Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trąbalińska26

jak kupię seksowną sukienkę wtedy pójdzie ze mną na wesele

Polecane posty

Gość Trąbalińska26

To słowa mojego faceta

Gość nooooooooono
to niech Ci kupi a potem kopnij go w dupe ludzie

Gość Trąbalińska26
problem w tym, ze jak to powiedział chce mieć najładniejszą zdzire na weselu! Chciałabym żeby mój facet chciał isć ze mna na wesele nawet zebym miała isc w worku po kartoflach!!!

ale jesteś głupia,ja bym sie nie obraziła tylko kazała iść ze mną na zakupy

Nie no spoko :o Kobieta jest wizytówką faceta, więc w worku możesz iść sobie na spotkanie z psiapsiółami, a na wesle z nim w najzajebistszej kreacji jaka jest możliwa 🖐️

Gość Trąbalińska26
To wesele z jego strony, umówiliśmy się ze ja pare stówek dołoże do koparty, ale ostatnio stwierdził, że kupie sobię tą sukienkę i kwiaty i będzie ok.

Gość Trąbalińska26
To wesele z jego strony! Ja tez nie przepadam za weselami

Gość nooooooooono
ale problem ale bym sie cieszyła jakby mi stary sukienke sexy chciał kupić

Chce sie Tobą pochwalić nie marudz tylko wybierz sie na spacer po sklepach:P

Gość Trąbalińska26
nooooooooono ---> czytaj uważniej, ja sama mam ją sobie kupić!

To wesele z jego strony, umówiliśmy się ze ja pare stówek dołoże do koparty, ale ostatnio stwierdził, że kupie sobię tą sukienkę i kwiaty i będzie ok" wiec tu nie chodzi o sukienke sexowna lecz o szczypanie sie z kasą :P

Gość Trąbalińska26
no i :-P powiedział, że jak nie kupię tej sukienki to ze mna nie pójdzie, że na jego tel nie jedna mało co się nie zabije żeby z nim iść. Mam fajną sukienkę którą razem kupiliśmy w zimie nigdy w niej nie byłam, ale ona juz nie dobra, bo przed kolano, za długa itp...

hehhe fajny jest boi sie rodzinki:D to przerób tamtą sukienkę ,skróć ją +nowe dodatki wymyśl coś

Gość nicol kidman
jak dla mnie to Ty sama powinnas chciec ładnie wygladac bez dodatkowej zachety,ja ogolnie dbam o siebie odpowiednio acz sexownie ubieram sie nawet jak wychodze sama(czyt.bez faceta) a z nim tym bardziej a Ty jeszcze narzekasz...

Gość Trąbalińska26
jestem dosyć atrakcyjną dziewczyną, często mężczyźni się za mną oglądają na ulicy. A jeśli chodzi o ojego faceta to mam wrażaenie, że mu sie nie podobam on idąc ze mną ogląda się za innymi, dlatego mam wrazenie (jestem bardzo zgrabną osobą) że jak nie pokaże nóg czy kawałka biustu to on uważa, że nie mogę sie juz wtedy podobac.

Gość Trąbalińska26
narzekam, a co mam się cieszyć, że ktos tylko dla sukienki chce zebym była jego partnerką na wesele!

e mu sie nie podobam on idąc ze mną ogląda się za innymi, " coraz ciekawsze aspekty waszego zycia wychodza na swiatło dzienne zaraz sie okaze ze ten facet to kawal swini... i podrywa twoje przyjaciólki za twoimi plecami :P reasumując :) o co kaman ?

Gość cham troche z niego
ale sama takiego buca wybrałaś.

on sobie może mówić:P seksi sukienka nie musi być bardzo krótka czy z dekoltem do pasa. Jest lato ,wybór fajnych sukienek bardzo duzy. Ubierz w to w czym dobrze sie czujesz,jak bedzie kręcić nosem --niech idzie na to wesele sam:)

Gość Powtórzę co mój przedmówca
Wybierz z nim tę sukienkę a po weselu go zostaw.

W ogóle co to za dziwny zwyczaj, że idąc z nim jako osoba towarzysząca na wesele z JEGO strony miałaś dokładać kasę do koperty? A poza tym to gadanie, że jak nie kupisz, to pójdzie z inną :O Żal.pl. Powiedziałabym takiemu od razu, ze droga wolna i krzyżyk na drogę :D

narzekam, a co mam się cieszyć, że ktos tylko dla sukienki chce zebym była jego partnerką na wesele!" ale to jest normalne :) facet chce po prostu sie pochwalic tobą na weselu a jak jest młodym kolesiem to i przed rówiesnikami chce błysnac ze ma fajną dżagę :D

Gość Trąbalińska26
w tym chyba problem, ja jestem trochę starsa od niego, mi bardziej zależy żeby ktoś cenił mnie za to kim jestem, a nie za zgrabna dupę :-/

baby baby nie macie rozumu za grosz to ty powinnaś powiedzieć - jak nie kupisz mi seksownej kiecki to z tobą nie pójdę! a nie on tobie to jemu powinno zależeć żebyś przyjęła zaproszenie :P

Gość Trąbalińska26
Jesteśmy parą, więc jako tako nie musiał mnie zapraszać, prawie oczywiste że razem pójdziemy, tak przynajmniej mi sie wydawało@

mi bardziej zależy żeby ktoś cenił mnie za to kim jestem, a nie za zgrabna d**ę :-/" wszystko wskazuje na to ze ty po prostu masz w dupie to wesele i szukasz powodu by na nie nie isc ... doszukujesz sie wartosciowania twojej osoby przez pryzmat głupiej weselnej imprezy ... on ci mowi załoz sexowna sukienke ty sobie tłumaczysz ... a chuja nie załoze , nie bedzie mi tyran dyktował warunków co mam włozyc a co nie ...i nakrecajac sie dalej wpychasz w to wszystko ( ni z gruchy ,ni z pietruchy) definicje waszego udanego zwiazku ....