Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arista

SZUKAM KOLEZANKI, KTORA TEZ SIE STARA O DZIDZIE !

Polecane posty

Czarnulka, na gardło Tantum Verde, polecam krople EUPHORBIUM i wodę morską do nosa, a oprócz tego wapno, rutinoskorbin i w razie temepratury wysokiej APAP, czyli paracetamol. Jak cos jeszcze mi przyjdzie do głowy to dopiszę... Ja dzis byłam na Vacu step-ie....napiszę jak położę małe spać.....dzis jestem sama....

Dzięki Moniu :* Wiecie co ze mną to tak dziwnie... Czuję, że coś mnie bierze.. Tzn czuję się tak jak zawsze przed przeziębieniem.. Ale nie mam kataru, kaszlu ani bólu gardła. Tzn ból gardła mam, ale lekki rano... Martwi mnie moje rozwolnienie. Dziś załatwiłam się 2 razy i za każdym razem towarzyszył ból brzucha i "jeżdżenie" w jelitach. Boję się, że to jakiś wirus, albo grypa żołądkowa. Zobaczymy jutro. Mam nadzieję, że przejdzie. O te leki pytałam, żeby wiedzieć co mogę brać w razie choroby (odpukać)

Czarnulko, na rozwolnienie zapodaj sobie smectę, na pewno nie zaszkodzi, do tego jakis probiotyk, zapytaj w aptece, zeby naturalne dobre bakterie Cię chroniły przed takimi historiami- ja w poprzednim tygodniu miałąm jelitówkę, a w ciąży też sieto zdaża.

Dziewczynki, Wy się normalnie obijacie.. Ojjj nieładnie.. Zakupiłam dzisiaj rutinoscorbin i tantum lemon, nie było verde. Kuruję się... AAA i miód kupiłam, piję mleko z miodem.

hej widzę że tu każda z Was albo ma już dziecko albo w ciąży jest:) a jakieś staraczki są?:) pozdrawiam

Co tu taka cisza???? Kropka, chętnie Cię przygarniemy do naszego grona. Jeszcze do niedawna byłam zapaloną starczką, więc ten temat nie jest mi obcy :) Jak u Ciebie ze staraniami?? Od kiedy zaczęłaś, napisz coś o sobie.

Hej Laseczki. Zaklęta leży w szpitalu. Wczoraj miała skurcze co 4-5 minut, dzisiaj cisza nic się nie dzieje. rozwarcie na 2 cm. Chciałaby już bardzo urodzić:)

Cześć, Zaklęta trzymaj się !! Ja byłam nieobecna bo od dwóch dni świętujemy 6 rocznice ślubu :) w piątek rodzinnie, w sobotę z przyjaciółmi -wszystko się udało !!

up up !!! Czarna a Zaklęta jak się z Tobą kontaktowała ? wiesz coś jeszcze ? ciekawe jak się trzyma ?? czy już po wszystkim??

Scherza, z Zaklętą telefonicznie teraz. Nic więcej nie wiem, jak coś się będzie działo, to da znać. Tak się umówiłyśmy... A mi zaczyna siara lecieć :D Tzn dzisiaj zauważyłam, ścisnęłam sutka jednego i drugiego i pojawiła się kropelka płynu. Chyba to siara, mam nadzieję, że nic związane z jakąś chorobą.

Hej:) ja się staram już 4 cykle i myślałam że będzie to łatwiejsze... od tego tygodnia zacznę kolejny cykl starań i mam nadzieję ze będzie on ostatnim:)... pozdrawiam:)

Hej:) ja się starałam już 4 cykle i myślałam że to łatwiejsze... w tym tygodniu zacznę kolejny cykl i mam nadzieję że on będzie ostatnim:) pozdrawiam:)

Kropka oby tak było:) Życzę Ci tego:) Ja się starałam 13 miesięcy. Oby u Ciebie udało się teraz. Musisz wierzyć, ze tak będzie. Informuj nas na bieżąco:)

witam was u mnie bez zmian mam jakiej juz male skurcze ale jak same wiecie tak sie dzeje 2 tygodnie przed terminem niemam zabardzo casu do was zagladac i sil bo prawie leze caly czas i prawie nie wstaje bylam dzisjaj u poloznej wszystko je oki dzidzia bezie duza ma juz 34 cm moze wazyc 3kilo 150g okolo jak cos sie zacznie to mam do aristy nr to was powiadomi zakleta tzymaj sie czrna nie martw sie ja tez mialam rozwolnienie w ciazy to normalne pozdrawiam was papap jutro bede mialawuzek a za tydzien mama przylatuje z siostra ale fajnie

