Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

co u mnie.... nie będę się powtarzać...pisałam na tamtym topiku... :( życie jakoś sobie muszę ułożyć...chociaż eM twierdzi, że mnie bardzo kocha, no ale.... ja nie mam siły już żyć... i jak mamy to odbudować, żeby było tak jak kiedyś .... przed starankami ????

Cześć babeczki A ja już byłam robić badania na jutro mam mieć wyniki :-) ciekawe ci w moim badaniu wyjdzie. Pati kochana bedzie dobrze zobaczysz wszystko sie ułoży moim zdaniem to jest tak jak pisałam

BEATKA____ Ty wiesz Kochana o której przyszedł Twój sms ???? hahahha oooo 0:30....trochę się zdziwiłam , że chcesz do mnie dzwonić o tej porze...hahah co prawda nie spaliśmy, bo eM stanął na wyżynach ;) zadania ale dziękuję Ci za troskę :)

hej kochane jestem i ja...wstalam dzis przed 8 bo moje kochane malenstwo sie obudzilo i gadalo do psa :D a potem wstala w lozeczku i patrzyla co my robimy :) wiec wzielam ja do nas do lozka i poszlam jej mleczko zrobic...teraz demoluje mi drukarke i od wczoraj nauczyla sie nowego slowa NIE ciagle nie nie i nie...Mąz wczoraj z popoludniowki wrocil przed 1 w nocy.Zamowili jakas pizze z niesprawdzonej pizzeri i wymiotowal pare razy i wrocil wczesniej a mial wrocic o 3 w nocy.Do tego jego kolega tez sie zle czul po tym ich rzarciu.Dzis zadzwonie do tej pizzeri i zjebie burakow ze skladniki widocznie mieli stare i zadzwonie jeszcze do sanepidu niech to sprawdza i niech maja za swoje!!

Dzien Dobry Kobitki. To mnie Folik zaskoczyla no :) Jestem juz po sniadanku,miesko do obiadku sie doprawia,teraz siedze i ogladam tv

A ja właśnie skończyłam sprzątać bo nienawidzę bałaganu w domu uf... Muszę poleżeć i odpocząć ale nie mam czasu bo muszę obiad dokończyć.

klaudia to witam w klubie...ja tez nie nawidze balaganu...musze miec czysto ale nie sterlnie:D kurz,podloga,dywan-mala raczkuje i nie chce aby miala raczki od brudu i psich wlosow i do buzi zeby je ladowala a jej zabawki sa w jednym miejscu tzn na kocu na podlodze i nie razi mnie to zes sie np gdzies walaja poza kocem :)

No jestem na chwilke bo zaraz jade po eMa do pracy. Uuufffffffffffffffff kupiłam wreszcie spodnie ciążowe bo miałam 2 pary ale rybaczek i jakieś stare miałam długie ale już ciasne są a za nowe dałam 170 zł przesada takie drogie i to na chwilke niestety

Beata nastepnym razem kup na stronie producenta HALTEX.Maja wszystko duzo taniej,mozesz kupic spodnie u nich w sklepie internetowym. Ja za moje tez dalam 165zl,dopiero niedawno znalazlam ta strone. Jestem juz po obiadku.kurczaczek pieczony dzisiaj byl mmm pycha,zaraz lece do pracy.Szefowa ma dzis wolne,wiec nie bede musiala szukac sobie zajec na sile.Jutro i pojutrze wolne,az milo o tym pomyslec.W sobote przylatuje moj tata,a ja zdaje sie bede pracowac do 23.. Milego popoludnia Babole i odzywac mi sie tu zaraz!!

A co to się dzieje?Co taka cisza? A ja dziś u gina wylądowałam bo miałam brązowy śluz.Zrobił mi usg i na szczęście wszystko ok.Nie ma krwiaka,przodującego lożyska,szyjka zamknięta a dzidziuś rośnie waży już ponad 30 dag ;) Niestety tak się ułożył że płci nie było widać ale idę za tydzień w piątek na usg połówkowe to może będzie widać. Wiecie co mi gin zaproponował?żebym rodziła u niego w prywatnej klinice cc mi odradził mówi że jeśli nie ma wskazań to jest to wbrew naturze jest wiele powikłań nawet kobiety nie zdają sobie sprawy jakich,wiele kobiet umiera także nie jest to takie wspaniałe.Powiedział że klinika ma umowę z NFZ oddział noworodkowy,bardzo dobry sprzęt itd no i on będzie przy porodzie a państwowa klinika no cóż baby rodzą jedna na drugiej a w prywatnej mówi że raczej stawiaja na mały oddział no i będę rodzić w wodzie podobno rewelacja. Ale jestem padnięta...A i kazał oczywiście pogonić tych robotników moich żeby sobie sami jeść robili a ja mam się oszczędzać ;) Żeby to było takie proste.

