Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek2188

Czy mam szanse u dziewczyny jakiejs?

Polecane posty

Gość arek2188

Witam.Mam 21lat i jak do tej pory niemam dziewczyny ale to chyba z tego powodu że niewychodze za duzo z domu na imprezy.Oto moje zdjecie: http://www.pixhost.pl/img/ac4cd9e29ce451e219788299a37f2825/18072009085.jpg Powiedzcie dziewczyny czy mam jakies szanse u jakiejś dziewczyny,bo jak wiadomo najpierw sie patrzy na wygląd a potem na charakter i inne rzeczy.wypowiadajcie sie Pozdr.

Gość pringels women
masz.

Gość muchomor sromotniowy 1 klasy
o rzesz kurwa twoja, jego mac wiesz czego ci brakuje pewnosci siebie, parca do przodu, nie zastanawiaj sie czy ktoras chciałaby ci dac doopala tylko idz i bierz je nawet na siłe

Gość arek2188
Mam na imię Arek a wlodek to sobie tak kiedys wymyśliłem na potzreby adersu email

Gość nalefka
przecież taki fajny misiek z ciebie jest :D O co ci chodzi???

Gość CZARNA MAMBA 86
Mysle , ze masz szanse :) Wyjdz do ludzi . Idz na jakas impreze . Badz soba i daj sobie szanse na sczescie . Nie przejmuj sie tym co ktos pomysli .

Gość pringels women
umowie sie z toba nawet na noc pod jednym warunkiem, ż ezdejmiesz te brylki i nie bedziesz mnie traktowa jak kobiete lekkich obyczajow

Gość marika0707
nie każdy patrzy na wygląd. poza tym jesteś podobny do mojego faceta :)

Gość arek2188 wlodek1988interia
marika czyli co brzydki jestem?

Gość arek2188
Fajnie uszłyszec od Was że niejestem jakis najgorszy z najgorszych.

Gość agusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
szczerze??mi sie nie podobasz...nie mowie ze jestes brzydki bo moim zdaniem to kwestia gustu

Gość marika0707
nie, no skąd, nie to miałam na myśli :) jak poznawałam mojego faceta, to zauroczył mnie swoim usmiechem a potem inteligencją. dopiero teraz zauważam, że jest w dodatku przystojny. kazdemu podoba się co innego i każdy na co innego zwraca uwagę. a gusty każdy ma inne :)

Gość Kiciatko89
Moze powinienes pomyslec o soczewkach ? :P wygladasz na fajnego chlopaka , wiec wytsraczy chciec poznac kogos . Dlaczego na imprezy nie chodzisz ? czym sie zajmujesz na co dzien ? napisz cos o sobie :P

Gość arek2188
heh no rzeczywiscie na imprezy to jakos niechodzę,chyba czas to troche zmienic??Od pażdziernika zaczynam 2rok studiów dziennych.Na uczelni jest duzo dziewczyn na moim kierunku,mam znimi dobry kontakt,niemam problemow z rozmowami z dziewczynami,ale własnie sa w wiekszosci zajete juz...,chciałbym miec juz jakąs dziewczyne bo jest mi troche smutno jak widze szczescliwe pary.

Gość arek2188
Kiciatko89 wedlg Ciebie lepiej bym wyglądał bez okularów?a na imprezy niechodze bo tak jakos mi sie niechce ale to chyba bład z mojej strony.

Żenujące, facet i takie pytania na forum. Niebędziesz miał dziewczyny, dopóki nienauczysz się pisać nie z czasownikami osobno :P A poza tym - skąd mamy wiedzieć, czy masz szansę - możesz mieć, kiedy się 'patrzy na wygląd', ale być odpychającym gburem, nudziarzem, półgłówkiem.. Smutne, jeśli uważasz, że to wygląd decyduje o Twoich szansach.

Gość arek2188
Wiem że w człowieku nienajwazniejszy jest sam wyglad ale cechy charakteru i jaki on jest w rzeczywistosci,ale prawda jest taka ze na1"rzut oka " patrzy sie chyba na wyglad a potem na inne rzeczy.

Gość taka jedna laska-
głowa do góry:-) oczywiście zależy do jakiej dziewczyny będziesz startował, ale grunt to pozytywne nastawieni, naturalność i uśmiech!! nie możesz dać po sobie poznać ze jesteś tak niepewny siebie albo jakiś zdesperowany... możesz troszkę kasy zainwestować w jakieś modne ciuchy ale bez przesady, takie żeby do ciebie pasowały i żebyś sam się dobrze w nich czuł:-) może jakiś sport żeby zadbać o kondycję i sylwetkę?? nie boj się wychodzić z domu i rozmawiać z ludźmi, wszystko jest w twoich rękach;-) powodzenia

Gość pewnie ze tak...
Jesteś fajnym z wyglądu sympatycznym i miłym młodzieńcem z pewnością spodobasz się nawet na "pierwszy rzut oka " czyli na wygląd nie jednej dziewczynie . Głowa do góry jak napisała poprzedniczka i bądź po prostu sobą , życzę powodzenia :)

Gość arek2188
Dzięki Wam dziewczyny za ciepłe słowa.

Gość gerger
oczywiscie ze masz szanse, wiecej pewnosci siebie;]

Gość ojj facettt
Masz najbardziej zarąbiste i sexi usta jakie widziałam. Rewelka. Takie toi tylko calować. :) Tylko oprawki sobie zmień na cieńsze. Ale z okularów nie rezygnuj, one nadają intelektualny wygląd, a niektóre dziewczyny to podnieca. Ale usta....mniam, mniam, dla mnie bomba.

Gość taka jedna laska-
mi akurat te oprawki się podobają:-)

Niestety. Jak do 21 roku życia żadna się tobą nie interesowała (a zdjęcie tłumaczy czemu) to kiepsko to widzę. Tu piszą tacy po 30-stce co nie mieli i też im dziewczyny nawijały makaron na uszy, że znajdą. Nie znaleźli. Zdjęcie 3/10

Gość arek2188
Moim błędem jest to że za mało wychodze do ludzi bo to rzczywiscie prawda,a jeżeli żadna mnie niebedzie chciała na to cóż trudno...

Gość Facet z siłowni
Do Magnat: A Ty co jasnowidz czy co?

Nie jestem jasnowidzem ale zbyt długo żyję na tym padole. Życie to nie bajka. Jak wolisz wciskać komuś ściemę, że co to on nie jest i że na pewno wszystko się ułoży jak w brazylijskiej telenoweli to proszę bardzo ale beze mnie