Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martucha.3

Szukam mam znudzonych codziennoscia!

Polecane posty

oj tam nie przesadzaj :) zresztą już tyle w życiu widziałam że nic mnie nie wystraszy ;)

Gość mama synka 123
czesc iskierka zaczelam czytac topik, weszlam na koncowa strone a Ty ciągle tu- fajnie:) mój maly urodzil sie dwa dni po Twoim :) i tez mnie wszystko juz dobija te pieluchy, wieczne kwęki :( mój maz jest kierowca wiec tez wiecznie go nie ma i tez jestem sama z dzieckiem. napisz

Gość mama synka 123
napisz co twoj maly juz robi, moj chodzi przy meblach od 2 dni :) ile lat ma twoj chlopak?skor na misje jezdzi i jest zawodym zolniezem to chyba sporo? a te misje sa platne?

chyba nie zbyt uważnie czytałaś bo ja nie mam chłopaka a męża !! mój mąż ma 27 lat prawie 28 . tak , misje są płatne znaczy dostaje żołd z pracy i tzw. misyjne

Gość mama synka 123
to przepraszam męża:) no tak maz a chlopak to róznica nic dziwnego, ze tak złośliwie sie o tym przypomniałaś, bo to przecież wstyd miec chlopka a nie meza a miec dziecko chociaz jak z brzuchem sie do slubu idzie to i tak nie ma sie czym szczycic :) nie napisalas co teoj maluch robi :)

wybacz ale zachodząc w ciąże byłam mężatką . i nie mam nic do tego jeśli ma się dziecko i nie jest się w zwiazku małżeńskim bo przecież nie chodzi o papierek z urzedu stanu cywilnego . mysle że jesteś troche zgryżliwa ... a i stawiam mojego Dominika przy łózku a on sam się przesówa i idzie wzdłuż łózka czy jakiegos innego przedmiotu

Gość mama synka 123
iskierko czy to aby ja napewno jestem zlosliwa? to ja pierwsza napisałam: "chyba nie zbyt uważnie czytałaś bo ja nie mam chłopaka a męża !!" zamiast grzecznie napisać: ze to jest moj maz a nie chłoak? :D i o ile dobrze licze to wyszłaś za mąż w wieku 18lat? tak po prostu z miłości? :D ale to nie o tym topik każdy wie o co chodzi i tak :P a wracając do dzieciaków to podobnie sie rozwijją, ale widze, ze Twoj ma juz 3 ząbki mój polowe pierwszego i drugi dopiero mu sie wyrzyna. A karmilas piersia, bo ja tylko 3 miesiace, wrocilam na studia i maz butelka zaczal karmic dlatego. i czy dajesz mu sloiczki takie od 7 miesiecy? skladniki sa nieco mniej zmielone i mój mały sie ksztusi co drugą łyzke :O a Ty co mu dajesz..

ale to nie o tym topik każdy wie o co chodzi i tak -> co miałaś na mysli to pisząc ? tak wyszłam za mąż w wieku 18 lat i z miłości , nie było zadnych innych powodów . Dominika karmiłam piersią tylko 2 miesiace . żadko daje mu słoiczki bo sama gotuje mu obiadki i robie deserki . Dominik nie ma problemów z jedzeniem pokarmów mniej rozdrobnionych je juz prawie wszystko

Gość mama synka 123
ale to nie o tym topik każdy wie o co chodzi i tak -> co miałaś na mysli to pisząc ? poprostu uważam że nikt przy zdrowych zmysłach nie wychodzi za mąż w wieku 18 lat, i myśle że innych ludzi jest podobne. Bo kazdy wolałby chyba pójsc na dzienne studia niz na zaoczne prawda. takie jest moje zdanie. I mysle ze sie stydzisz tego ze szlas do slubu w ciazy i stad te teorie, ze liczy sie uczucie a nie papierek. to oczywscie prawda, ale jest to typowa reakcjealudzi chcacych sie wybielic. A gdzie byli Twoi rodzice, poparli decyzje o slubie w wieku 18 lat? jesli tak to sory ale to chyba jakas patologia. no chyba ze jestes z biednej rodziny a w wojku maz niezle zarabia wiec wydanie cie wczesniej za maz bylo dla nich szansa na lepsza przyszlosc, swoja i twoja . ale sie rozpisala :)

słuchaj chcesz mi pojechac ? to ci sie nie uda ... nie mam zamiaru reagowac na takie głupie zaczepki . sugerujesz że coś ze mną nie tak bo wyszłam młodo za mąż ?nie znasz mnie nic o mnie nie wiesz więc nie oceniaj . a na temat moich rodziców to lepiej nie wjerzdzaj . zajmij się swoim życiem bo widzę że nie chodzi ci o to żeby pisać tylko żeby sie mnie przyczepić . PA

Gość mama synka 123
zapytalas wiec odpowiedzialam. szczerze tak jak mysle wiec czemu jestes zla? rozumiem ze piszesz tylko z ludzmi ktorzy Ci przyklaskuja tak?

Gość mama synka 123
tez mam synka w twojego wieku myslalam ze popiszemy a ze zapytalas o to o co zapytalas i szczerze ci odpowiedzialam co mysle :O

Gość mama synka 123
uderz w stół a nozyce sie odezwą :D ale szukasz takich madrych co w wieku 18 lat z "milosci" (haha) za maz wychodza czy takich głopio-madrych jak Ty? obawiam sie ze ani takich ani takich tu nie ma :D

Gość mokry ustroń32
boże co za bełkot!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bojee sieeeee
wszystkie jestescie takie same, cholerne rozmarzające sie dziecioroby, zasługujecie tylko na siedzenie w domu i zdychanie z waszymi oblesnymi bękartami i taka jest prawda.

iskierka nie zwracaj uwagi na te teksty w ogóle olewaj to. iskierko nie dostałam zdjęć :(

oki to prześlij :) mam pewne podejrzenia kto się tak bawi :) a co tam niech się bawi skoro tego potrzebuje :)

ja sie przejdę na tych obcasach poszukać dobrego ortopedy i gipsiarza :P . nie no z Dominikiem na spacery w takim obuwiu nie udaję

dzień dobry :) fajnie że malince imprezka weselna się udała,szkoda tylko że synek poszkodowany ,ale włoski odrosną, iskierka ze mna pomarańczowe skończyły to teraz na ciebie kolej,ale my olewka total no nie. ja idę na 10 do pracy juz jestem pośniadanku teraz tylko soni cuś dam i chwilka dla siebie: miłego dnia życzę uważajcie bo dzisiaj upały mają być

Ja też się witam:) Właśnie zjadłam śniadanie. Najmłodszy sobie śpi, a Szymuś zabawia się magnesikami na lodówce:) Trochę ciszy jest... Może Wy mi podpowiecie co kupić na osiemnastkę dla dziewczyny mojego brata? Tak się zastanawiam i nie mogę nic wymyślić. U nas słonecznie, ale troszkę chłodnawo.