Hej Klaudia. No cisza tu straszna... U mnie w hotelu spokoj..nic sie nie dzieje i oby tak zostalo do konca dnia.. Dzidzius mnie pokopuje od czasu do czasu... No o cesarce nie slyszalam nic dobrego..wlasnie zawsze,ze to operacja i robi sie to tylko w ostatecznosci..

Dzien dobry wszystkim:) JESTEM PIERWSZA!!!!!! Dlatego jestem pierwsza bo na 7 do pracy:( buuuu ale mysle ze wczesniej skoncze:) Milego dnia zycze wszystkim.Papa🖐️

A ja druga ;) Właśnie wcinam jabłuszko. Beata___żyjesz? Chmurko___dzisiaj masz wyniki tego wymazu? Anka___w pracy?

Dzien Dobry. Nie Klaudia ja dzis mam wolne :) Wlasnie wstalam i siedze sobie na kanapce..Musze cos na obiad wymyslic,bo M zezarl wczoraj calego kurczaka... Moze bym rybke zrobila.Macie jakis przepis na rybke robiona w piekarniku?? Bo M nie moze z patelni. Milego dnia Babolki :)

no hej kobietki a wiec to jest nowy topik.w sumie troche szkoda ze sa teraz 2, a nie jak przedtem 1.no, ale mozna pisac tu i tam:) dziewczyny czy wy tez mialyscie na poczatku ciazy problemy ze wzdeciami? i czy mialyscie czasami klucie w dole brzucha?

Ja też miałam kłucia i różne bóle to normalne chyba każda na początku ma.Nowa druga ciąża jest zupełnie inna niż pierwsza ja się czuję jakbym to wszystko pierwszy raz przeżywała. Wzdęć nie miałam ale bolące piersi owszem nie ma mowy żebym założyła biustonosz sprzed ciąży nie ten rozmiar :) Anka___ja rzadko w piekarniku robię a jak już to tylko dorsza w folii aluminiowej i doprawiam tak jak lubię.

Hej.No ja wlasnie mam dorsza i zdaje sie,ze wlasnie tak go zrobie.. Nowa ja mialam na poczatku straszne wzdecia.Brzuch jak balon a kiszki myslalam,ze mi rozerwie. Kuchnie mam juz posprzatana,czekam az podloga wyschnie,pranie wstawione,teraz bede skladac skarpetki.Nie wiem czemu ale nie znosze tego..Widze,ze przydaloby sie troche kurze poscierac..Nie lubie,bo strasznie kicham jak tylko poczuje kurz... To lece dalej porzadkowac 🖐️

Cześć, dziewuszki Rzadko bywam, bo mam praktyki w szkole i trochę muszę się przygotowywać. Czuję się dobrze i odstawiam już hydroksyzynę, bo po tym sie nie chce nic. Zamieniam ją na melisę. Jutro wyjeżdżam na weekend i od poniedziałku dalej do szkoły:) Nowa, witaj wśród nas, bardzo się cieszymy:) Klaudia, jak się czujesz? Beatko, a Ty, kochana? Cycki Ci się już nie mieszczą? Nie gadaj:D

Chmurko to mi się cycki nie mieszczą :) A w jakiej szkole masz praktyki? Dobrze że Ci przeszło ale szkoda że tak rzadko zaglądasz :( A gdzie na weekend wyjeżdzasz? Beata___odezwałabyś się co?Nie dajesz znaku życia od wczoraj rana to dziwne mam nadzieję że wszystko ok? Anka___ale Ci dobrze że sama mieszkasz...błogi spokój.To dzisiaj porządki robisz?ja wczoraj robiłam więc mam to za sobą :) Nowa___a Ty gdzie znikłaś? Ewelka___co porabiasz?

Klaudia, hehe, pomyliłam Was:D Grunt, że biust rośnie. Zawsze miałam mały i choć raz mam tam trochę więcej tkanki tłuszczowej. Praktykuję w podstawówce i codziennie pracuję nad konspektami lekcji. żmudna praca... W weekend jedziemy na Kaszuby odpocząć. Moja dzidzia mało się rusza, ale czemu się dziwić, skoro matka pakowała w nią środek na uspokojenie. Teraz mam pić herbatę miętową z melisą w proporcji 2:2. Mg tez się przyda, bo rano miałam skurcz łydki i postawiłam na nogi chłopa, żeby mi wymasował, bo ja nie umiałam. Cholera tak boli:) Ewelka, co to za gra? Ciekawam:)

No tak i teraz wszystkie zamiast gadać to graja w zielone imperium ale mnie coś nie chce zarejestrować pisze że gracz o tej nazwie ogrodu już istnieje chociaż podaję rózne nazwy? Właśnie zajdłam płatki z mlekiem.Weżcie coś popiszcie Beata przywołuję Cię na posterunek!Anka!