Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /***/

Życie po ROZWODZIE cz.2

Polecane posty

milego dzionka wszystkim;) cieplusio dzis w poznaniu:P gadulyyyyyyyyyy pobudka;)

pprzemo ... i po co taki krzyk, he? A jesli juz budzisz, to przynajmniej do krzyku dorzucilbys jakiegos swiezego rogalika, kawusie i koniecznie czerwona roze :-). Postaram sie bardziej kolejnym razem :) Pozdrawiam wszystkich, zyczac milego dnia!

Gość makadi
dzien dobry wszystkim nad morzem dzis pochmurno, slonca brak... mam nadzieje, ze pogoda sie poprawi:) pozdrawiam

Gość Długa
Witam wszystkich bardzo serdecznie i całuski w ten piękny poranek dla wszystkich pań i panów. Część nas pisze jeszcze tu a druga już tam , zróbmy coś bo się pogubimy aniołki . Ja na kolejne spotkanie z Wami W Łazienkach juz nie moge się doczekć. Stęskniłam się za Wami wszystkimi

W centrum też tak nijak :(, że nie wiadomo, czy upał, czy nie. Niech podróżniczki się odezwą, czy dotarły cało i zdrowo? :)

Przemo, napiszę Ci coś o wiązaniu się z facetami z dziecmi. Byłam związana z jednym. Spotykał się z córką dwa razy w tygodniu do 21 (u mnie był po 22) i przez całe soboty. I nie miała problemu z zaakceptowaniem tego, a nie jestem chyba takim wyjątkiem ;) Po prostu wiedziały gały co brały ;) Tylko on, idiota, miał problem z zaakceptowaniem mojej córki. No, ale ogólnie okazał się do niczego...

dzien dobry wszystkim:) ale sie rozpisalyscie wczoraj:) Fajnie macie, ze mozecie sie spotykac. Mam nadzieje, ze mnie tez kiedys dane bedzie sie poznac z Wami. probowalam pisac na starym topiku - ciagle to samo:( milego dnia.

Gość Zuzanna153
Witajcie,miłej niedzielki.Kochani ten stary topik po prostu nie działa.Nic się nie zmienia nadal założycielką topiku jest Nikozja ,obowiązuje ten sam temat i te same zasady.Wsparcie w trudnych chwilach ,pomoc.A to ,że jesteście wyjątkowe ,o tym świadczą Wasze spotkania w realu.Topik jest wyjątkowy bo wszyscy jesteście wyjątkowi bez względu na wiek i płeć.Każdy z nas nie może zrozumieć jak można przeżyć z człowiekiem tyle lat ,troszczyć się o drania a potem okazuje się zdrajcom.,wrogiem .Ja takiego zachowania nie umiem wybaczyć ,wytłumaczyć ,czy też usprawiedliwić.A może taki byłby szczęśliwszy gdyby nap .potopił dzieci i żonę ,lub w inny sposób zlikwidował ,jak się znudziły a potem jeszcze alimenty trzeba płacić a tak sytuacja byłaby prosta ,lafirynda i skurwiel.Właśnie odjechał syn z rodziną i takie myśli mnię dopadły .Tatuś udaje jakby nic się nie stało to żenujące.Wczasowiczki mam nadzieję ,że pamiętacie o mnie będę nadsłuchiwała telefonu.Buziaki dla wszystkich.

Carmelinka prześlij mi proszę fotki z Łazienek. Ciekawa jestem czy Dzowa nadaje się na paparazzi :D

:D to ja tez prosze........ wolny ptaszku:) pocieszylas mnie dzieki:) widac nie jest tak zle jak myslalem tyle ze trzeba trafic na tak wyrozumiala kobietke jak ty;) Onablue nono ale ok ...na usprawiedliwienie mam to ze dzis niedziela:D ale obiecuje poprawe;)

Violet*, Dzowa prześlę wieczorem, jak córa pójdzie spać :), Pprzemo po co Ci oglądać fotki w realu jesteśmy dużo fajniejsze ;)

oj nie watpie w to Carmelinka :D ale mamuski ja za pociechami smigaja to warto zobaczyc..

Oj chyba mnie dopadl dzisiaj jakis dolek, siedze i mysle, plakac mi sie chce, strasznie mi smutno,cicho,beznadziejnie. Przeraza mnie fakt ze juz zawsze moge byc sama. Cholernie pragne byc kochana,szczesliwa. :(:(

CzasNaNoweZycie masz dziś gorszy dzień:( Wyjdź na spacer z psem,lub na ciasteczko;) Kto Ci powiedział,ze będziesz sama?Na pewno nikt.Zycie potrafi zaskakiwać również milo ,wiec głowa do góry i włącz pozytywne myślenie 🌻

Dzowa, przekaż Violet to co wyslałam, bo chyba mam żly adres :( Czas... Przejdzie, mnie już taki smutek nie ogarnia i wolę być sama niż u boku kogoś tylko po to żeby nie być sama.

Czas na : ja tez miewam takie dolki, szczegolnie gdzie ide sama miedzy ludzmi trzymajacymi sie za lapki i popoychajacymi wozki z malenstwami, albo kiedy mi sie cos rozwala w domu albo kiedy po prostu wieczor zdaje sie nie miec konca a mnie nie chce sie spac ... ALE ... boje sie,rzecz jasna, ze bardzo sie boje samotnosci ALE ( nr2) wtedy zadaje sobie pytanie czy chcialabym,zeby moje zycie wygladalo jak wczesniej ... kiedy ON tu byl ... i dlugoterminowa odpowiedz brzmi NIE. Moze boimy sie tego, czego nie znamy ?

Cudownie sie trzymalam, i ten jeden dzisiejszy dzien, Byc moze boimi sie tego co bedzie. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej. Dobija mnie tak cisza,samotnosc, a tak strasznie mi brak takkk chociaz troszke sie przytulic,pocalowac,smiac sie,rozmawiac,.... buuuuu

Czas na nowe życie uważaj bo pól Polski się może zjechać na takie zaproszenie ;), nie pamiętam skąd jesteś? Z Kielc?

Gość takacoczyta
Czy zauważyłyście że Papryczka nagle zniknęła? I to od kiedy?Gdy ktoś zauważył że to może być prowokacja.hmmm,coś w tym chyba jest.A potem nagle zaczęło się pojawiać wiele nowych-pomarańczowych osób i nagle okazało się że z tym topikiem coś nie teges.Ktoś chciał gorozbić czy jaja sobie robił?!

Gość rozwooodka
CzasN... zerknij na swoja poczte,wyslalam Ci @

nie robmy teori spisku:) Papryczka strzelila focha i juz albo wrocila do meza:) bedzie chciala to wroci:) uffffff ale upal roztapiam sie:D ratunku:P

Gość viorika
Witajcie dziewczęta i chłopaki :) dzieś wróciłam... stop, było cudownie... stop, kocham życie... stop. Też chcę na grila :)