PrZwpraszam ze się tyle nie ozdzywalam, ale wpadlam wrytm życia, praca dom gotowanie dziecko sprzątanie itd.... A tez troche chorowalismy ostatnio, wirus zoladkowy nas dopadł zaczęło się o męża potem ja a na koncu niunka.... Ona przeszła t najlepiej bo miala tyko małe rozwolnienie, mąż jak warywo przez dwa dni a ja zygalam jak kotka caluski dzien... U nas wszystko okay... Mała rozwija się dobrze, zabek drugi już idzie, slini się jak .... Nie mam porównania ;) Czarna siara, ja tez tak miałam.... Jak ucisnelam to wyciekalon!!! Znowu mi telefon nawala i w sumie nie widze co ppisze takze sorki za bledy... Oczekujaca.... No to tusz tusz bedą zdjęcia córeczki na nK ... Ostatni mama jakies dziwne dni, takie jakies depresyjne.... Trzeba mi z kimś porozmawiać..... A nie mam z kim, mąż ciagle w pracy, przyjaciółka w wojcki, teściowa..... Nie ma mowy... Siostry męża.... W ostateczności... Ale niw jest tak złe zebym do nich uciekala..... Ucekam pod prysznic i lulu... Ciężki dzien przedemna, z reszta jak każdy inny!!!!

Cześć !! Artc to mała Amelka idzie jak burza z ząbkami :) Oczekująca -trzymaj się już nie wiele zostało !! Kropka witamy !! Czarna ja siare miałam dopiero po urodzeniu wcześniej naciskałam ściskałam i nić ani kropelki nie było... ;) My mieliśmy wczoraj mały wypadek, Dominik spadł z łóżka.. całe szczęscie nic mu się nie stalo ale zrobił na łożku trzy obroty i poleciał, ja wyszłam tylko do WC , ale wczesniej też sobie tam leżał i nie przyszło mi do głowy że może zrobic coś takiego... jej źle się z tym czułam wczoraj.. o to fotka jak Dominis sobie kichnął podczas jedzonka : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/79a3d1e6dd2ce900.html

ArCt witaj:) nareszcie się odezwałaś:) Proszę jaka nasza Amelka est duża ząbki jej wychodzą:) Scherza ale się uśmiałam z tego zdjęcia:) Cudny jest. A o wypadek się nie martw, zdarza się. Zawsze musi być en pierwszy raz. Całuę Was mocno.. AA co do tej siary.. to jak ścisnę to dopiero coś maleńkiego się pojawia.

czarna ładniutka ta pościel , ja nie mam baldachimu ale przypuszczam że jak by była to juz by jej nie było bo Dominik jest na etapie łapania , ciągania co pod ręką więc pewnie jak bym go kładła czy brała z łóżeczka to razem z baldachimem ;)

Dopiero zjadłam śniadanko, ale tak się najadłam że nie mogę się ruszyć.S wczoraj zrobił tzatziki i "pochłonełam " 4 kanapki z wielką ilością sosu na nich. ale jakie pyszne. Net dalej mi szwankuje i chodzi jak by chciał a nie mógł.Kurczę jedna stronę otwiera mi 15 min.

dawno mnie nie było sorka le nie mialam zbytnio czasu bo mały marudny zeby mu ida i jest nie do wytrzymania czarna ja mam wlasnie taji zestaw z tej firmy i jestem bardzo zadowolona, jest sliczny i jak pieknie wygląda na łóżeczku, ja mam łóżeczko obniżone na środkowym poziomie i nie ma opcji zeby mały pociagnął czy coś,posciel prałam juz kilkakrotnie i nic sie z nią nie dzieje, tez długo szukałam ładnego zestawu z baldachimem jak bylam w ciaży ten był prawie najdroższy ale nie żałuje bo jest sliczny

Widzę, że się coś ruszyło na forum:) Agnes dzięki za info. Tak się zastanawiam czy ten baldachim nie będzie mnie denerwował. Zobaczę, mam jeszcze czas. Ale też nie chce dać 300 zł za pościel z której p-owy rzeczy używać nie będę. Zobaczymy co mi się jeszcze ubzdura:)

Zakleta - trzymaj sie kobietko!!! Trzymaj kciukaski za szybki porood!!! Ja tez sie zdziwilam ze mala moja ma juz zebu, jeden juz wastage calcium dobrze, nie razz juz sie ugryzla, a drugi jeszcze pod fziaselkiem..... No ale jak to mowia kazde dziecko jest inne!!! Mam nadzieje ze Nie zacznie chodzic za miesiac czasu, hehehe Scherza dominis napewno ma sie dobrze! Moja mala tez zaczela juz chodzic po calm lozku, juz nie moge jej zostawic.... No ale wiem ze niebraz j sie zdarzysz ze sie poobija... A glows dlatego jest toward zeby soe nie potlukla ;) hehe... Uciekam zmienic pieluche malej, dzisiaj juz 3kupka, Halas taka twardawa no ale musi sie niunk przyzwyczaic Bo juz tak bedzie... Dzisiaj chyba dam jej herbatki koperkowej.... To zawsze troche pomorze.... Ok uciekam Bo zaraz wszyscy padna...