Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość attencion attencion ....

JUŻ WIDAĆ NIBIRU!!!!!!!!!! - 2012 -

Polecane posty

Attention - a skad wiesz co chowa przed nami NASA ? Albo papiez ?? Rozmawiales z nimi o tym .... i nie kazali Ci milczec ??

Gość osobarozumna
Nie porwało mnie mnie do kościoła. Ten kościół istnieje naprawdę. Wszystko było tam zniszczone, pełno dymu, ciemno - tak trochę. Ale w żadnym kosćiele tak ciemno nie ma. Tam na pewno. Byli tam ludzie. Może oni naprawdę tam byli rano na mszy, ale tam było wsyzstko zniszczone. Mnie to PRZERAZIŁO. Ktoś wsyzstko powyrywał, zdewastował, cały ołtarz wyrwał. Taki ołtarz wyrwać to to jest makrabra. Wszystko. Ściany były zdrapane do CEGŁY. Ja sobie tego nie wymyśliłam. A raz widziałam - to była moja wina - jak Judasz rozdaje komunię świętą takiej jednej. Ale to już była moja wina, ze to widziałam. Tamto na pewno też ale jednak ... to drugie już bardziej rozumiem. Oczywiście ta osoba stała bokiem więc na 100% nie wiem czy to była ona - bokiem i tyłem, ale widziałam KONIEC NOSA. I mi sie wydaje, że wiem kto to był. Oczywiście już nie żyje ta osoba. Bardzo pobożna.

Gość osobarozumna
szatan to zyderca. Jeszcze aha - zamiast ołtarza powstawiał swoje obrazy, w których wszystko wyszydził co tam jest naprawdę. Pozmieniał postaci, postawił obrazy na podłodze. To jest żywe stworzenie, które oprócz niesamowitego sprytu dysponuje NIESAMOWITĄ siłą. I tego ostatniego nie doceniłam. Dysponuje tez nienawiścią do człowieka, która potrafi zabić. Z nienawiści cię zabije. Dziś wydaje mi się laleczką Chucky z nożem albo kimś w tym stylu. Wczoraj też widziałam pewien obraz, ale zaraz się wnerwiłam. To było do mnie w stylu "pocałuj mnie w dupę " - tyle mi powiedział. JAKBY. Bo diabeł nie przebiera w słowach :(

Zrobie zdjęcie. Są przecież setki przecieków. Zaraz-wracam -> ale patrz, czemu tylko się tak upierasz. Po prostu sobie popatrz w to niebo! Tylko tyle. Gwarantuję że zmienisz zdanie.

No tak, rozpierducha w Układzie Słonecznym, tsunami, trzęsienia Ziemi itd., czyli jak co 3600 lat :P Ale chodzi mi o koniec świata, zalanie w wyniku przebiegunowania [ pomijając fakt, że zmiany biegunów ziemi są zdarzeniami losowymi - następowały po sobie w odstępach od 10 tysięcy, do nawet 50 milionów lat, a my mamy o tyle taki przywilej, że nawet znamy dzień końca ot co! :D :P ], koniec kalendarza Majów, chociaż wydaje mi się, że ów kalendarz się po prostu.. kończy, kończy i tyle, nie zwiastuje żadnych kresów ludzkiego istnienia, do tego Nibiru, mnóstwo proroctw, przepowiedni i bezosobowych jasnowidzów [ człowiek, któremu przyśniło się 7 katastrof - ostatnia to oczywiście koniec świata, jakżeby inaczej :P] , którzy w 2012 stwierdzą, że wszystko przewidzieli. Jak już pisałam, dreszczyk emocji jest taki milutki, więc spekulujmy! :)

Gość 555-666-555
Poczytajcie sobie trochę na innych forach na ten temat.To jedna wielka bzdura.No ale trzeba umieć korzystać z mózgu:-P

Gość osobarozumna
Wiecie - może to jest takie coś LEPIEJ BY BYŁO DLA TYCH tam w piekle, żeby umarli. Ale cóz... raz umarli. Na tym świecie. Tam wszystko zależy od diabła. Od człowieka w piekle nie zależy nic. A diabeł i tak zależy od Boga. Bo go wymyślił. To straszne :( Ale tak to wygląda. I to jest więzienie. Ograniczona przestrzeń i tyle. I moim zdaniem to było, żebym widziała jak będzie sąd ostateczny. A ostatnio śniły mi się dinozaury. Wyobrażam sobie, że to było szyderstwo z aniołów jak zaczną się pojawiać na niebie. Ze mnie gonił dinozaur - pterozaur. A przecież w ogóle nie myślę o takich sprawach. A tu takie pierdy. W sumie to co robi to nawet zabawne jest, ale on na koniec bierze i bije. I poniewiera tobą na MAKSA. Coś strasznego.

