, gdzie i jak mocno dotknąć lub pogłaskać. Dopiero, gdy Ci się uda z palcem, masz szanse na rezultat z językiem partnera.

Gość cholerkaaaaa
problem w tym ze kiedy sama sie dotykam to po jakims czasie mnie to denerwuje, albo boli albo drazni, reka mnie boli i mam dosc ;)

Gość gtjw
Naśliń palec i uruchom wyobraźnię. Innej rady nie ma. Bodźce, jakich dostarcza prysznic są nie do odtworzenia niczym i zawsze już będzie Ci "słabiej". Po jakimś (bardzo długim czasie) zapomnisz, jak fajnie było z prysznicem. Potem, to już 'z górki". Jak Ci się nie uda inaczej, niż z prysznicem, to masz przechlapane. Czytałam, że tak też sie może zdarzyć.

Gość cholerkaaaaa
teraz wiem ze to najgorsza z mozliwych form :( , ale to jest tak ze z przysznicem jest mega przyjemnie i w dodatku bez zadnego wysyłku, taka przyjemnosc bez przerwy a pieszczoty dłonią - po chwili boli, drazni nie wiem jak to ując inaczej, a mionetka - hmm za slabe doznania :(

Witam . A gdzie to się włóczy ? Lizania na boku się chce? Wracac i pilnowac swych Pań. No ładnie. Oj Przyjaciel. Oj Dop....Ale lubie liz liz. Masz problem dziewczyno. Właściwy facet i problemu brak.Idę do siebie. I wracac biegiem, bo pójdę do tyry.

Gość gośćwdd
Da sie dojsc ja mam tak ze jak chce mi sie sikac i sie bardzo podniecam to dochodze i to niekwestia.dziewczyny tylko chlopak za slabo lize xd