Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość essana

chetnym powroze do 8.30 zglaszac sie- nie pozniej

Polecane posty

Gość essana
Stabilo-jestes madra i zaradna i spostrzegawcza osoba,i to jest twoj plus milosci nie szukaj sam a cie znajdzie,dzieki swojej intuicji sama bedziesz umiala odroznic milosc od przyjazni.Karty mowia abys sie skupila teraz na karierze zawodowej-widze sukcesy:)

Gość konwalia789
Co z miom związkiem ela19.11.1975

Gość essana
julk44-uczysz sie?,studiujesz?a moze prawko;)karty mowia o zdaniu egzaminu,-byc moze z zycia...?,sprawy zawodowe pelne sukcesu;)

Gość essana
assafsfss-jestes bardzo optymistycznie nastawona do zycia co wynikiem jest,dobre zdrowie,pomyslnosc w sprawach finansowych,i milosnych,usmiech nie bedzie znikal z twojej twarzy;)

może to chodzi o te finanse których na sesji nie zaliczyłam ? poprawka-wrzesień :P :D

Gość essana
Śpiący Leniwiec-byl wyraznie okazany zdany egzamin jakis wazny-a co ja jasnowidz?ja tylko czytam z kart

Gość jovanna1980
jesli jeszcze można to ja baaardzo proszę: ehh co mnie jeszcze czeka?? ur.20.06.1980 :)

07.05.1980 czy cos sie w moim śmiesznym życiu zmieni , czy będe miala dzieci kiedykolwiek

Gość Mascotte
06.03.1986 kiedy zajde w ciaze?

Gość essana
urodzona-niestety pojawi sie trzecia osoba ale nie wiem od kogo wyjdzie czy od ciebie czy partnera,romans albo zdrada,raczej za niego nie wyjdziesz...

mozna zadac jeszcze pttanie?? joanna 27.12.1985 czy od wrzesnia bede pracowac w zawodzie? czy powinnam na cos uwazac ?

Jak można jeszcze... 20 luty 1991 Małgorzata.. - Kiedy moge się spodziewać pozytywnej zmiany w życiu osobistym?

Gość essana
amaj8-ustabilizuje sie jednak nie powinnas tego bagatelizowac

Gość anonimowa iza
U mnie jest dopiero 8:20 czy to się wlicza do czasu podanego przez autorkę ? jeśli tak, to będę wdzięczna :) Iza 11.10.1982 co dalej robić z moim życiem ?

Gość Mascotte
06.03.1986 kiedy zajde w ciaze?

Gość essana
konwalia789- w zwiazku wszystko w porzadku,mieszkacie razem?widze przeprowadzke.

Gość essana
taka_se_o-milosci na razie nie widze ale jakis romans,lub sex,z czego byc moze zajdziesz w ciaze...

Gość konwalia789
Tak mieszkamy razem bo jestem mężatką :) Przepraszam niepoprawnie zadałam Ci pytanie, chodziło mi o problemy w małżeństwie. Co do przeprowadzki może związana jest z budową domu ale to dopiero początek tej budowy.

Gość essana
jovanna1980-karty mowia o zwiazkuz młodszym mezczyzna,los sie odmieni na gorsze ale twoja silna wola,witalnosc i samodzielnosc szybko odwroca srawy na lepsze;)

Gość jovanna1980
dzieki ale nie chodzi mi o zwiazek z młodszym (przeszlość już) co tam na horyzoncie ... cos nowego

Gość xdariax
Witam urodziłam sie 11.09.1984r. chciałam sie dowiedziec jak mi sie ułozy zycie zawodowe i osobiste czy wyjde za tego chłopaka z ktorym jestem z góry dziekuje za odpowiedz pozdrawiam

Gość jovanna1980
od niedawna ale przeszłości... co tam w miłości w przyszłości... cos bardziej stałego... a moze powrót starej miłości??

Gość essana
poletka-harmonia,pelne zadowolenie

Gość essana
poletka-cos sie ciekawego wydazy w twoim zyciu czyli cos sie musi skonczyc aby cos nowego sie zaczelo,krotka podroz?

dziękuje bardzo, no mam nadziej e na zmiany bo na razie to sytuacja jest ze tak powiem beznadziejna