Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaahdhdhdhdf

co sądzicie o studiach dziennych ale platnych?

Polecane posty

Gość taaahdhdhdhdf

na ktore nie licza sie wyniki matur

Gość zaciekawionaaaa
a po co płacić za coś co można mieć za darmo ?

Gość taaahdhdhdhdf
nie chodzi o mnie, mam znajoma co poszla do tej samej szkoy co ja tylko ja na zaoczne ona na dzienne ale one sa platne tak jak i zaoczne nie moze studiowac dziennie za darmo bo bardzo slabo zdala mature nie przekroczyla 50% wiec na dzienne panstwowe nie miala szams

Gość taaahdhdhdhdf
a mi sie wydaje ze dzienne gorsze poza tym nie o to pytam naucz sie kurwa czytac!!! wiec skoro i dzienne i zoczne sa platne to w czym roznica

ponoc ludzie po zaocznych studiach sa postrzegani jako lenie i nieuki z racji tego ze maja okrojony material...

Gość i pomyśleć że takie tumany
z ledwo zdaną maturą mogą studiować 😴

Gość taaahdhdhdhdf
lenie i nieuki to kurwa studenci dziennych pojebana szmato,udaja nauke i tylko impry w glowie chlanie i cpanie tuz przed sesja hahahah biedni wasi rodzice ktorzy robia na takich pasozytow

studiowalam dziennie i zaocznie, dzinnie prywatnie ( dosc dobra szkola), zaocznie na panstwowej uczelni (nadal studiuje), ta panstwowa jest jedna z lepszych w polsce to Uniwersytet Śląski, wnioski : na dziennych duzo wiecej materialu, na zaocznych duzo mniej w zwiazku z czym lepsze oceny bo mniej do nauczenia, ale ludzie na dziennych to porażka, duzo osob naprawde mało sie uczy, na panstwowej wszyscy na egzmain przychodza obkuci.