no dobra... to obadajcie w nocy dziś niebo tam gdzie powiedziałem pogadamy jutro inaczej. Az się nie moge doczekać.

attencion attencion .... no dobra... to obadajcie w nocy dziś niebo tam gdzie powiedziałem pogadamy jutro inaczej. Az się nie moge doczekać. « poprzednia | 1 2 3 zauważ że większość osób nie ma żadnego pojęcia o astronomii. nie będą umieli odróżnić nibiru od wenus lub marsa lub innego obiektu. zrób zdjęcie i umieść je na forum astronomicznym. ich wyjaśnienia będą bardziej interesujące

pierdoły... przecieki to masz w kranie :D tak jak i PRZECIEKI o kosmitach... Fora są pelne psycholi.

Gość kajlsjfhs
Gdyby ciało wielkości planety uderzyło w Ziemię nie byłoby czego ratować, życie na naszej planecie przestałoby istnieć. Ludziom z całą pewnością nie udałoby się przetrwać nawet głęboko pod powierzchnią a całe zjawisko trwałoby najwyżej kilkadziesiąt minut. Nie dysponujemy nawet żadną technologią, aby zapobiec takiej kolizji i nie sądzę żeby jakieś piramidy pomogły:) Swoją drogą co to za planeta? Może kometa albo planetoida? Ciało wielkości planety juz dawno zostałoby przechwycone przez Słońce a jego orbita byłaby zblizona do obecych planet w naszym układzie slonecznym - takie jest moje zdanie.Oczywiście istnieją przypuszczenia (symulacje i obliczenia matematyczne), że istnieje w naszym układzie jeszcze jakaś planeta X, ale jak dotąd jej nie zaobserwowano. Natomiast realne zagrożenie stanowią dla nas asteroidy, które nie potrafilibyśmy w porę zaobserwować, taka np. o średnicy 400 m.

wkleje dla was kilka przeppowiedni: NOSTRADAMUS "Kiedy Ryba ustąpi miejsca Wodnikowi i Wodnik obejmie władzę, ludzie znajdą klucz do bramy i brama zostanie otwarta". Obecnie nastała Era Wodnika, czyli "Ryba przekazała władzę Wodnikowi". "Kluczem do bramy" jest bez wątpienia mumia faraona Cheopsa, natomiast "bramą" jest Wielka Piramida, która wieEokrotnie okraślana była w sesjach Lucyna jako "Brama do innych wymiarów". OJCIEC KLIMUSZKO Polski zakonnik, zasłynął jako ten, który wskazał Karola Wojtyłę jako osobę, która zasiądzie na Grodzie Piotrowym. W swoim życiu pomógł tysiącom osób, które zwracały sie do niego z prośbą o podanie faktow dotyczacych ich życia lub przyszłości Polski. Ojciec Klimuszko wielokrotnie mówił o tym, że Polskę czeka przebiegunowanie i totalna zmiana klimatu. Radził, żeby nie wyjeżdżać z naszego kraju. Uważał, że Polska ma wspaniałe położenie i jest jednym z nielicznych miejsc, w których ludzie podczas zbliżających się zmian klimatycznych i wojen ucierpią najmniej. - Przyjdzie taki czas, że w Polsce będzie ciepło jak na równiku, a za waszymi oknami będą rosły owoce południowe. Ojciec Klimuszko wskazywal także Polskę jako kraj, od którego wyjdzie sygnał, który zmieni caly świat. Nie precyzował tego, ale wspominał, że Polska to wyjątkowo ważny kraj, z którego będą pochodzili ludzie, którzy zmienią świat. Mówił także o tym, że myśł z Polski będzie promieniowała na cały glob ziemski. Radził, żeby być optymistą i w ogóle nie brać pod uwagę, że będzie koniec świata. ANDRZEJ GWIAZDA Polski stygmatyk, mieszkający w małej miejscowości koło Lublina. Nad jego domem często widziano cudowne światła, zaś w obecnosci wielu świadków pokazała się figura przypominająca Matkę Boską. W miejscu objawienia powstał kościół. Andrzej Gwiazda mówił, że nasz kraj odegra najważniejszą rolę w zbliżających się przemianach na Ziemi. W Polsce bowiem znajdą się dzielni ludzie, którzy odważą się przekazać wiedzę duchową dla reszty ludzkości. Wspominał, że w naszym kraju powstanie centrum, coś w rodzaju ośrodka, który obejmie zasięgiem cały świat. Widzial wodę, która zaleje brzegi i potężne, kilkukilometrowe fale. Cala Ziemia zatrzęsie się, a oceany wystapią ze swoich koryt. Wszystko to potrwa bardzo krótko, po czym z powrotem Ziemia wróci na swoje miejsce. Opis ten idealnie pasuje do tego, co jest zwiazane z przebiegunowaniem Ziemi. Mówił także o człowieku, który pojawi się w Polsce i który będzie znany na całym świecie. To on będzie tym, który zapali latarnie wiedzy. Nie podawał jednak szczegółów, o jakim człowieku jest mowa.

