Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Grubasek_

27.07.09 r- Odchudzanie i metamorfoza .

Polecane posty

Mam 164 cm wzrostu. Dziś ładnie się trzymałam, nie objadałam się i już po kolacji jestem. A wy jak tam?

ja zjebalam. caly dzien ok a kolo 17 zjadlam pol zapiekanki i batonik.! zle sie czuje strasznie z tym... jestem jeszcze bardziej zla..' dodatkowo zlapaly mnie kanary wrrrrrrrrr a podjechalam tylko jeden przystanek......... wrrrrrrrrrrr naszczescie nie spisali, tyle dobrze,ze jeszcze z nimi sobie umiem radzic.. bo nic poza tym mi nie wychodzi, nic nie potrafie... milego wieczoru kochane.

onaaaaaaaaa - trzymaj mi się ! :) będzie dobrze :* ! agatka ma racje !:) Agatka24- ok ! to jutro :) ja już kupiłam 6 średnich jabłek ;P najwyzej pójde szybciej spać ,ale mam już taką ochote na nie , jak na nie patrze :P dawno ich wogóle nie jadałam .:| a zrodzinką to dobrze , tyle że wyszliśmy wszyscy do magdolanda to zjadlam pol sałatki ( jakieś 30 kcal . ) Albo i mniej , ale nie wiem . gdybym to robila w domu to by tyle mialo , ale jak to tam jest to nie wiem :D:D na ciasto sie nie skusilam , a bylo drozdzowe - moje ulubione ,wzielam wode i poszlam do innego pokoju:) i ogolądałam tv . wypiłam 2 herbaty z sokiem malinowym , i w tym magdonaldzie 2 kurczaczki bez sosu , i tą sałakte bez sosu i wypiłam 1 l wody :) nic wiecej nie zjadłam :P i nie zjem juz , tylko herbate sobie zrobie zaraz :) zoe_222 - to jesteś o 1 cm odemnie niższa :) mi się trzyma dobrze ;) hehe , a ile kcal jadasz dziennie ? onaaaaaaaaa - ej weź ! uśmiech :) to nie koniec świata , od jutro już sie poprawiasz i tyle :) tak jak i ja i ty , każdy ma załamania ,ale nie można się poddawać !:) uwierz w siebie , bo wiara w siebie czyni cuda . :) hehe . ! Kiedys kolega mi powiedzial ` ci wszyscy wielcu ludzie ciagle powtarzaja , do tego wszystkiego byla mi potrzebna tylko wiara w siebie ! i jak widac , dobrnołem do celu ` :) wiec sie uśmiechnij , jutro będzie lepiej! jak ci tak bardzo z tym źle to mozesz poćwiczyć !:) :*:*:* moje panie , trzymajcie sie !:) ja idę na tv , odezwę się wieczorkiem !:)

fakt,ze tyle zjadlam mnie tak nie dobija jak reszta, cala moja sytuacja zyciowa to tylko troche sie przyczynia do pogorszenia mojego samopoczucia.... na cwiczenia nie mam sily ani ochoty... :( ale obiecuje BEDE SIE TRZYMAC JAKOS. buziaki kochane :*

onaaaaaaaaa - wszystko będzie dobrze :* uśmiechaj się ;) w każdej sytuacji trzeb znaleźć jakieś plusy!:) ;** hehe . mi też sie nie chce ćwiczyć ;D !

mam taką ochote na tej jabłka , że masakra ;P i nie mogę się doczekać dnia jak zjem jogurt naturalny :) a moge zjeść dwa małe ?:P czy duży podzielić na kilka części ? bo całego nie wepchnę w siebie za jednym razem :P

moge sie przyłączyc;)? wprawdzie do mojego celu zostało 4.5kg, niby niewiele, ale to z tych ostatnich :) wiec mysle ze jeszcze minimum miesiąc;) jaką macie diete? ja jem ok. 600-700kalorii, wiem, wiem to niezdrowe, łatwo o jojo itd., ale jestem na niej od dwóch miesięcy i jakos żyje;) a narazie waga spada, wiec nie bede sie przejmowac:), pozdrawiam!

