Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi flexi lessi

Rodzina wielodzietna

Polecane posty

Gość sexi flexi lessi

Topik dla rodzin które mają wiecej niz troje dzieci my zmezem mamy 4 dzieci z 5 w ciazy jestem niczegoim nie brakuje mamy kase stac nas na dzieci dlatego je mamy sa dla nas calym swiatem ja mam 32 lata a maz 33 mamy 3 corki czekamy na tzrecia i jednego synka w wieku: Amelka 8 lat, Nadia 6 lat, Kacper 3 lata i Oliwka ma 1,5 roku w ciazy jestem w 7 miesiacu, czkema na wspisy rodzicow ktorzy posiadaja liczna gromadke :)

My mamy synka, za kilka tygodni przyjda na swiat nasze bliźniaki :-) Zawsze chcielismy miec wiecej niz 1 dziecko. Napisz, jak radzicie sobie organizacyjnie i jakie relacje panuja miedzy waszymi maluchami....

Gość sdadsas
ja pierniczę, nie dość, zę się rozmnażasz jak królik to jeszcze nadajesz takie imiona...a pracujesz chociaż? prawdopodobnie nie... zasrane pieluchy to jedyna ambicja prawda?

Gość czemu nie 3
przecież rodzina wielodzietna zaczyna sie o trójki!

Gość To teraz bedzie
Dzesika, Nikolka albo Brajan?

Gość assdadasdas
Majkel, albo Majkela, Kasia, Olga, Dżejson, Brajan albo inna kupa...

Gość sexi flexi lessi
zalapujesz sie blizniaki to dodatkowe wyzwanie :) organizacja dosyc dobra do poludnia na plac zabaw, czesanie to w kolejce, tarsze dziewczynki maja swoja lazienke, obiad dla wszytskich taki sam tylko jeszcze najmlodsza ma inny obiadeki wiecorem dostaje piers jak amsz jeszce jakies pytania to smialo:)

Gość Mamuśka -45
witam ! ja mam 40lat i spodziewam się 4dziecka ... moje dziecio są w wieku : Wiktoria 10lat , Patrycja 9 , Natan 1 :) ja rowniez jestem zdania ze jesli kogos stac na wiecej dzieci to czemu nie ?! :) gdybym mnei stac nie bylo to pewnie bym skonczyla na 2 :)

ja najbardziej sie obawiam reakcji malego na bąble, jak przyjadą do domu... on wie, ze beda blizniaki, ale jak on je sobie wyobraza, to inna sprawa :-P

Gość sexi flexi lessi
mamuska45 wlasnie czemu nie skoro kocha sie dzieci i nas stac to czemu nie ja nie mam zamiaru zapzrestac na 5

dzień dobry :) Ja mam czworo dzieci, piąte w drodze :) niestety nie powodzi sie nam dobrze i często musze wpaść do kuzynki niby to na pogawędki i siedze aż do obiadu, kolacji, by nakarmiła dzieci i mnie przy okazji. u niej korzystam z telefonu, netu, pralki automatycznej :) niestety nasze panstwo nie oferuje pomocy rodzinom wielodzietnym. tak kwękam, ale przciez kocham moje dzieci i zawsze przed kuzynką sie chwale, jak to dobrze mieć tyle dzieci, a ona ma tylko jednego. mam 29 lat :) na imię Małgosia :)

Przepraszam, że tak zapytam, ale jak to jest z wyglądem kobiety, która urodziła 4 dzieci? Czy ciało zamienia się za każdym razem na coraz gorszy model? Pytam, bo sama mam synka i czasem myslę o nastepnym dziecku. I zastanawiam się czy potem wraca się normalnie do formy, czy jest znacznie ciężej...

Gość do skarawek blekitu
rofl ;D jak mozesz byc taka okrutna? ;P

Gość sexi flexi lessi
to jestesmy w tym samym wieku tez mam 29 piersze dziecko mialam w wieku 21 a ty w jakim wieku masz dzieciaczki?

Gość sexi flexi lessi
jako kobieta brdzo dbam o siebie i powiem ci z cialo wraca do normy polecam masaze na brzuch i cwiczenia na silowni to bardzo sie po ciazy przydaje ale niewyspane noce mozna zakorektowac kremem pod oczy nic wiecej hehe

ja przede wszystkim jestem przeciwko jedynactwu. Zawsze z mezem myslelismy o 2 badz 3 maluchow. Los za nas zdecydowal, ze bedziemy mieli 3. I bardzo dobrze, bo nie wiem, czy bym zdecydowala sie na koleja ciaze, bo te znosze nie za dobrze....

