Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Grubasek_

27.07.09 r- Odchudzanie i metamorfoza .

Polecane posty

hej! Ja również dołanczam się do życzeń ;* Dzisiaj było nawet nawet, po wczorajszym dole mam postanowienie bo mój egzmni zbliża się dużymi krokami. Dziaiaj troche biegałam.

u mnie dzisiaj nie najgorzej... grubasku mam nadzieje ze masz racje ze to jakis tam zastuj, eh nadzieja matka glupich, ale kazda matka kocha swoje dzieci:P jutrzejszego dnia nie wliczam do diety, bo mam impreze, no a alkohol zawiera duuuuuuzo kcal... od niedzieli biore sie za siebie:D

heh ;) ja jutro ide sie zapisac na silownie - wykupic karnet i od nastepnej soboty juz w ruch . to samo z tancem brzucha ;) hehee , dobranoc :* !

Ja też mam dziś doła :( przez ostatnie stresy znów mi się przytyło w boczkach i cały czas myślę tylko o jedzeniu. Znalazłam ciekawą dietę 5 dniową http://mmo.pl/dieta-5cio-dniowa-p-111.html . Piszą, że w tak krótkim czasie można zrzucić 2 kg, a za tydzień mam ważną imprezę na której muszę być w formie :) Czy myślicie że to faktycznie działa? Próbowałyście kiedyś takiego ?

nie probowalam osobiscie.. ja jak na razie 5 sliwek... nawet nie chce mi sie jesc bo jeden palant mnie wykancza!!! :(

czesc dziewczynki!!!!!!!!!!!! Ja sie nie poddalam walcze dalej, pomalutku powolutku:P a jak u was trzymacie sie??? ja ostatnioo mam taki zapiernicz w pracy ze nie mam nawet czasu pozadnie sie wyspac:( no ale daje rade:) piszcie jakie macie postepy w dietce ja czekam az waga mi znowu ruszy, mam nadzieje ze nie potrwa to za dlugo....

a mi nie idzie dobrze..i dziś też nie pójdzie ,bo dziś ostatnia impreza-koniec wakacji . eeech ; / ale jutro juz do szkoły to się za sb biorę ; ) ! :* trzymajcie się . ^^

dziewczyny ;) odzywajcie się , bo nam topic umrze ;/ ja od jutra to się biorę za siebie całą gębą ;DD.. dzis spisuje postanowienia ;) bede sie odzywac wieczorem zawsze ;* buziaki ;***.,

Dziewczyny , żyjecie ? U mnie dziś też dupa ! ;) ale jutro już zaczyna się szkoła i będzie mi dużo łatwiej ;)) . co tam u Was ? :)

u mnie w miare ok ;] niby wypilam dzisiaj chyba z 4 piwa w sumie ale zjadlam tylko troche salatki caly dzien :P wiec nie jest zle :)

widze,ze juz nie wiele sie tutuaj dzieje :( a mi o dziwo idzie dobrze, i wiem,ze teraz sie nie dam. powoli ale skutecznie i trwale!:) juz w ogole nie musze jesc bo w sumie nie jestem glodna ale jem [3 posilki male] by mnie jojo jakies straszne nie dopadlo :P

Grubasek pomysl sobie co Ci daje takie jedzenie bezmyslne? czy jak zjesz to co zakazane czujesz sie lepiej? bo ja wrecz przeciwnie, mam tylko wyrzuty sumienia i jestem zla. przeciez jedzenie nic nam nie daje.. nie zalamuje sie tylko walcz !!!:)

no a szkoda.. co u Ciebie ? ja dziś zawaliłam , ale nawpieprzam sie dziś tabletek i dam rade jutro ;DD wezne kilka przeczyszczających i błonnika dużo i wg ;/; D

Gość ciggggie
mi przykro ale od was odchodze wole tu nie wchodzic bo wciąz piszecie ze od jutra .. a dla mnie takie gadanie jest zbędne i tego nie potrzebuje.. to mnie tylko zniecheca i sobie mysle ze jak ktos sie odchudza i zawalił to ja tez mogę .. wiec idę sobie bo to nie jest forum dla mnie:) ale wam zycze powodzenia i zeby te od jutra wrescie sie zaczeło;) życze żebyscie osiągnęły swoje cele;) pozdrawiam, ciggie !:)

Ona ma racje ;/ bo wogole ja nie wiem co mi sie stało . nie potrafie się skupić , mam jakiś gorszy tydzień . nie mowie ze od jutra zaczynam diete tylko sie pilnuje , staram sie ciagle ograniczać , dzis aktywnie spędziłam czas ,grałam w piłke nożną i wogóle ;)) a jutro na siłownie :)

mi juz wlasciwie mija chyba tydzien diety wiec nie jest tak zle :) mam nadzieje,ze Tobie grubasku tez uda sie wreszcie wystartowac :)

Uda się;) mam fajną motywacje .. do 20 września musze stać się najpiękniejszą kobietą o cudownej figurze ;) więc mam jakieś 15 dni ;PP to się biore za siebie , hehe ;);*** . wstałam . i jestem pozytywnie nastawiona . pojde wypić herbatę ;);** . do potem .

ten tydzień ogolnie był dziwny ;) ja też się bardzo cieszę ;);P pójdę dziś do kinaa ;);p .( może .) a potem będę się uczyć w poniedziałek może skoczę na siłownie ;P hehe .