witaj :D jasne :P ja jeszcze nie zdrowiej , raz jem mało , araz wcale :P tak że spoko , moze chcesz znami jutro zacząć diete ?:P (tam na 5 str.pisze:P agatka podała !:) zapraszamy :D hehe ;)

przepraszam dziewczyny ze wczesniej nie pisalam no ale jak zwykle dopiero dotargalam sie z pracy...ja dzisiaj troche pofolgowalam z jedzeniem :( ehhhh..... Grubasek no to jablka od jutra....a jesli chodzi o ten jogurt to oczywiscie mozna go sobie rozlozyc na caly dzien, to nawet lepiej jesc malymi pocjami niz zjesc caly na raz:) hihi ja tez sie nie moge doczekac jablek pewnie po czwartym bede miala dosc:P ciggie witaj:) masz tylko samo wzrostu co ja ahh male jest piekne:P dobra dziewczynki milych snow ja lece spac bo jutro bede umierac

cele tez takie same i waga początkowa taka sama;) a ile teraz wazysz bo w stopce sie nie dopatrzyłam;) a ja niestety jutro mam impreze rodzinną i troche podjem ale od poniedziałku znów dieta , bo chce miec jak najszybciej 4 z przodu a juz mało pozostało (4kg), więc jest dobrze! a co do tej diety to nie skorzystam nie cierpnie jabłek :[, a poza tym wole tą moją;)

czesc dziewczynki. :) ciggie witaj u nas :D ja wlasnie jade zaraz do rodzinki na weekend wiec trzymac mi sie tutuaj a u mnie zobaczymy jak bedzie, pewnie tak jak to bywa u rodzinki :( buziaki :*

witajcie :) ja właśnie wstałam i jem pierwsze jabłko , ugryzłam z 4 , 5 razy i już jestem najedzona , ale dobra . mam jeszcze pomysł , żeby na kolacje utrzeć sobie jabłko , a na obiad zjesc w postaci kostek ; taki bajer :P ale bez cukru , to mi się raczej nie znudzi ;) ! agata24 - jak jabłka?:P ciggie - hehe , ja odmawiałam :P i starałam się nie jeść jak byłam w odwiedziny :) . 4 kg , to bardzo mało . :) gratuluje ! onaaaaaaaaa - miłego wyjazdu i trzymaj się tam też :) i nie zjedz za dużo :)! :* buziak :* . :) ja mam w planach opalanie dzisiaj tak od 12-15 ; najmniej zdrowa pora ;D ale ja tak lubie ;)

czesc diewczeta:P ja dopiero se wygrzebalam z lozka i pije kawke, po kawce jabluszko, z tym utartym jablkiem to bardzo dobry pomysl, zawze to jakas odmiana:P ja uwielbiam jablka wiec dla mnie taki dzien to sama przyjemnosc:D ciggie- obecnie mam 59 kg wiec duzo za duzo, moim marzeniem jest sschudnac do 48 kg, no ale dam rade... kiedys wazylam 70 to sobie wyobraz, przy naszym wzroscie 70 kg to juz nie przelewki:P w chwili obecnej popijam kawke i spogladam na stol a tam ciasto, tak ladnie sie do mnie usmiecha:P no ale sie nie dam:) bede silna:) zaraz lece do pracy wiec napisze dopiero wieczorkiem jak mi poszlo... udanego dnia

moj cel to tez 48;) dasz rade, mowie Ci ;) mi waga stała ok. miesiąca, nic nie ruszyła, ale powoli, powoli i teraz jest 52:) dzisiaj jakos zle sie czuje, nic nie dam rady jesc, ale tak zawsze jest jak sie czyms denerwuje , teraz tez, ale jutro bedzie po wszystkim;) eeeeh ..

Gość Załamana sobą.
Dziewczyny! pomóżcie mi opracować jakąś diete na cały tydzień ... na początek może nie aż taką straszną bo ja nie mam nic silnej woli. ważę 67 kg/ 160 cm wzrostu. co mam zrobić żeby w szybkim czasie zżucić to 7 kilo ?

jeju , jestem po 3 dniach osłabiona strasznie , i poszłam do apteki i kupiłam sobie witaminy wzmacniające dla odchudzających , pani w aptece poleciła ;) zjadłam jedno jabłko . wypiłam kubek herbaty ze slodzikiem teraz pije szklanke tych witamin i jem jabłko starte ;) już kończe prawie , ale dorzuciłam sobie 2 łyzeczki płatkow , bo masakra :D:D jeju , obym wytrwała . witaj . ile masz wzrostu , wagi ? ;) i w jakim czasie ?:P

Agatka24 - ja Cię bardzo przepraszam ,ale nie mogę być na tej diecie.. bylam dziś u lekarza ;/ zemdlałam . mam strasznie osłabiony organizm , podwyższona bilubiryne ,czyli coś nie tak z wątroba . lekarz powiedział , że mogę się odchudzać , ale jeść wszystkiego po trochu i tak z robię . bo na tym ze chce ładnie wyglądać , nie chce stracić zdrowia . z 3 kg mi i tak juz poleciały , to tak chociaż 2 -3 jeszcze przez tydzień . oczywiscie bede ograniczac do 800 kcal , ale jeść różnorodnie :) agatka- jeszcze raz wybacz. a i zjadłam dzis 4 jabłka . 2 szklanki soku bananowego i pół kanapki chleba białego z pasztetem i pomidorem - bo mama kazała mi chociaż tyle zjeść . kurdę :( załamałam się :( a chciałam tak ładnie wyglądać..

