Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no zesz do jasnej cholery

JUZ NAWET ZAKUPOW NIE MozNA SPOKOJNIE ZROBIĆ BO

Polecane posty

Gość problemem są takie panie
Po co? bo niektórzy po prostu nie mają się czym więcej pochwalić niż faktem że się hajtnęli i wyprodukowali bejbi. I co tam? Jeszcze o jakimś bąbelkowaniu było. Całość osiągnięć życiowych.

Równie żenujące jak umieszczanie zjdęć dziecka w internecie. Chyba na uciechę jakiemuś pedofilowi. O to wam chodzi? Ło Boże, tylko nie podejmujcie tego tematu. Ileż można.

ja przynajmniej nie usuwam zdjeć, ktore zamieściła dużo dużo wcześniej bo "a nóż widelec" Ktoś mnie rozpozna :P Mam stały nick, nie pisze co chwile z innego pomarańczowego. No przyczep się jeszcze do czegoś.:P Wyżyj sie :P lubie czytać jak takim babom jak ty cisnienie rośnie do 1000 :P

Inną kwestią są mamuśki zakochane bez pamięci w swoich pociechach. Cokolwiek one zrobią jest super:/ I przykro mi ale pani JA 25 to ich przedstawicielka. Ma jeszcze względnie małe dziecko a wygłasza takie teorie że głowa mała;/ Przeczytaj wszystkie moje posty, a dopiero potem do mnie/o mnie pisz.

Gość pytanie ....
wrozko chrzestna jeśli to było do mnie to ja nawet na Twoje zdjęcia nie zajrzałam, to była uwaga ogólna, bo ja po prostu nie rozumiem po co ludzie zamieszczają takie zdjęcia na internecie. Nie mówię, że to źle czy dobrze, ja tak nie robie i tyle, nie zamierzam nikomu narzucać swojego życia

Po co? bo niektórzy po prostu nie mają się czym więcej pochwalić niż faktem że się hajtnęli i wyprodukowali bejbi. I co tam? Jeszcze o jakimś bąbelkowaniu było. Całość osiągnięć życiowych. Dla jednego ważna kariera, dla drugiego samochód, a dla trzeciego dziecko. Choć jak dla mnie to ostatnie jest największym osiągnięciem (i ze względu na łatwość zrobienia ;) ).

no to czym ty masz się pochwalić? Dalej, pochwal się swoim jakże interesujacym życiem :P [siedzę w necie, przyczepiam się do wszystkiego, non stop próbuję zwrócic na siebie uwagę, insynuuje prowokacje żeby tylko znaleźć sobie jakies twórcze zajęcie wdając sie w bezsensowne dyskusje z ludźmi, którym nawet nie dorastam do pięt :P]

no to skad wiesz jakie zdjecia są pod linkiem fotosika, ktory mam w stopce, skoro nawet tam nie zajrzałaś? Oh, na serio bardzo rozgarnięta jesteś. :P

Gość ubolewam nad kultura
no właśnie czytałam:P a ja uwielbiam jak osoby zamieszane w spór piszą jak się dobrze bawią a w rzeczywistości...:P Ale mniejsza o to. Ja 25 zobaczymy za parę lat co powiesz:-D

nie zamierzam nikomu narzucać swojego życia Ale My nikomu nie narzucamy :o Czy ja mam w stopce gotowe, widoczne zdjęcia, których nie da się nie zobaczyć? Nie! Są linku, w które kto chce może wejść, a jak nie chce to nie. Czy ja wysyłam na siłę, na chybił trafił wybierając mail, swoje zdjęcia? Nie! To by było narzucanie.

