Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arista

SZUKAM KOLEZANKI, KTORA TEZ SIE STARA O DZIDZIE !

Polecane posty

czarna a powiedz mi czy można jakoś sprawdzić czy jesteś np, ty w danej chwili dostępna na g@ ?

Aha, dobra uciekam lulu bo jutro ten pogrzeb i trzeba wcześniej wstać. miłej nocki życzę.

A ja już jedne dzień po terminie wg OM i cisza. :) Ja wybrałam już lampkę granatową gwiazdkę. :D

Gość ojojoj ttt
znam Monię,znam.na nazwisko ma Li..in.połowa znajomych czyta to forum bo o nim wie.jej słodki Sebus ma zbyt długi język i paru osobom sie wygadł,a te paru innym.skarzył sie że ma za mało sexu-więc jak dobrze wiesz znalazł zastepstwo.jeżeli moniukat myslisz ze jestem jego była-to sie mylisz.ale w dobrym kierunku chyba ida twoje mysli.monia pozdr Łukasza.

Moniczko, wiem, ze dziś niezbyt śiąteczny dzień, ale z całego serca wszystkiego najlepszego z okazji imienin :) Udanego dnia DZiewczyny M.

Nie rozumiem tej osoby która pisze do moni i wtrąca swoje trzy groszę... jaki masz cel w tym ? i jak jesteś taka odważna to czemu nie powiesz moni prosto w oczy to co tu piszesz pod różnymi nicami ....beznadzeja!!!! może zazdrościsz moni !! zastanów się nad sobą!!!!

Scherza wejdz na G@, i Arista też, mamy problem ze składką...wypowiedzcie się. Buźka

Osobo pisząca do Moni, mam do Ciebie pytanie. Co Ci dało to, że napisałaś na forum, że znasz Monikę i tak dalej?? Dowartościowałaś się? Bo ja tego nie rozumiem. O tym wszystkim co napisałaś wiemy, nic nowego od Ciebie się nie dowiedzieliśmy, ale te sprawy są już za Moniką, nie ma po co do nich wracać, co Ci to dało? Chciałaś jej zrobić przykrość??? Nie zrobisz, bo skoro wrócili do siebie, znakiem tego, że się kochają. Skoro jesteś taka wygadana, to może prosto w oczy Monice powiesz, a nie na forum i to na dodatek anonimowo.

Osobo pisząca do Moni, mam do Ciebie pytanie. Co Ci dało to, że napisałaś na forum, że znasz Monikę i tak dalej?? Dowartościowałaś się? Bo ja tego nie rozumiem. O tym wszystkim co napisałaś wiemy, nic nowego od Ciebie się nie dowiedzieliśmy, ale te sprawy są już za Moniką, nie ma po co do nich wracać, co Ci to dało? Chciałaś jej zrobić przykrość??? Nie zrobisz, bo skoro wrócili do siebie, znakiem tego, że się kochają. Skoro jesteś taka wygadana, to może prosto w oczy Monice powiesz, a nie na forum i to na dodatek anonimowo.

Hello Doradzcie mi proszę. Dziś się dowiedziałam, że Wojtek dostanie wolne na tą komunię 15-18 maja....z jednej strony sie cieszę, a z drugiej, jak ginu zabroni mi jechać, to zostaję na te dni z małą w domu, a Wojtek jedzie PKS-em. Znalazłam sukienkę na te okoliczność- doradźcie mi jaki kolor powinnam wybrać: http://www.allegro.pl/item1014561467_seksowna_sukienka_ciazowa_super_m_l.html Buziaki

MoniaKat - fioletowa albo chabrowa :) Dziewczyny, czy Wy już zamówiłyście tą lampkę, bo byłam dziś w ikei i różowy kwiatek jest znacznie większy niż granatowa gwiazdka. :D Chyba, że się spóźniała, baba w ciąży to jednak zmienna jest. :) Co do reszty to zapraszam na g@ :)

everlast jeszcze nie kupiłam, to ci kwiatek ma być?

jej pisałam z małym na rękach i nie wyszło mi..... Moniakat ja jestem za kolorem chabrowym dla blondynki w sam raz!

Cisza jak makiem zasial!! Everlast - zgadzam sir z toba jesli chodzi I zmienne zdania ciezarnych! Hiehie! Tak samo przylaczam sie do twojej wypowiedzi na G@.... U nas dzisiaj sliiiczna pogoda. Juz zalicziny spacerek I plac zabaw, wlasnie winamy lunch I mala na drzemke zaraz York a ja bede nogi w gorze trzymac Bo moje baloniki juz sa tak obolale ze glowa mala a to dopiero 12.30 pozatym moje skoircze nocne sa coraz mocniejsze, jak zaczelam tydzien temu z malyk Lucien w bodbrzuszu tak dzisiaj malo nir plakalam, no ale nic nie moge poradzic Bo sa co poltorej godziny, czasem co dwie... I treaja po minucie! Ja chyba jednak bede jedna z tych co to w nocy zacznie rodzic! Co noc to samo ico noc mocniejsze! Takze zobaczymy kiedy mala wyskoczy! Oby do 15go wytrzymala... Sorki ze nie pisze na G@ ale z telefonu niewygodnie mi tam.... Czytam regularnie!!

Monisakat - ja bym poszla za fioletowa sukienusia, ale niebwiem czy tobie do twarzy! Ty wiesz najlepiej czy ten kilor ci bedzie pasowal.... Ogolnie wszystkie Joliet mi sir podobaja, dla siebie bym wziela czarna Bo w tamtyh mi nie do twarzy! Ty bladyneczka jestes to chyba fioletowa najbardziej! Moim zdaniem ;)

Ja już po pogrzebie. zaraz zajrzę na g@ Do osoby która uważa że mnie zna: Odwal się o de mnie, co cię to interasuje gdzie i z kim ja piszę, i co cię interesuje moje życie prywatne, podtrzymuje wypowiedzi dziewczyn, skoro jesteś taka mądra to czemu piszesz pod ukryciem? Napisz kim jesteś, stań zemną prosto w oczy i powiedz mi to co tu wypisujesz,Ja z chęcią cię wysłucham i porozmawiam.Bo takie ukrywanie się to jest dziecinada.Sprawia ci to przyjemność? Bo mi nie,Zlewam na to co piszesz. Głupie małolaty się tak tylko zachowują , a dorosły człowiek mówi co mu leży na sercu.

Gość MonKat
Hmmm, no właśnie chabrowego mam sporo w szafie, co świadczy tylko o tym, że dobrze mi w tym kolorze, jednak kusi mnie ten fiolet. No nic jeszcze sie zastanowię... Everlast, szkoda, ze nie wiedziałam, ze wybierasz sie do IKEI, zaplanowałabym tak dzień, zeby sie móc z Toba zobaczyć :) A z drugiej strony nie boisz sie, ze Ce bóle porodowe dopadna tak daleko od domu??? Buziaki dla Was M.

Moniukat tobie również życzę wszystkiego najlepszego w dniu imienin,i dziękuje za twoje życzenia. :)