Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

No wzruszyłam się strasznie Lola moja córcia daje mi cały czas odczuć że jestem dla niej najważniejszą osobą na świecie i myślę że ona ode mnie też to czuje :) Siwe włosy?no co wy?ja nie mam ani jednego ale moi rodzice też nie należą do ludzi siwych a to jest dziedziczne.Mój teść ma białe włosy a ma 49 lat i mąż też już ma kilka siwych a ma lat 27.

Chmurka,Anka,Beata i reszta brzuchatek czy Wam też się cycki w biustonosz nie mieszczą?bo mi się powiększyły co najmniej o rozmiar.Ale Wam fajnie że już czujecie maluszki a ja nic i co piszą że z drugim szybciej i szczupła jestem to powinnam już coś poczuć...

Dobrej nocki Kochane , ide sie polozyc bo zasne na siedzaco Patrycja ,,--,, z calego serducha

Dziękuję wam Kochane , byłam na wieczornej toalecie ... przy okazji pozaglądałam czy nie nadchodzi... żadnych zaróżowień i nic z tych rzeczy, jak mnie jutro zaskoczy to jej powiem , co o niej myślę hihi dobranoc Foczki

Hej Babolki. Ja obejrzalam film z bratanica i zaraz ide lulu,bo jutro znowu przed 6 trzeba wstac Pati ja jutro od 7 na kompie bede siedziec i czekac na wiadomosci :D M byl u lekarza,gastroskopie mu zrobili i sie okazalo,ze ma jakas przepukline przelykowa o. A zrobilo sie to paskudztwo do bardzo wysokokalorycznych odzywek,ktore przez jakis czas jadl. Lekarz powiedzial,ze to co maja po 300-400 kalorii to moze brac,ale zadnych silniejszych,bo zoladek i tak nie strawi jednorazowo wiecej niz 500kcal. Stad wlasnie sie ta przepuklina wziela-zoladek nie dawal rady strawic tak ogromnej ilosci kalorii i sie meczyl,do tego doszlo jeszcze jego najadanie sie jak prosie przed spaniem.Lekarz powiedzial,ze organizm nie zdarzyl strawic tego co dostal,a rano to odrzucal-stad te wymioty,tylko ze pozniej to juz bylo jak u bulimiczki-zoladek mial juz taki odruch. Czego by rano nie zjadl to haftal.Dostal cala torbe lekow i scisla diete. Ulzylo mi,bo sie martwilam co sie dzieje :) Klaudia___Ja juz mam 4 nowe staniki.Kupilam sobie 3 ciazowe jak bylam w Polsce,bo w stare staniki juz dawno sie nie mieszcze ;) Mam teraz rozmiar 75Da byl 75C Dobranoc Kobietki :)

Dzien Dobry. Zaraz wychodze do pracy. Odrobine deszcz sie uspokoil,bo w nocy lalo tak,ze szok.I tk uzbroje sie w kurtke przeciwdeszczowa i parasolke.Mam nadzieje,ze dojde choc troche sucha... Pati___ Ja tu czekam..;)

Dzien dobry dziewczyny:) Witaj Aniu:) i jak doszlas do pracy sucha? Pati Ja tez czekam na wiesci:) Ide jesc sniadanko pozniej kawka i wyjazd na zakupy:D

Witaj Beatko:) Pati sie pewnie juz cieszy a niechce sie z Nami ta wiadomoscia podzielic:( no ale coz poczekamy jeszcze do 9 czyli1,5 h mam do wyjazdu moze sie odezwie:)

Tak tak ale ona jest zostawiła 2 krechy tylko dla siebie. ja ide dzieciom śniadanie robić dać ubranie i bede wnet, Ale mnie dziś kark boli ała głową ruszyć ne moge

Beti to jak to spalas? ze Cie kark boli:D Dobra idz a ja tu z Ania czatujemy na wiesci:) i pije sobie kawke:D

PATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 halllloooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wolamy Cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i co???????????????????????????????

no i jestem wcinam śniadanko i tyje sobie. Ania to niedibrze z Twoim eMm a nie bedzie trzeba operacji na to?????????? Jak dzidziuś ruszał sie wczoraj i dziś????????????? Lola wołaj głośniej Pati bo daleko od siebie mieszkacie