Gość ależ wszystkie szczekacie
elektrowstrząsy by się tu wszystkim przydały :D

ja.25 :P heh dla mnie to fajna zabawa :P patrzc jak baba produkuje sie nad tym co odpisać za każdym postem i do czego nowego tu się przyczepic, jakim słownictwem , ktorego nawet z reszta znaczenia nie zna może zabłysnąć :P

a ja uwielbiam jak osoby zamieszane w spór piszą jak się dobrze bawią a w rzeczywistości... Ale mniejsza o to. Jeśli miałaś na myśli to, że piszę, że się dobrze bawię, a w rzeczywistości szlak mnie trafia to wywróżyłaś sobie to tak samo kiepsko, jak mnie jako przedstawicielkę idealnych matek (apropo, swego czasu byłam tutaj zapisana do topiku matek nieidealnych ;) ).

ja.25 heh dla mnie to fajna zabawa patrzc jak baba produkuje sie nad tym co odpisać za każdym postem i do czego nowego tu się przyczepic, jakim słownictwem , ktorego nawet z reszta znaczenia nie zna może zabłysnąć samo sedno :P Ale coś ucichła :(

Gość pytanie ....
ja.25. napisałam o sobie, jeśli ktoś chce zamieszczać swoje zdjęcia to to robi przecież, a ja jeśli nie chcę oglądać to nie wchodzę na cudze stronki i zdjęcia. proste. choć uważam to za przesade, nie przeszkadza mi że ludzie to robią, to przecież nie moja sprawa

i jak tu sie nie dziwić, ze taki kryzys pracy, skoro nie ma ludzi kompetentnych, bo przecież nikt nie chce przyjmowac takich głąbów jakie tu się wypowiadają pod pomarańczowym [szczególnie jeden:P] Oczywiscie! Nie obrażając wszystkich pomarańczek :P

ucichlo bo nie dociera do niektórych:P tak wróżko, jestem sfrustrowana bo siedze na temacie na kafe i sie kłócę... a Ty co robisz?;):):)

Gość prawiemamuśka
problemem są takie panie: dużo negatywnych emocji u Ciebie wyczuwam. Zrób coś dla siebie..relaksująca kąpiel, dobra herbata, może jakaś książka. Obrażanie ludzi na kafe chyba na dłuższą metę nie działa. Ubolewam nad kulturą: ogólnie mądrze piszesz, ale nie rozumiem Twojego stosunku do ja 25. Czytam jej wpisy i zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi.

Gość pytanie ....
wrozko chrzestna nie myl mnie z problemem są panie, to nie ja w dwóch odsłonach. i nie wiem jakie masz zdjęcia w stopce, i nie zamierzam sprawdzać, zapewne przypadkiem trafiłam w 10tkę ze ślubem, ale napisałam też o wakacjach a to ci jakoś umknęło

wróżko, ty 20letnia wykształcona osobo odnosząca same sukcesy zawodowe:) ależ Ci zazdroszczę:)

prawiemamuśka wkurzają mnie nie-matki lub matki maluchów które o wychowaniu wiedzą wszystko i pieją nad cudownością swoich pociech, choć jeszcze WSZYSTKO przed nimi:P

wróżko: pytanie.... i problemem są takie panie to chyba nie jedna osoba. A nawet jeśli to wypowiadają się inaczej, więc czepiłaś się nie tej co trzeba hihi ;) Właśnie o co chodzi tej "ubolewam nad kulturą"? Cio chcieś ode mnie? ;)

powiedzcie mi czemu nie potraficie rozmawiać merytorycznie dziewczyny? Czemu nie potraficie bez ironi i obrazania i przypominania jak to się dobrze bawicie? Ja miałam coś do przekazania, powiedziałam co chciałam powiedzieć:) nie mam potrzeby wylewania swoich żali i frustracji:D

zycze wszystkinm tym krzykliwym baaaaaaaardzo grzecznych dzieci, i duuuzo szczescia i uciechy z siedzenia w domu i w parku dzien w dzien przez lata... oby wam sie nigdy nie zdarzylo wyjsc z dzieckiem do sklepu, aby wam Bozia nerow oszczedzila i nienawisc na milosc zamienila :) milego wieczoru panie idealne!