Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko was pytam

co myslcicie o dziewczynie ktora mowi ze boi sie byc sama?

Polecane posty

Gość tylko was pytam

bez faceta?

Mogę jej tylko współczuć. Komiczne wcale nie 80% Bzdury, Ja sie na przykład do pary nie nadaje. I nie będe sie okłamywać ze kiedyś znajde faceta bo go nie znajde. I sie tego nie boje wcale więc chrzanisz Serce

Gość Paniczny_strach
Ja sie panicznie boje byc sama. Czasami ląduje sie w dziwne układy, tylko przez to ze tak bardzo chce kogos miec. Móc sie do niego przytulić, pogadać. Boje sie ze do 30-dziestki nie bede miala swojej rodziny... To pewnie ma jakas nazwe, jak wszystkie inne fobie... jesli 80% kobiet tak ma to poczułam sie lepiej...

Gość może ma oko na innego
" Ja sie panicznie boje byc sama. Czasami ląduje sie w dziwne układy, tylko przez to ze tak bardzo chce kogos miec. Móc sie do niego przytulić, pogadać. Boje sie ze do 30-dziestki nie bede miala swojej rodziny... To pewnie ma jakas nazwe, jak wszystkie inne fobie... jesli 80% kobiet tak ma to poczułam sie lepiej... " Tak to ma swoją nazwe. Po kafeteryjnemu to się nazywa sucza panika.

kobiety nie są stworzone by być same - potrzebują drugiej osoby do spełnienia...:)

chrzanisz revolver, w pojedynke też da sie żyć! jeszcze chrzaniąc dodam , że możesz sobie wszystko "wkręcić" ...:)