Gość 555-666-555
attencion attencion ....-chłopie,na forach o tym temacie z Australii piszą,że Nibiru widać na północy ziemi a u nas,że na południu.Więc suma sumarum nikt jej nie widzi:-P

Gość osobarozumna
Tak wygląda DIABEŁ: http://gfx1.fdb.pl/vvb7ds Jakie może mieć zamiary. Ale jest niewidzialny. Dobrze się maskuje. Może gdybym go widziała zaczęłabym się drzeć i każdy by to słyszał. A tak ONIEMIAŁAM. Zamknęło mi oczy i PLUM a później je otwarłam i co to było? I oczywiście jeden strach, żeby to sie nie powtórzyło.

Gość 555-666-555
LadyMagga-najpierw piszesz o projekcie Cheops(czytałam dużo zarówno o zwolennikach jak i osobach,które w tym brały udział ale odeszły od tego) a teraz przepowiednie.Sama nie wiesz w co wierzyć:-P

jak nie wiem w co wierzyc..wierze w to że po przejsciu planety X koło ziemi nastapia na ziemi zmiany ale nie bedzie zadnego konca swiata ze bedzie to dopiero poczatek czegos nowego, jezeli czytalas o projekcie cheops z pewnoscia zajrzalas takze w zakladke o przepowiedniach stad je wkleilam

az sie nie moge nadziwc ze tu taka ciemnota siedzi. ten temat został załozony po to aby ci ktorych interesuje ta planeta nibiru mogli ja zobaczyc a wy wszyscy naskakujecie na tego biednego człowieka. niech ja sobie widzi, a wy jak nie chcecie to nie patrzcie w to głupie niebo i po kłopocie.. nie rozumiem was..mnie to interesuje ale patrzec w niebo o 4 rano nie bede bo zwyczajnie o tej godzinie mam najlepszy sen:P:D ale patrzac na to co teraz dzieje sie na ziemi- gwałty na dzieciach, morderstwa własnych rodzicówi i inne takie rzeczy to podejrzewam ze cos sie stanie.. moze nie koniecznie koniec swiata ale jakis wielki kataklizm ktory zniszczy ta głupote ludzką i na jakiś czas znowu bedzie na swiecie spokoj

Gość 555-666-555
Jeżeli chodzi o Cheopsa to trochę mnie osobiście dotknął pewien problem.Pewnie czytałaś,że grupę ludzi,którzy przestali w niego wierzyć,podważali to co mówiła p.Lucyna nawiedzały złe moce.Ja też na początku wierzyłam w te brednie.Potem jednak zaczęłam szukać innych informacji,źródeł.Przestałam wierzyć w tego"Cheopsa".I przez kilka nocy miałam koszmary związane właśnie z Lucyną i tym jej"przyjacielem".Jednak dalej w to nie wierze.Koszmary się skończyły,gdy zaczęłam się modlić.Dziś wiem,że jej towarzysz to Diabeł.

Gość do tego numerka
mówiłaś, żeby użyć mózgu, więc myślałam, że może powiesz coś przekonującego, mądrego. a nie zauważasz, że to autosugestia? oczywiście nie podważam religii, ale tutaj akurat rozmawiamy o sprawach czysto naukowych. a Ty wychodzisz z czymś takim jak osobarozumna. :O

Gość 555-666-555
To o czym tu rozmawiamy to nie jest nauka.To kolejna teoria spiskowa.Sama swego czasu "zadręczałam się"podobnymi:koniec świata,Iluminaci,Nowy Porządek Świata itd,itp.Jeszcze trochę a wylądowałabym w jakimś psychiatryku.Przestałam się tym zadręczać.Została mi Wiara-ale nie ta moherowa :-)

Gość do tego numerka
wiesz, wzystko o czym mówimy, także wiara jest swego rodzaju abstrakcją :) nawet od jej nadmiaru można trafić do psychiatryka. więc p prostu dokonałaś wyboru numerku :)

Gość fsdfsdfsf
no ale gdzie mozna zobaczyc zdjecia tej planety skoro widac ja golym okiem dlaczego nikt nie rozbi fot, ja tam nic na niebie nie widze

ciekawy ten filmik nie po wiem :D a jeszcze ciekawsze są komentarze (nazbierało się parę stron) warto przecztać

Gość widaćććć
że większość to głąby... mówię o poprzedniku. człowieku, uważasz, że słońce też tak szybko wschodzi? trochę oleju w głowie! To jest seria zdjęć z dłuższego czasu! o ludzie...