Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmJK

gastrolog a gastroskopia

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmJK

czy pojscie do gastrologa rowna się zrobienie gastroskopii??? czy to gastrolog da mi osobne skierowanie na to badanie?

Gość nie nie równa się
Pójdziesz do gastrologa, on Cię zbada jakoś po swojemu, zbierze wywiad i ewentalnie da skierowanie na gastroskopię. Tak przynajmniej było w moim przypadku. I od razu Ci powiem - nie bój się gastroskopii, to nic strasznego, miałam dwa razy, więc wiem co mówię. Trwa to chwilę, a ile się można dowiedzieć.

Gość wizyta nie równa się
gastroskopia chocby z powodu takiego, że na gastroskopię trzeba się przygotować-być na czczo lub min.6 godz przed nic nie jeść

Gość hmmmmmmmmmJK
dziekuje:) bo chyba jednak dostane skierowanie od internisty:/ no i sie boję, ale wlasnie tej gastroskopii, a to dlatego ze ja jak sie denerwuje to mam odruchy wymiotne, a co tu dopiero jeszcze rurke wkladac:/

Gość wrozkowata
zawsze gastrolog chyba kieruje na gastroskopie prawda?

Gość kilcia
Nie zawsze. Jeżeli nie ma podstaw do wykonania badania to po co? Chyba że masz jakieś dolegliwości ze strony przewodu pokarmowego,wtedy to tak oczywiście.

Gość gość
Gastrologowie robią znacznie więcej niż tylko wykonywanie gastrologii.

Gość gość
Gastrologowie są specjalistami, do których można się zgłosić po pomoc przy różnego rodzaju problemach z układem pokarmowym. Jeżeli mieszkacie we Wrocławiu i tutaj kogoś poszukujecie to skontaktujcie się z www.endomed.com.pl Można na nich w pełni polegać.

Gość Gość

Jeśli szukacie dobrego gastrologa we Wrocławiu to zdecydowanie mogę polecić Barbarę Stolarską. Pomogła mi z moimi jelitami.

Gość gość

Też ostatnio rozglądałem się za dobrym gastrologiem, który by mi pomógł. Ostatecznie zgłosiłem się do gastrologkielce.pl  i mogę powiedzieć że była to dobra decyzja. Jeżeli mieszkacie w Kielcach i potrzebujecie pomocy gastrologicznej to polecam wam się tam wybrać.