Gość kłamczuchaaa
przeciez masz 32 lata ponoc?????:-)

Gość zszokowalas mnie
do skrawek blekitu - a kuzynce sie tak swietnie powodzi, ze musi karmic ciebie i Twoje dzieci? I nie ma na co wydawac pieniedzy, tylko na prad i wode, ktore sie zuzywaja podczas prania? Nie rozumiem jak mozesz tak zerowac na innych, rozumiem ze jest ci ciezko, ale to co robisz, to lekka przesada... Nie masz chyba wstydu! Poza tym ta kuzynka to chyba jakis chodzacy aniol, albo ma w sobie tyle kultury, ze jeszcze ci nie zwrocila uwagi na to, ze nie ma obowiazku urzymywac Twojej rodziny...

A kto do mnie mówi, że jestem okrutna? to bzdura, bo ja jestem łagodna i uległa i nigdy nie umiem postawić na swoim :) czy ciało sie zmienia? no raczej tak. u mnie po ostatnim porodzie w ogole nie zszedł brzuch, idąc też czułam sie jakoś staro, niezgrabnie, ale nie to jest najważniejsze. Ważę też coraz wiecej, a startowałam ze 49 kg. Po pierwszym dziecku było 61 kg, po drugim już 68, po trzecim zostałam z wagą 80 kg i nie mogłam schudnąc. Ale nie to jest najważniejsze :)

Gość Mamuśka -45
niektorzy widza w dzieciach tylko zle strony :( ja tego nie rozumiem ale uwielbiam to zamiesznie kiedy wyjezdzamy na wakacje :) zawsze chcialam miec duzą rodzinke :) lepiej lekcewazyc glupie komentarze :)

Gość do skrawka blekitu
skoro nie było was stać to po co decydowaliscie sie na tyle dzieci? w mysl zasady, że państwo wykarmi? i nie najeżdzam na rodziny wielodzietne tylko na te, ktorych ewidentnie nie stac na wieksza ilośc dzieci a konsekwentnie niemal rok po roku pojawia sie kolejne.

Gość sexi flexi lessi
Ja bylam jedynaczka, moj maz tez nie chodzilo o to ze rodzcow nie bylo stac mialismy wszytsko nawet za duzo ale zawsze sciskalo mnie i meza tez jak widzialam na pacu zabaw rodzine ktora moze nie byla super ubrana ale byli wesoli i duzo ich bylo a ja slicznie ubrana i sama wiec stwerdzilam ze zapewnie dziecia wszytsko lacznie z licznym rodzenstwem, powodzenia z blizniakami dadza ci popalic...

Gość czy skrawek blekitu
to prowokatorka bo wierzyc sie nie chce!

Gość kłamczuchaaa
o ale autorka ma w koncu 32 lata czy 29???? ehehe

Gość sexi flexi lessi
napisalam ze mam 32 bo msyallam ze jak napisze ze 29 to obrucicie mnie blotem ze tylko tyle i juz 5 dzieci ale zobaczylam ze inni sa mlodsi wiec tak naprawde mam 29 lat a maz 33

Gość kłamczuchaaa
spoko:-) ja cie nie obrzuce błotem:-) przynajmniej mloda mama jestes;-)

Gość sexi flexi lessi
ten topik jest dla rodzicow ktorzy maja powyzej od trojki dzieci w zwyz a nie dla pzrem,adzalych, nudzacych sie w wwakacje , obrazajcych ludzi nie macie co robic to idzice na psacer a nie obrazacie ludzi ktorzy kochaja dzieci

Gość nie-nawet jakby mi dopłacano
o nie, tyle ciąż, przecież na samą myśl dostaję drgawek, do tego taki burdel w domu, krzyk, jedzenie trzeba gotować w kociołku żeby dzieci nakarmić, pranie po kilka pralek dziennie, kilka razy odkurzać. To idzie sie zarąbać

Gość tak a ci ktorzy mają
tylko jedno czy dwoje to dzieci nie kochają. Ale to dobrze, ze niektórzy mnożą sie jak króliczki, żeby ktoś inny tego nie musiał robić ku przedłużeniu gatunku.:classic_cool: