Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

A ja jeszcze z psem musze iść na spacer a tak mi sie nie chce:-( Klaudia bedziesz za jakieś 15 minut jeszcze bo tyle mi z psem zejdzie??????????????

Hmmm dziewczynka to już dla nas znany temat fajnie by było mieć syna patrząc pod kątem przyszłości.Ja też mam masę ubranek jak będzie chłopak to będę musiała chyba sprzedać sukieneczki,falbaneczki i inne pierdołki.

Ha ha ha ja w dzień nie mam czasu odpocząć i niechce mi sie nawet czasem jak jestem padnięta i nogi mnie bolą to poleże ale chwile a wiesz żylaki mi sie robią i takie cieńkie żyłki jak sieć pajęcza wyglądają musze ginowi powiedzieć żeby mi coś dał na to

Witajcie dziewczyny a jednak sie nie nacieszylam dlugo fasolka noniestety,ja juz daje spokoj juz sie nie przejmuje tym wszystkim. odpuszczam calkiem staranka.Koniec narazie. A Wa zycze duzo szczescia spokoju i uwazajcie na siebie i swoje dzieciatka:) :(:D

Noi jestem koniec spacerku z psem Cześć Majka mam nadzieje że mimo to ze odpuszczasz ze starankami to i tak bedziesz sie pokazywać u nas

No w końcu jesteś Majka żadne słowa Cię nie pocieszą ale nie znikaj od nas zostań i pisz.Musisz teraz dojść do siebie podleczyć się,nabrać sił.Nie rezygnuj z dziecka kochana ja wiem że w końcu będziesz je mieć.

Majka moja koleżanka poroniła i lekarze jej powiedzieli ze dobrze by było żeby odrazu starała sie o dziecko bo lepiej sie zachodzi i tak zrobiła i ma śliczną córcie w październiku ma roczek kończyć . Ale Ty może jednak sie podlecz i dojdz do siebie i dopiero staranka ale już bez tych cyrków temperatur itp...

Hej Babole!Ja od rana robię wielkie sprzątanie.Potem jadę do rodziców.Ładny dzień się zapowiada.Będę póżniej pa!

Klaudia, ja też na dziś planuję jakieś zajęcia, żeby nie zmarnować dnia. Dzidzia od rana się przewracała. Sprawiłam sobie spódnicę i majtki ciążowe. Super sprawa. W gorące dni nie było jak wytrzymać w spodniach.

Majtki ciążowe?chmm... ja cała ciążę używałam normalnych biodrówek i było ok ale może warto spróbować.No w spodniach jeszcze z tą gumą na brzuchu to gorąco że szok.Ja jeszcze wchodzę w normalne rybaczki i spódnice ale za miesiąc,dwa nie ma mowy. Właśnie piekę karpatkę także dziewczynki szykujcie się na wieczorne ucztowanie.Mam też sałatkę z makaronem tortellini nie wiem co mnie napadło dziś z tym kucharzeniem.

Klaudia, mam na myśli niskie majtki. Nie naciskają na brzuch. Niektóre starsze pary musiałam odłożyć na inne czasy, bo mocno uciskają. Ja dziś krzątałam się dużo przy domu i tyłka nie mogę ruszyć z krzesła, ale może zrobiłabym kopiec kreta? Mam ochotę jeszcze się czymś zająć.

No i jestem już po trzech kawałkach karpatki...kto chętny?proszę się częstować. Chmurko mnie też krzyż kuje jak starą babkę ledwo się toczę...

Niby początek ale jeszcze tydzień i zacznę piąty miesiąc a dla mnie to tak jakbym wczoraj zobaczyła 2 kreski na teście...też tak masz?Idę na spacerek przed snem z małą będę wieczorkiem pa!

Czasem właśnie wydaje mi się, że nie jestem w ciąży. Czasem w ogóle o niej zapominam. Miesiąc temu myślałam, że za miesiąc już brzuch wyskoczy ostro, dzidzia kopnie jak trzeba, ale te zmiany tak naprawdę zachodzą powoli. Ciągle jestem niecierpliwa:) Za to fajnie możemy się już bawić z małą, bo odpukuje na nasze zaczepki. Frajda przy tym jest niesamowita:P

Może po prostu należysz do tej grupy kobiet które mają małe brzuszki tak jak ja?Mi dopiero w 9 m-cu tak urósł że ciężko mi było założyć skarpetki to póżniej staje się tak uciążliwe że się ma dość i chce się w końcu urodzić.Beatka____Ania____gdzie jesteście? Joanna____pisz co u Ciebie i dzidzi.

Jak na 6. miesiąc mam brzuch widoczny, ciążę da się rozpoznać, ale pójdę w konkury z kobietą po wcześniejszym porodzie. To nie konkurs, mała mieści się we mnie wygodnie i pewnie wybrzuszy się później. Klaudia, to też dobrze, bo przynajmniej masz potwierdzenie, że jesteś szczuplutka, a ja wiem, że mam silne mięśnie brzucha:) Dużo nad nimi pracowałam i na pewno dobrze przytrzymują Klaudię. Ona przestaje w zasadzie kopać, tylko coraz częściej zmienia pozycję, przeciąga się, prostuje kończyny. Kopie coraz rzadziej.

Chciałam powiedzieć, że nie pójdę w konkury z inną ciężarną. Czasem jak widzę je na ulicy, to jestem w szoku. To są takie wielkie brzuchy. Wtedy wydaje mi się, że ja taki będę miała za bardzo długi czas.

Witam Melduje sie po weekendzie ja cały czas byłam u eMa i nie miałam dostępu do komp. Ja niewiem jaki bede miała brzuch a raczej brzuszysko bo jak już jest duży to co bedzie za jakiś czas ho ho ho lepiej nie myśleć ale w zimie to byty bedzie mi mój M ubierać hi hi tak miałam w 1 ciąży sama nie dałam rady wiązać.

Gość klaudia to ty
zniszczylas tak fajny topic !!!

Hello ;) Chmurko____jak poszłam na porodówkę to miałam brzuch jak większość w 7 m-cu ale w sumie to lepiej bo jest szansa że nie porobią Ci się rozstępy.Mi się zrobiły ze dwa pod koniec 9-tego m-ca bo wtedy dzidziuś najszybciej przybiera na wadze.A z ruchami to tak jest że dziecko nie tyle kopie nóżkami co przeciąga się i kręci pamiętam dobrze to uczucie.Potem jak urodziłam to bardzo mi tego brakowało. Beata____ciekawi mnie ile będą ważyć nasze dzieci?bo wielkość brzucha chyba niewiele ma do tego?jak ktoś ma dużo wód płodowych to i duży brzuch.Ile ważyła Twoja córcia?moja 3150 i 56cm długości.

Sorki pomarańczowa to do mnie było?ja niczego nie zniszczyłam tylko się przeniosłam tam gdzie moje miejsce bo staraczką nie jestem już od dłuższego czasu a jeśli ktoś się stara to niech pisze.Jak widać na starym topiku pisałam tylko ja,Beata,Chmurka i Anka więc raczej utrzymywałyśmy go przy zyciu a że wszystkie jesteśmy już w ciąży to nie widzę powodu żeby blokować komuś miejsce.

I jeszcze jedno topik zniszczyła osoba która ukrywała się pod pomarańczowym nickiem tak jak Ty od tego się zaczęło więc miej odwagę i się podpisz ale wiem że tego nie zrobisz...