Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcheweczka..malineczka

termin na styczen 2010 r

Polecane posty

..kto jeszcze?

Gość gabi uk
ja tez mam termin na styczen 2010

Gość truskawka123
Heja ja miałam termin na 17 stycznia 2010 a po usg wyszło ze na 9 stycznia.Jak sie czujecie dziewczyny?

Gość gabi uk
aczynam sie teraz toche lepiej czuc, ale pierwsze trzy miesiace nie byly zbyt mile, sporo wymiotowalam i schudlam ok 5-6 kg. na szczescie z dzidziusiem wszystko w porzadku.

witam was kobietki ja tez mieszkam w uk mam termina na 26 styczen...poczatki ciazy nie byly ciekawe bo mialam maly krwotok i plamienia :( na szczescie jak narazie jest ok czuje sie tez zdecydowanie lepeij niz na poczatku ..i nabralam wiecej sil nie moge sie doczekac usg w 20 tyg zeby sie upewnic ze wszystko jest w porzadku :)

Gość czarownica66684
Witam ja również mam termin styczniowy szesnastego .podobnie jak marcheweczka..malineczka nie było łatwo.Plamienie w 6 i 8 tygodniu, szpital leki na podtrzymanie .. na szczęście teraz jest już dobrze.pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy

witaj u nas :) na szczescie dostalas leki na podtrzymanie ja mieszkam w uk a tutaj ciaze traktuje sie inaczej niz w polsce..pozostalo mi czekanie ale jak narazie jest ok :) u mnie to 15 tydz a jak u was?

Hej dziewuszki! Dopisuje sie do waszej mini listy z terminem na 07.01.20010.. już wiem na 60% że bedzie to dziewczynka. Imie tez juz wybrane.. a wy wiecie juz co tam u was w brzuszkach siedzi???