PTI KOCHANA GDZIE JESTEŚ WYCHODŹ FOCZKO Z NORKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beti no baaardzo daleko od siebie mieszkamy no nic wolam i wolam a tu cisza:( Pati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! halllooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wolamy cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do pracy doszlam w miare sucha.Na szczescie jak wychodzilam,to leciala mzawka,co prawda wialo jak diabli,ale na szczescie od prawej strony,a jak ide do pracy to od tej strony dosc wysoki murek mnie oslania,bo ta tutejsza mzawka to gorsza jest od normalnego deszczu,bo dziala jak zraszacz-chwila moment i ciuchy mokre.W polowie drogi w ogole przestalo padac. Beti dzidzia wczoraj tylko odrobine dala o sobie znac,a jak sie wieczorem polozylam do lozka,to nie zdarzylam sie wsluchac w orgaznim,bo usnelam :D Dzis zapowiada sie mily dzien,bo szefowa ma wolne.Mam nadzieje,ze nie bedzie jakis wiekszych skarg.. Pati cholero gdzie jestes????

Kochane Foczki___ jestem już jestem :) zasnęło mi się .... @ nie ma tempa 36.9 ale test wyszedł negatywny...zrobiłam raniutko ale nie jest mi z tego powodu przykro... bardziej, że eM wstał i nawet nie raczył zapytać...

Czesc Dziewczynki Widze ze Patrycja o tescie nie napisala kurcze tak liczylam na ogromne hura ! Pati wyłaz spod kołderki i pisz co wyszlo.... ja sie w nocy zastanawialam czy isc w poniedzialek do lekarza czy poczekac i chyba poczekam. Normalnie mam stracha i chyba pojde dopiero jak juz serduszko bedzie slychac , az z tego myslenia to mnie glowa boli od nocy Dziewczyny jakie robilyscie badania na poczatku poza Bhcg ,ja z Córcią pamietam ze co miesiac to mocz i morfologie z tych podstawowych a teraz to normalnie ze strachu mam wyjałowienie mózgowe

wiecie co.. j tak to odczuwam, ze mu tak wygodnie i wcale nie spieszno do dziecka ale oki ... ja tez nie będę podejmować tematu...a znając życie to pewnie nawet za tydzień nie zapyta czy dostałam @ w ogóle wczoraj był jakiś inny , dziwny, mniej czuły...może i dobrze, ze nie ma tych dwóch kresek... czasem zastanawiam się, czy to wszystko ma sens ale o tym napiszę Wam kiedyś na mailu... inaczej sobie wyobrażałam to... że wstanie, będzie pytał...nie wiem... coś powie...chociaż na ten temat...

Pati Skarbie moze jeszcze nie wszystko stracone . duzo dziewczyn pisalo ze im pare dni po terminie dopiero wychodzily tesciki pozytywne

Orcio----Chmurko____ tak , tak będę meldować...co i jak dziś jadę w stronę Bieszczad, koło Iwonicza Zdroju, do mojej babci i dzidzia na cmentarz....kupiłam jej taki śliczny bukiet kwiatów, na pewno będzie im się podobać :) tak, ze ... jak bedę wyjeżdżać to napiszę i wrócę dopiero wieczór Lola, Beatka, Aniu____ trzymajcie kciuki... strasznie mi niedobrze ale nic poza tym, ale to tak mam od wczoraj. Myślałam, ze od @ bo czasem mnie przed muliło

Pati głowa do góry może jeszcze nie jest ten wynik wiarygodny Lola też dlugo miała negatywny a wkońcu sie jej pokazała 2 krecha ja jeszcze mam nadzieje ze sie udało

Foczki___ nie będę się katować ani Was , w poniedziałek zrobię betę i będziemy wszystkie wiedziały co i jak, bo jeżeli w ciąży nie jestem to trzeba mi dobrego lekarza, co by mi hormony przepatrzył dokładnie

Dziewczyny ratujcie bo nie moge Was czytać w pra\wej stronie monitora pokazuje mi sie reklama i zasłania to so piszecie i niemoge czytać jak to zamknąć bo x niema niestety