Gość ciggggie
ja tez dzis sie słabo czułam, ale juz ok;) u mnie wszystko dobrze, dzis tylko serek wiejski bo nie dałam rady więcej .. jutro bede dopiero póznym wieczorem? czemu zemdlałas?jaką miałas diete;O? nie bylam tu wczesniej to dokładnie nie wiem(:

to już nie chodzi o diete , ja tak mam od dawna , bo kiedyś byłam chora na anoreksje bulimijna , czy coś takiego . :> i mi tak zostało , potem strasznie przytyłam ;/ i wg ,dlatego teraz się odchudzam , i od tamtego czasu przez glodowanie sie mam coś z wątrobą i czasem mi nie trawi wtedy jestem osłabiona , moge jesc tylko zimne papki ,albo kanapki i warzywa , jak najmniej owocow i tak dalej i dużo soków . ;> heh :P mam takie żółte oczy jak zooombi .. ale i tak bedę się odchudzać ;)

Grubasku nie przejmuj sie:D zdrowie na pierwszym miejscu, ja wlasnie przyszlam z pracy mialam Ci napisac ze ja tez sie poddaje, dzisiaj mialam naprawde zapiernicz w pracy i czulam sie strasznie slaba, no i uznalam ze bezpieczniej bedzie jak zjem coc co sie nie nazywa jablkiem... a jesli chodzi o wesele siostry to moge sie zalozyc ze tak bedziesz wygladac slicznie:) no a odchudzac sie po weselu tez mozna:) ciggie a jaka Ty stosujesz diete mz?? bo ja jakos nie mam pomyslu, myslicie ze jak bede ograniczac kcal i cwiczyc to mi sie uda?? mam strasznie rozwalony metabolizm i naprawde nie jest mi latwo schudnac, kazdy stracony kg jest naprawde duzym dla mnie sukcesem.. a macie jakies sposoby na podkrecenie metabolizmu?? bo mi kg nie chcca spadac:(

ja jutro sie waze;) zobaczymy czy cos ruszyło:) moja dieta to góra 700kcal, wiem , wiem niezdrowe, ale ja juz sie przyzywczaiłam i jest mi dobrze;) czasem mam zawroty glowy albo cos, ale ogólnie juz jest dobrze, motywują mnie juz tylko te 4kg;)

ciggie zazdroszcze!! przede mna jeszcze duzo duzo wiecej no ale nie ma co sie uzalac tylko brac sie do roboty:) a bierzesz do tego jakies witaminy?? 700 kcal to dla mnie zaden problem ale boje sie o organizm, nie wypadaja Ci wlosy?? ja mam taki problem ze jak tylko troche mi slabo to od razu cieknie mi farba z nosa, chyba mam za malo zelaza:(

agata24 - heh :) no właśnie , taka dieta to na inny okres.. ja mam pomysł . mż , i ruch to jest najbezpieczniejsze , dużo białka , a żeby podkręcić metabolizm to trzeba jeść 5 posiłków na dzień o wielkosci szklanki , tak powiedział mi lekarz ;P . wtedy oragnizm praktycznie caly czas pracuje nad tym jedzeniem.. ^^ mam nadzieje , że będę ślicznie wyglądać.. ech , kurde;) nie chce ciagle myslec o tym `wciagnij brzuch bo ludzie patrza ` wole raczej ` usmiechnij sie bo ludzie patrza ` ;) dlatego musze porobic troche brzuszkow, najgorsze są boczki ;/ no i ja dodam dużo białka i musi być dobrze :) jutro zjem płatki na sniadanie , albo jajecznice .. ;D! ciggie - obyś wytrwała ;)! ta 4 cie bardzo motywuje i dobrze !:)

ja tak miałam , jedz sałate ;P mi też tak leciało ;/ to jest masakra . yh.. ja też chce jutro się zważyć by wiedzieć na czym stoje !

ja idę spać.. bo jestem już tak padnienta ze masakra. a jutro zjem płatki owsiane albo jakies takie , no ;D bo poprostu musze juz ;] !

Grubasek- masz racje trzeba zadbac o to zeby organizmowi nic nie brakowalo, ja postaram sie poprostu ograniczyc kcal i cwiczyc... mam nadzieje ze to cos da i kilogramy zaczna spadac:) dobranoc wszystkim