Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózkowy mętlik w głowie

Co myślicie o tym wózku BeeBee SPORTIVO ???

Polecane posty

Czy będzie to dobra alternatywa dla Tako Jumper czy Vector Espiro? Nie stać mnie na bardzo drogi wózek, no i musi być w miarę lekki, ja sama ważę 48 kg i musi dać radę jeździć po śniegu, piasku i krawężnikach. No i żeby był wygodny dla dziecka i dla mnie. Można do tego dokupić wpinany fotelik. Jak myślicie? Rodzę w listopadzie, będzie dobry na zimę, a potem jako spacerówka? http://allegro.pl/item694353371_komfortowa_spacerowka_gondolka_aluminiowa_rama.html

przede wszytskim fotelik nie nadaje sie do przewozenia noworodka. mozesz go wsadzic gora na 2 godziny. ja sobie nie wyobrazam noworodka zima bez gondoli. jezeli doc eny spacerowki dodasz cene gondoli to cie wyjdzie duzo wiecej. rozejrzyj sie jeszcze. sporo zcasu tobie zostalo. poza tym mzoesz kupic uzywany wozek

lepiej poszukac uzywanego,dobrej firmy ale z gondola. W gondolce noworodek bedzie czul sie komfortowo, szczegolnie w zimie a poza tym plecki beda lezaly plasko

Ale on jest na czterech kołach, może na zdjęciach tak wyszedł. Fotelik nadaje się do przewożenia noworodka, ma wkładkę redukcyjną, zresztą najdalsze miejsce, w które mogłabym się udać jest położone o godzinę jazdy. Pediatrę i przychodnię mam w bloku obok. Właśnie chciałam uniknąć gondoli. Spacerówka ma dodatkowy materacyk i rozkłada się całkowicie na płasko, myślicie, że dwutygodniowe dziecko zauważy brak gondoli? Czytałam, że większość już 4 miesięcznych dzieci protestuje i nie chce leżeć w gondoli. W razie czego mam możliwość pożyczenia używanego wózka z gondolą (18kg). Więc załóżmy, że tego używałabym od 6 miesiąca. Po prostu nie chcę być uziemiona, chciałabym móc dać radę sobie z wózkiem w autobusach miejskich, sklepach, potem będę wozić dziecko do niani.

Ja wiem, że do listopada jeszcze mnóstwo czasu, ale zagraża mi poród przedwczesny, większość dnia muszę leżeć, jeszcze miesiąc i będę mogła wstawać tylko do łazienki. Teraz są ostatnie tygodnie kiedy mogę podjechać do sklepu i zobaczyć wózek na żywo. Z wózkiem można poczekać, ale fotelik do auta muszę mieć na odbiór ze szpitala i chciałabym, żeby pasował do wózka. Najpierw chciałam na dużych pompowanych kołach, ale takie ważą 16 kg, za ciężkie dla mnie :( A zauważyłam, że im lżejszy wózek to tym droższy. Z używanym jest też ciężko, kupić na ślepo bez wcześniejszego oglądania to jest ryzyko.

Podnoszę, może ktoś jednak ma ten wózek BeeBee lub inny o podobnej konstrukcji?