Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Grubasek_

27.07.09 r- Odchudzanie i metamorfoza .

Polecane posty

Witam ponownie. U mnie ciężkie początki odchudzania. Nie mogę bez słodyczy. Skręca mnie. Masakra, ale dam radę tak jak dałam wcześniej. I dowiedziałam się, że 12.09 zaproszona jestem na wesele! Muszę się pozbyć 5 kg! Taki mam cel :)

Gość pulchna aż za bardzo
witam właśnie zaczełam od dzis walkę z nadwagą a to jedyne miejsce gdzie mogę się wyżalic mam 20lat 162 cm wzrostu i wagę 82 kg mam biust o rozmiarze 95 E i fiugure gruszki potrzebuje wsparcia a od jutra zaczynam się odchudzac moi bliscy naśmiewją sie tylko ze mnie na jutro w planie mam ś:pieczywo ciemne z pomidorem (2kanapki) o:ryż z marchwią k: kanapka z serem między czasi jabłko i woda + godz na rowerze , godz na skakance ,60 brzuszków , 130 przysiadów , 30 min ćwiczeni areobikowych myśle że początek nie zły już 2miesiące temu byłam na 4tyg odchudzaniu coś podobnego i schudłam 7kg mój cel Ito 75kg cel II 70kg cel III 65kg cel IV 60kg tyle by mi starczyło ale jak się udało by to jeszcze do 55kg mam nadzieje że znajde wsparcie powieccie mi co może wspomóc moje odchudzanie jakieś środki tabletki

u mnie dobrze ;) dwa talerze zupy ogórkowej i to wszystko . a i 5 gum jabłkowych orbit :PP i woda 500 ml . ładnie mi poszło :) hmm . ja by sie nie obzerac , staram sie nie nosic przy sobie pieniendzy jak ide na spacer by nie kupic nic slodkiego w sklepie . jak ktos je cos slodkiego , to ide do toalety i patrze w lustro , widze jaka jesem gruba i stwierdzam ze mi to nie potrzebne . to jest chyba najlepsze ;) . heh :PP . nie wiem co tu jeszcze napisac o tym ;) teraz ogladam film . gralam dzis w badbingtona z pol godziny :) i 2 h spacerów - jakieś 3km :) hehe ;* . od jutra sie ostro trzymamy :) powodzenia ;** .

pulchna aż za bardzo - witaj ;) jasne ze wesprzemy ;** . miło mieć Cię w naszym gronie , tylko zebys nam nie uciekła ;) ! ;** heh , gratuluje zrzuconych 7 kg ;) już wstecz , to duzo i widac ze jak chcesz to potrafisz.. ze mnie nasmiewa sie moj mlodszy brat lub rowiesnicy to nie jest mile . ;(

witaj pulchna az za bardzo... milo Cie widziec w naszym malym gronie:) 3mam za Ciebie kciuki i za siebie zreszta tez bo ostatnio ciezkie czasy nastaly:P no ale jutro sie nie dam.... Grubasek z tym lustrem to zabawny ale skuteczny pomysl... kiedys uslyszalam cos takiego ze: jakby ktos zmusil Cie do jedzenia nago przed lustrem to pewnie nie przelknelabys ani kesa.... smutne ale jakze prawdziwe:P 🌼 milych snow i do zobaczpnka rano

czesc kochane :) i witam serdecznie nowa kolezanke :) grubasek widze,ze ladnie Ci poszlo :) gratuluje bo kazdy dzien to duzy sukces :) pulchna ~~~> najwazniejsze,ze juz cos zaczelas robic ze zbednymi kilogramami :) bedzie coraz lepiej :) agatka faktycznie ciezkie czasy :P dobrze powiedziane :P ale damy rade przeciez :P jedzenie nie moze nami rzadzic :P:)

własnie to my rzadzimy jedzeniem ! :D:D witajcie ;) mimo ze poszlam spać wczoraj koło 1 , to już wstałam.. nie rozumiem , zastanawiam się nad tym czemu tak krótko śpie ;P . pulchna aż za bardzo - a co do tych tabletek , to ja np. biorę błonnik z ananasem , lub raz na jakiś czas term line 2 . lub wypije herbatke wspomagajacą , nie jem właściwie żadnych takich specjałow dzień w dzień , bo mam jeszcze wątrobe która musi sie zregenerować . :PP agatka24- dobrze powiedziane ! ale od dziś to bierzmy się do pracy ;) taka ładna pogoda , to i my takie ładne będziemy ^ trzeba sie juz wziasc za siebie , a nie kopać dołek ;) ! dziś już ma pięknie waga lecieć w dół :P ech.. mi coraz mniej czasu zostało :) tak mam zamiar sie poopalac caly dzien chyba ! bo mam to wesele i jasna sukienke to by to slicznie wyglądało ;) . onaaaaaaaaa - dziękuje bardzo :* hehe ;) . i oby Tobie się udało !:) :*

hej:) ja dzis zregerenowana do diety:D ale wczoraj mi dobrze poszło :) wiec dzis tez dobrze pójdzie;) a we wtorek na wakacje:) wiec troche moze byc gorzej:( ale potem do szkoły, wiec bedzie lepiej:D ide na sniadanko bo jak zawsze o 10;) a za mną już 0.5litra wody, i 2x herbatki zielone;) a na sniadanko serek wiejski;) i mysle dzis nad małym laysami na drugie sniadanie;) a obiad warzywka, podwieczorek jogobella, a kolacja:D? hmm , zastanowie sie;) do potem kochane:*

hehe , a więc ja dzisiaj spalilam 100 kcal , na rowerku ;P i juz mnie nogi bolą ;) i sobie daje narazie spokoj , o 11 pojde poogladac cos na tv , a o 12 pojde sie opalać ;) potem koło 14 do lekarza.. na kontrole . i potem znow sie bede opalała :) wzielam prysznic własnie i umyłam włosy i własnie ide nałożyc maseczke regenującą .

