Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanka666

Pytanie do graczy Silent Hilla

Polecane posty

Gość Fanka666

Czy Harry z pierwszej czesci jest ojcem Heather z czesci trzeciej? Mnie sie wydaje ,ze tak ale szukam potwierdzenia :) Prosze zeby sie wypowiadali gracze/fani tej wspanialej gry a nie prostaccy debile ktorzy zaczna krytykowac... z gory dziekuje 🌼

Gość Fanka666
nikt tutaj w to nie gra?:-O

Ja gram, ale nie grałam w jedynkę, bo nie mam playstation... Miałam jakąś wersję zemulowaną, ale nie dało się obsługiwac... Grałam w dwójkę, a teraz zaczęłam trójkę... Generalnie strasznie mi się podoba...

Gość Fanka666
mi tez sie strasznie podoba,szczegolnie trzecia...ma zajebisty klimat.ale wku*****ace sa te pelzajace potworki ktore pojawiaja sie w alternatywnych formach kazdej lokacji... Zas czesc czwarta i piata to totalna masakra!!! Przypomina Alone in the Dark albo Resident Evil...totalna porazka... widac producenci chyba traca talent i wyobraznie ;)

Gość Fanka666
szkoda ze nie gralas....teraz widze ze czesc pierwsza ma beznadziejna grafike:(

Gość Fanka666
nie,na komputerze:) sciagnij sobie z chomikuj.pl lub innej stronki:)

nie trzeba miec playstation żeby zagrac w jedynke ja grałam na pc i to nie tak dawno a najbardziej podobała mi sie 2

Z podobnych klimatów bardzo podobała mi się Blair witch Project - I częsc.... - Rustin Parr's Investigation, ale grafika też stara....

po co mi to - ale miałaś Joysick? BO ja prbowałam grac na PC, ale nie dawałam rady nawet chodzic, może nie umiałam czegoś ustawic... Skręcał mi za bardzo, myślałam że dostanę szału... Kilmat jedynki był bardziej mroczny niż dwójki, za to czesc druga ma cudowną fabułę.... No i ta gra ma tyle tajemnic.... Jak się płynie pod koniec przez jezioro - to można zobaczyc wyspę - czytałam na innym forum że to legenda, ale ja ją widziałam....

Gość wiertara II
gralem tylko i wylacznie w jedynke na pleju. klimat 1 liga, nawet mialem sny o silent hill

Gość i to jeszcze nie koniec
tak. Heather jest córką Harrego

A ktoś pamięta I częsc Blair Witch Project: Rustin Parr's Investigation??? Grałam w to ostatnio drugi raz, i w cafe siedzi facet w garniturze - wygląda zupełnie jak Dale Cooper z Miasteczka Twin Peaks, nawet gada to samo "Damn good cafee"....

ja sie nawet zastanawiałam na tym tytułem , aktualnie koncze "system shock 2" i dodatek projekt fanowski do thiefa 2 .

Ja jeszcze moge polecic grę Still Life, naprawdę rewelka, jest to przygodówka podobna do Post Mortem, ale o niebo lepsza....

z przygodówek to wg najlepsza syberia 1 , 2 słabsza i Droken sword. Jednak moja ulubiona gra byla jest i bedzie tomb raider lara croft.