witam wszystkie ranne ptaszki:P ja jak zwykle wstaje ostatnia... dzieki dziewczyny za wsparcie i motywacje do walki.. dzisiaj mam sile oprzec sie kazdej czekoladzie.... naprawde bez was nie dalabym rady:D i to prawda ze to my rzadzimy jedzeniem a nie jedzenie nami:) zaraz napije sie zielonej herbatki, pozniej zjem na sniadanie 2 wasy z pomidorem, ewentualnie do tego jakies jablko..... a co pozniej to wyjdzie w praniu:P no to do uslyszenia pozniej:)

mi jak narazie idzie swietnie:) juz po obiadku salatka warzywna z piersia z kurczaka.... sila do walki powrocila:D

ja zjadłam szklanke zupki ogórkowej - 200 ml .. 350 kcal . galaretkę - 100 kcal . 3 łyżeczki płatków zbożowych - 50 kcal . hmm , i minus 100 kcal .. i mam zamiar o 18 zjeść kanapki jakieś , bo juz mam ochote na cos dojedzenia , ale teraz to ja nie wiem .. boje sie , ze jak je zjem cos bedzie nie tak . :PP ale zobaczymy , zobaczymy , i mam zamiar isc na spacer i pograc dzis w siatkowke :P ;) !

Hej! jeśli można to ja też bym się dołączyła, jestem już po kilku doświadczeniach z kaffe. Kiedyś mialam bardzo fajne dziewczyny, ale jakoś sie posypało. Bardzo mi pomogly. Teraz nadal chce walczyć z wagą i wiem że kaffe mi w tym pomaga.

Arminkaa - witaj :) ja mam bardzo fajne panie ;)) . i ich wsparcie jest dla mnie bardzo ważne :) przyłącz się i wspierajmy się nawzajem , dziewczyny pewnie też się ucieszą ;) jakaś specjalna dieta ? czy mż + ruch ?:)

ja sie odchudzam od dobrych kilku lat i dokładnie rok temu wżyłam strasznie duzo 74 kg. Wtedy zastosowałam diete kopenhaską, potem różnie od głodówek po ruch itp. bardzo różnie teraz MŻ i ruch :):):)

Gość _Grubasek_t
to tak jak większość nas:) heh :) ja idę na spacerek ;* do wieczorka :*

no witamy witamy :) ja dzisiaj nie mam sie czym chwalic ale trzymam kciuki za was i jestem z was dumna :):):):)

całodniowy jadłospis : 3 łyzki płatków zbożowych 200 ml zupy ogórkowej 2 suche kromki wasa gryz jabłka 2 kromki wasa z serkiem wiejskim (2 lyzeczki na kromke) i 3 plastrami ogórka (na kromke) 500 ml wody , iteraz idę wypić herbatke na spalanie i mam zamiar mame wyciągnąć dziś do gry w siatke , wkońcu ją też czeka to wesele ;P hehe :):) trzymajcie się moje panie :*** .

Zawaliłam dziś. Byłam kilka godzin na zakupach (szukałam sukienki na wesele) i po powrocie byłam tak głodna, że pochłonęłam 4 parówki. Wstyd. Muszę się trzymać.

Ja tez mialam dzisiaj okropny dzień :(:(:( cały byl oki ale na koleacje nie wytrzymałam i zjadlam kanapki i parówkę z grilla i jeszcze batona :(:(:( ale od jutra nie dam sie!!!!!!!!!

witam serdecznie nowa kolezanke w naszym przeuroczym gronie:D ja sie musze dzisiaj pochwalic zmiescilam sie w 1000 kcal czyli jest dobrze.. a jutro bedzie jeszcze lepiej... Arminkaa jestesmy tego samego wzrostu:) 3majcie sie dziewczyny jak to sie mowi raz pod wozem raz na wozie, raz lepiej raz gorzej... milych snow

dzien dobry :) ja wlasnie pije kawke i mysle co tu dzisiaj zrobic :) widze,ze wczoraj wiekszosc z nas miala male zalamanie,ale coz.. nie damy sie :) bedziemy walczyc dalej :)

witajcie :0 no większość wylądowała jednak pod wozem.. ok ! ale dziś wsiadamy na wóz ;p przecież to my rządzimy jedzeniem ! zapomniałyście ?! no ja dziś skocze do solarium , bo jestem strasznie nierowno opalona , i chce to troszek wyrównać przed weselem ;) dziś przymiarka sukienki , bo dałam do skrocenia ;PP ;) ii dziś też mało zjem !:) a i wczoraj przeszłam 3 km . nie grałam w siatkówkę ;) .

"ja jestem z siebie dumna (dzisiejszy jadłospis ) : jajko + herbatka 60 kcal. jogurt naturalny + kilka plasterków pomidorka 200 kcal . 4 kanapki wasa z plastrami pomidora ... (zamiast czegoś innego) 200 kcal." ze starego topiku ,tam gdzie poznałam oną. :D heh :) dziś tak zjem ;)

witam was kochane!!! nowy dzien odchudzanka czas zaczac:) ciggie nie przejmuj sie, dasz rade to wszystko zrzucic wierze w Ciebie, i w nas wszystkie, damy rade! a ja jak zwykle dopiero wygrzebalam sie z wyrka, zaraz wypije kawke, zjem cos i lece do pracy, pozniej sie odezwe i zdam relacje z dnia:P zycze powodzenia:D